АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ееех,ама как така никой няма да й повярва и ще я опровергае това си е нейно мнение и нейна случка.Всеки си има мнение според собствените си патила.Тц тц тц каква бойна намеса,да вземе да си спретнем и един бой както футболните хулигани ,ако искате с тениски "ЗА" и "Против " Селена...То бива бива,хубаво е да има винаги две мнения и все си взима поука от писаното,това че повечето тук са с добри преживявания трябва да се самонакажат ли?

И стига с тия пижами вече,че ви говорят по другите форуми вече,станахте за смях  Joy hahaha

# 46
  • Пловдив
нека да се споделя и лошо и хубаво.наясно сме,че нещата не са само бели  Wink

# 47
И за мен е важно да се споделят и добрите и лошите неща,за да си имам винаги едно на ум  Naughty

# 48
И аз да се разпиша в темата-с една дума много съм доволна!родих декември 2009 и едва ли ще намеря достатъчно добри думи за да изкажа благодарностите си към целия персонал!!!  bouquetусмихнати и вежливи,на всеки 5 минути все някой влиза да те прегледа,да ти предложи меню с разнообразна храна,бебоците са обгрижени и майките са щастливи и спокойни!не съм плащала допълнително ,за да раждам при моя лекар,който ми следеше бремеността,просто той дойде,когато го повикаха през ноща и си свърши работата......при изписване се плаща на рецепцията и това е-няма да ти се налага да буташ пари на санитарката да ти смени чаршафите /както слушам за някои други здравни заведения/ или да ходиш с 2 куфара посуди и консумативи и лигнини и разни други глупости,които ще ти искат в държавна болница,защото после,като теглиш чертата-в частната клиника отиваш да раждаш само с лична карта и мобилен телефон и ти излиза даже и по-евтино,да не говорим,че там са едни от най-добрите лекари!успех на всички,които ще раждат там!!!
newsm10 мдаа, така е! Гърдите ми течаха като спукан тръбопровод Embarassed и подложките не ме спасяваха, та се налагаше след всяко кърмене да ми носят чиста нощница, даже ми оставяха по няколко на леглото. Във ВМИ щях да си ходя колосана...

# 49
сори че пак за пижами говоря Laughing

# 50
все се заричам, че няма да пиша, но просто не мога да повярвам толкова ли сте заслепени, да не кажа друга дума, или се правите
прочетохте ли в описанието на момичето, че пише, че в момента на раждането липсва неонатолог?
и захващате пак за нощниците?
и едно поглъщане на околоплодни води да се чака 4 часа?
че във една втора градска където са 5 легла на кръст - има неонатолог на абсолютно всяко раждане
точно като раждах там първия път на момичето до мен бебето беше погълнало от околоплодните води и д-р Мендева реагира за минути и въобще не стана проблем голям...
сега в моя случай точно от лаборатория в частна клиника ми излезна стрепток, слава богу отхвърлен с днк изследване в софия, но терминът ми е днес и няма време да се излекува. Ако беше потвърдена бактерията, още при раждането детето се поема, посявки, антибиотици, аз впрегнах 4 неонатолога със съвети и ангажимент, представям си въобще да няма наличен.
Това ми се струва просто абсурдно
По-скоро си мисля, че zran40 се е объркала, отказвам да повярвам, че в 21 век може да има раждане без неонатолог да поеме бебето веднага. Кой прави изследванията, аспирациите ако има нужда и тн т. Това не е възможно просто.

# 51
Каспър хайде чети още веднъж да видиш ,че пише ,че няма неонтолог 24 часа а не ,че е липсвал такъв на раждането!

# 52
  • Пловдив
неонатолог има само през деня.през нощта има сестри и лекар
не вярвам да се прави секцио без наличието на неонатолог

отделен е въпросът какво става,ако започне раждане през нощта.предполагам викат неонатолог

# 53
Не се лъжа, че там има раждания 24 часа в денонощието, а не само дневна смяна, нали така?
И аз това казвам, че има някакво объркване в първоначалното изказване.

# 54
отказвам да повярвам, че в 21 век може да има раждане без неонатолог да поеме бебето веднага. Кой прави изследванията, аспирациите ако има нужда и тн т. Това не е възможно просто.
Възможно е ,повярвай ми ! Naughty В по-малките градове да не мислиш ,че на всяко раждане има неоантолог  Naughty
Аз съм от Пазарджик ,там има 2 частни клиники ,в които няма  24 часа неоантолог ,а го викат само като има раждане .Не знам ако има спешен случай как може да реагира толкова бързо човек  newsm78
И за Селена съм се чудила много пъти ,ако се наложи секцио по спешност ,как така бързо се отзовава неоантологът през нощта примерно?

# 55
Сигурно имат някой на разположение. Знам ли?
Да кажат, тези които са раждали там извън работно време, аз съм била само за задържане.

# 56
При всяко раждане има неонтолог!Отзовава се по всяко време на деня и ноща когато има раждане!Хайде стига с тия плюнки за селена вече недейте ходете там като не ви харесва Naughty

# 57
  • Пловдив
Аз отидох в 4.00 часа сутринта.Д-р Минев дойде 20-25 минути след мен след като веднага му се обадиха, но той очакваше да му се обадят, защото ме прегледа в неделя вечерта и каза че ще родя до сутринта.А д-р Василева си беше там.Къде са били педиатрите по времето на раждането на Zran4o  Rolling Eyes И кой се е погрижил за бебето през тези решаващи според мен 3-4 часа.Защото ако се разчитало на линейката.....Че те за бяха лазили от Окръжна до "Селена" все щяха да дойдат по-бързо  ooooh!

# 58
  • Пловдив
razel_dazel ,щом Василева си е била там излиза,че има педиатър и през нощта.Което си е повече от редно,защото всичко може да се случи.

# 59
Аз само да вметна, раждах секцио в 18.40, д-р Молева беше на разположение, после към 20.00 часа, пак дойде в стаята за да ми каже как е бебка, така че при мен имаше неонатолог вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт