АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз също ползвах самостоятелна стая /изолатора/  и си бях приготвила допълнително пари за това, защото лекарят ме предупреди, че се заплаща по 100 лева на ден. Тогава ВИП стая нямаше. Изписаха ни с бебето на 31.12. и не ни взеха пари, но може да е било Новогодишен подарък  Laughing Добре е да се пита предварително, за да няма изненади. Мен ме изненадаха приятно, но за да няма изненадани неприятно, добре е да се пита предварително.  Peace

# 571
  • Пловдив
Аз също бях в единичната стая без допълнително заплащане.  Peace

# 572
  • Пловдив
Ами явно е според ситуацията и това колко пациентки има. При мен бяхме общо 4 жени. Но е имало случаи когато родилки са настанявани и в други отделения, защото няма места в родилното отделение и тогава ако искаш самостоятелна стая, може би ще се наложи да си платиш. Добре е човек да е подготвен и за този вариант, макар че безплатно си е далеч по-добре  Laughing

# 573
Ами в четвъртък съм на консултация с анестезиолога и ще питам за стаята. Peace
М/у другото, питах д-р Матев дали анестезиолози са само д-р Кючуков и д-р Георгиев и той каза, че да, т.е. друг няма. Аз се бях попритеснила заради отзивите тук за някоя си д-р Петрова, също анестезиолог.... Rolling Eyes
Да попитам, преди планово секцио какви прегледи са ви правили? На мен предния път какво са ми правили, освен консултацията с анестезиолог. Но тя си беше безплатна тогава, а сега е платена. Whistling

# 574
  • Пловдив
ами други прегледи няма-изследванията+консултацията с анестезиолога

# 575
  • Пловдив
enigmata, за мен въпросът за самостоятелната стая пак е актуален, защото на моя близка и предстои раждане и ако може да споделиш  Laughing

# 576
Аз бях планово секцио,от единият ден,за другия Peace!Минах през лабораторията,да ми вземат кръв,от там,при д-р Кючуков,за консултация(отиваш,при който е свободен в момента,защото на самата операция ми беше д-р Георгиев)Изпратиха ме на кардиолог,за да потвърди,че няма опасност да ме оперират,и от там ме пратиха в кръвна банка,да си намеря двама човека,да дадат кръв,но това е в случай,че имаш показатели,като нисък хемоглобин например!И това е всичко май!Успех ти пожелавам и на финала здраво бебче!  bouquet

# 577
Аз бях планово секцио,от единият ден,за другия Peace!Минах през лабораторията,да ми вземат кръв,от там,при д-р Кючуков,за консултация(отиваш,при който е свободен в момента,защото на самата операция ми беше д-р Георгиев)Изпратиха ме на кардиолог,за да потвърди,че няма опасност да ме оперират,и от там ме пратиха в кръвна банка,да си намеря двама човека,да дадат кръв,но това е в случай,че имаш показатели,като нисък хемоглобин например!И това е всичко май!Успех ти пожелавам и на финала здраво бебче!  bouquet
Това кога се прави? Аз имам назначено секцио за 20.12. На предния ден ли приемат или в деня на самата операция?
Искам и друго да попитам, чувам слухове, че в Селена не се провежда раждане преди 37 г.с. Има ли нещо такова? Аз съм бременна след инвитро в същата клиника, цялата ми бременнст е следена там. На датата за секцио ще съм 37 г.с.+ 3 дена.

# 578
Ами най-добре отиди и разговаряй с лекаря си,той най-добре ще ти обясни,как стоят нещата,моето секцио беше седмица преди термина!Щом си инвитро,нещата може да са по-различни!  bouquetТука и да обсъждаме,всеки случай е различен от другите  bouquet!

# 579
При естествено раждане и настъпили усложнения с бебето или майката,вярно ли е че нямат условия за справяне със спешни ситуации,а изпращат родилката и детето в държавна болница?

# 580
  • Пловдив
При естествено раждане и настъпили усложнения с бебето или майката,вярно ли е че нямат условия за справяне със спешни ситуации,а изпращат родилката и детето в държавна болница?

до някакъв етап задържат бебето-вече имат кувиози

но ако преценят,че няма да се справят превеждат бебето държ.болница,да

Искам и друго да попитам, чувам слухове, че в Селена не се провежда раждане преди 37 г.с

не е точно така-моето секцио беше в 39 г.с

няма причина да бързат-колкото бебето е по-зряло,толкова по-добре

# 581
Вие не ме разбрахте. Моето секцио няма да е преди 37 седмица. Бяха ми казали, че в Селена не приемат родилки при които раждането е започнало преди 37 седмица, но аз се обадих и попитах. Оказа се че няма такова нещо.

# 582
plams  Успех тогава мила,и ще чакаме,да се похвалиш Hug  bouquet!

# 583
Да,Вип стаята е 200лв на ден.На мен ми таксуваха 3 дни,тъй като в понеделник сутринта ме оперираха и в четвъртък сутринта ме изписаха.Свижданията стават в стаята и гостите могат да останат колкото искат.
Преди планово секцио се правят изследвания,най-рано 7 дни преди операцията.Също така се прави консултация с анестезиолог,а мен преди самата операция ми изпратиха кардиолог да ме прегледа и ми направиха кардиограма.
В реанимацията се стои между 4-6 часа.Една акушерка ми помогна да стана от леглото още същата вечер ,а на сутринта рехабилитаторка ме раздвижи и то доста успешно. Само 6-7 ден след операцията се чувствах много добре,все едно не бях раждала,а сега 12 дни по- късно мъжа ми казва,че не може да види дори белег Simple Smile
Звучи като реклама,но наистина съм много доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 584
Да вярно е!

Общи условия

Активация на акаунт