АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравната каса поема българската ваксина и плаща за нея 15 лева. Но тя се доставя в големите държавни болници. В "Селена" слагат американска с цена 190 лева. Ако си намерите българска ваксина по аптеките, ще ви я сложат безплатно и ще ви възтановят тези 15 лева. Ако си намерите вносна по-евтино, пак ще ви я сложат. Аз предпочетох да си платя 170 лева, с отрицателен фактор съм  0 (-), бебето В(+), и  за да не се разправям да търся ваксина по аптеките, защото май е по заявка. И без това българска ваксина не бих си сложила и дори в държавна болница да бях, пак щях да търся вносна.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 14:33 от razel_dazel

# 676
Здравейте, една от гинеколожките в Селена д-р Светлана Петрова ли е ? Да споделите някакви мнения, става въпрос за профилкатичен преглед. Благодаря Ви:)

# 677
  • Пловдив
razel_dazel   bouquet няма да се занимавам да търся. И аз съм 0(-)

Амарето - аз ходя по здравна каса при д-р Котева (работи и в Селена), много е готина и млада. Когато отидох да раждам, тя ме прие, чувствах се много добре в нейно присъствие, без да я познавам. Беше много внимателна. С втората бременност, като разбрах че работи с ЗК реших да ходя при нея.

# 678
  • Пловдив
vall_t,къде приема по касата котева.аз също съм с много добри впечатления от нея

# 679
  • Пловдив
в ДКЦ 2 - срещу ресторант стадиона - обаждаш се на регистратурата да си запазиш час - 605- 803

http://dkc2plovdiv.com/index.php?option=com_content&view=art … =61&Itemid=74

# 680
  • Пловдив
vall_t,благодаря Hug

# 681
Благодаря за препоръката  и информацията за д-р Котева Simple Smile

# 682
някой знаели колко струва една инсеминация в Селената?

# 683
  • Пловдив
някой знаели колко струва една инсеминация в Селената?

390 лева. Само процедурата. Прегледите се плащат отделно.

# 684
И аз искам да похваля д-р Матев. Невроятен човек   bouquet Когато отидох при него на преглед, 2 седмици преди да родя, чак не ми се ставаше от кошетката. Така добре обяснява всичко, дори и без да го питаш ти казва всичко което има да ти се казва (и мъжа ми остана запленен от него  Wink )  След раждането той излезе в отпуск и на визитация минаваше д-р Котева   bouquet и за нея, разговаряше с мен все едно сме приятелки.

# 685
  • Пловдив
Здравейте, аз родих моето второ съкровище преди 5 дни пак в Селена и пак съм супер доволна. Е нямаше нет на първия етаж, а само на третия, но се преживява  Laughing
Екипа беше д-р Минев, който извиках,  д-р Котева - тя ми следеше бременността и като отидох в болницата, тя влезе малко след мен и постъпваше на смяна ( тя се държи наистина като приятелка, само ме успокояваше и ми държеше ръката), д-р Кичуков и още един нов анестезиолог, акушерка Кавтова- много мила и добра жена ( тези трима доктори бяха и на първото ми раждане ).
Педиатъра беше д-р Нещерова - и тя е приятна и обяснява всичко подробно.
Благодаря им на всички от сърце!

Цените им са намалени - нормално раждане 850лв ( вслучая - 30, преди беше 880), но пък включват консултация с анестезиолог- 40 ( която не съм правила, но не ми се разправяше) и - изследване ПКК - 5лв ( което е абсолютна смешка на фона на сумите, които се плащат). Бебето се оказа положителна кръвна група и ми сложиха анти Д, което също си платих - 190 лв. Не настояваха да го слагам, но аз предпочетох и се шегуваха че ще съм готова за третото  Laughing

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:22 от vall_t

# 686
  • Пловдив
vall_t,честито юначе-да ти е жив и здрав.Бързо възстановяване на теб  Hug

# 687
vall_t , честито! Да ти е живо и здраво малкото съкровище и много радост да ти носи! Hug

# 688
Честито и от мен на мама vall_t ! Честито мъничко съкровище - да расте здраво и щастливо дете, а на мама - бързо възстановяване!   bouquet
Радвам се, че имаме толкова свежо мнение и то отново е положително. Толкова окуражиелно ми действа всичко написано от вас момичета - Благодаря Ви, че споделяте! Hug

# 689
vall_t, честито бебче, да ти е живо и здраво!
И благодаря, че сподели мнението си с нас!

Общи условия

Активация на акаунт