Косопадът

• 110 142
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Много ти е хубав цвета, ама е доста по- светъл от моя.

а ти каква боя ползваш?

Боя не ползвам, на кичури съм, реших, че е по- щадящо, защото поне не са в корена, а само по дължината. Исках да кажа, че моята естествена е по- тъмна от нейната

# 211
  • София
От един месец пия Енобиол и ампули Дюкре и съм много доволна. За сега нямам косопад, ще видя как ще е след като ги спра.

# 212
Ето 2 снимки от мен, с кичури естествено

http://picasaweb.google.com/106324819080997145179/Me?authkey=Gv1 … gCNvClu3PtZay3wE#

# 213
  • София
Косата ти е съвсем нормална, не знам защо се притесняваш Peace

# 214
Ох мила, благодаря ти, ама сигурно е от снимките...

# 215
  • София
Не,не е от снимките. Косата ти е с напълно нормална гъстота. Послушай съвета по-горе и не се вманиачавай толкова.Нямаш повод за притеснение, съдейки по тези снимки. Пий добавки, поддържай я, но чак така да се стресираш, наистина няма основание. Hug

# 216
Не,не е от снимките. Косата ти е с напълно нормална гъстота. Послушай съвета по-горе и не се вманиачавай толкова.Нямаш повод за притеснение, съдейки по тези снимки. Пий добавки, поддържай я, но чак така да се стресираш, наистина няма основание. Hug
И аз съм на това мнение  Simple Smile

raja_nikol, косата ти изглежда страхотно!  Simple Smile
Спри да четеш за косопада и се радвай на живота!

# 217
моми4ета вие сте с такива хубави коси(от вси4ки снимки които съм виждаладо сега)4е наистина ви се 4удя защо се стресирате!!!Мен ме е срам да си покажа снимка да видите за какво иде ре4. Laughing

# 218
Исках да покажа цвета, снимана от друг ъгъл косата ми не изглежда така, но честно казано и на мен не ми си пускат от "другите". Спасява ме само това, че е леко чуплива, та създава илюзорен обем.

# 219
  • в 1001-та нощ
От един месец пия Енобиол и ампули Дюкре и съм много доволна. За сега нямам косопад, ще видя как ще е след като ги спра.

пиеш ги превантивно или защото имаше косопад?
и къде ти ги препоръчаха? Hug

# 220
Исках да покажа цвета, снимана от друг ъгъл косата ми не изглежда така, но честно казано и на мен не ми си пускат от "другите". Спасява ме само това, че е леко чуплива, та създава илюзорен обем.
Никой не ти казва да не се грижиш за косата ти, но не се натоварвай и притеснявай излишно. Косата ти изглежда наистина много добре.  Simple Smile

Вече имам чувството, че аз, която твърдя, че нямам косопад и косата не ми е чак толкова рядка, ще се окажа с най-рядката коса и с най-много падналите косми  Joy

# 221
  • в 1001-та нощ
да,, вероятно проблемът и неразбирането идват от това, че на някой косата му може да е по-рядка, но понеже винаги си е била така - да не го впечатлява; а друг с по-гъста коса - изведнъл или постепенно губи част от косата си и това му прави впечатление и не е въобразяване;
при мен го вижда мъжа ми, фризьорите ...другите хора някак не обръщат внимане и не говорят ....но мъжът ми беше стресиран като гледаше какво става
сега по няколко пъти на ден ми рови в косата Hug боли го и него; по едно времме предлагаше да нося мрежички .....да спра кърменето - защото организът ми е страшно изтощен и на ръба ....

слава богу всичко се връща в релси постепенно и аз цялостно и физически  и психически - издърхах на целия този стрес - още от бременността  Hug

# 222
  • София

пиеш ги превантивно или защото имаше косопад?
и къде ти ги препоръчаха? Hug
Имах ужасен косопад.Направо снопове коса падаха. Тези витамини ми ги препоръчаха във Франция, там са доста популярни, тук също се намират, макар и не толкова лесно.За сега съм много доволна,пия ги втори месец, но как ще е по-натам ще се види,когато ги спра.

# 223
# 224
Здравейте и от мен !!! От месеци ми пада косата страшно много и накрая си направих хормонални изледвания. Оказа се,че прогестерона ми е 5 от минимум 10. След няколко последователни изледвания, в който стойността не се промени ми изписаха дуфастон, който започнах да пия от вчера и ще го пия 6 месеца. Солно се надявам това да причината за моя косопад и да се оправят нещата. Искам само да ви споделя,  че след всичките пари,които дадох за да мога да спра този косопад единственото нещо, което ми помогна и за което съм сигурна, че ако нямах хормонален проблем щеше да подейства на 100% са алпулите линеа био. Тези ампули ме спасиха да не остана въобще без коса.  Надявам се след този курс на лечение с дуфастон, да спре да ми пада косата или поне това което е останало от нея Sad

Надявам се да помогнат и на вас!!!

Общи условия

Активация на акаунт