АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
вчера  Simple Smile
от Инфо бюлетина на Глобул- да не би да си блокирала бюлетина или не си абонат на Глобул

# 286
вчера  Simple Smile
от Инфо бюлетина на Глобул- да не би да си блокирала бюлетина или не си абонат на Глобул

Абонат съм, но по скоро въобще не съм активирала въпросния бюлетин.  Simple Smile Благодаря за отговора, предполагам и без покана можем да присъстваме.

# 287
Аз съм абонат на Мтел, но също получих покана. Peace Миналата година не получих май... newsm78

# 288
Аз родих при д-р Даскалов преди 3 месеца. Секцио. Без да ми правят клизма и с анестезиолог д-р Кичуков, с епидурална упойка. На единия ден родих, на другия обикалях болницата. На третия ден болка от операцията нямаше. Изписаха ме един ден по-рано. Всеки ден благодаря, че съдбата ме срещна с д-р Даскалов.
Някой питаше как се уговаряш с него. Като влезеш в 9-тия месец отиваш на преглед и се разбирате как ще раждаш и ако е секцио - кога. Праща те на консултация с анстезиолог, която струва 40 лв. (незнайно защо) и като настъпи момента му се обаждаш и така. След раждането те посещава сутрин и вечер в болницата. След изписването имаш право на 2 безплатни прегледа в кабинета му.
Още веднъж да кажа - много съм доволна. Препоръчвам ви раждане при него. Мои приятелки раждаха в Селена при него и при друг д-р. Определено има разлика и тя е в полза на д-р Даскалов.
Пожелавам на всички бъдещи майки леко раждане и бързо възстановяване след това.

# 289
  • Асеновград
Тази година се надявам и аз да успея да дойда на празника  Grinning

# 290
Празникът беше страхотен, както и миналите години! smile3501
Водещ беше Гала и се справи чудесно, за разлика от Камен Водинечаров миналата година newsm11
Пак имаше томбола, но за разлика от предишните години имаше една награда изненада, а именно почивка за цялото семейство на Елениете за 1 седмица през юли, когато е удобно на семейството.
Гала се шегуваше, че догодина голямата награда може да е лек автомобил, но лично мен това много ме съмнява.

Надявам се повече мамчета да са присъствали на празника и да споделят и своето мнение.

# 291
Гала се шегуваше, че догодина голямата награда може да е лек автомобил, но лично мен това много ме съмнява.

А аз доколкото разбрах, това е истина, не шега. Празникът наистина беше страхотен, голям купон стана. Поздравления за организацията!!!

# 292
аз пък не съм доволна, смятам че доста куцаше организацията
очарована съм обаче от изпълнението на бойз групата, евала за таланта им  Peace

# 293
  • Пловдив
Някой няма ли да се включи със снимки? И ние бяхме, но на сянка в градината, че слънцето днес беше  ooooh!.

# 294
И аз бих казала, че организацията не беше добра. Първо мястото, което бяха избрали - в този пек не е лесно още повече като си и с малко дете, не ми хареса и това, че баби и деца над 10 години бяха си взели пюренца и шапки, т.е мястото не предполага да се съберат само мами раждали в Селена.
Иначе дечицата, които пяха, бяха супер.

Дано догодина е по-добре.

# 295
 Hugздравейте и от нас и ние бяхме на празника,но много топло и едва стояхме наистина с деца бебенца и по-големки не се издържа на този ад Confusedа и организацията  този път беше много слаба и мнението ми е че започнаха да улабват както се казва Laughingи наградите и подаръците им,но пък отчетохме дейност да се порадваме в навалицата и жегата Rolling Eyes

# 296
  • до Пловдив
здравейте  и от нас и ние бяхме на празника
но и аз не съм доволна мястото наистина не беше подходящо на това слънце с тези деца ето малко снимки http://bimbalovi.snimka.bg/baby/praznik-selena-2010-g.505722

# 297
  • Асеновград
И ние бяхме на празника,честно казано аз почти нищо не разбрах от него,че се гонихме с малката  ooooh! и стояхме много малко,че освен жегата,тя направо пощуря  Laughing
Ето и снимки малко http://krasikisova.multiply.com/photos/album/67#photo=22

# 298
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=30752078&id=1198293864
малко снимки и от мен

# 299
Здравейте
Живот и здраве ще раждам в Селена. Искам да попитам мамите раждали там, колко време след раждането Ви дадоха бебенцата? Кога татковците видяха рожбите си, веднага ли или са чакали известно време? Колко дена ще ме държат, ако всичко е наред (ще съм секцио)?

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт