Косопадът

• 108 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
аз също имам доста правени, особено в един период, когато за 6 месеца имам поне 10 ортопантомографии  Rolling Eyes но уредът беше някакво новопоколение, с "не вредно излъчване" или поне не като старото поколение  newsm78 ; надолу бях облечена с оловна мантия, облячвана бе в областта на главата и после нямах косопад  newsm78

но никак не би ме учудило това да го отключи в друг случай

при мен косопад - се изяви след упойки за операции  Peace

но е индивидуално, как организмът ще реагира на съответната интервенция  newsm78 и все пак мисля, че ако се вземат мерки - състоянието не е необратимо Peace

# 646
a.l.e.n.a, лекар ми изписа тази комбинация от витамини. И на мен ми се струват много, но нали за това се консултирах с лекар. Сутринта пак се чухме и той каза да продължавам да ги вземам. Просто не знам, добре че имам много коса и все още има какво да пада. Ужасно е.

# 647
  • в 1001-та нощ
косопадът няма да спре веднага  newsm78 каквито и мерки да вземеш  Hug

изследвани ли са нивата на въпросните витамини и минерали  newsm78

един квантов анализ ще покаже една обща картина  newsm78

# 648
a.l.e.n.a, благодаря ти, че се включваш интензивно с мнения и коментари.
Не, не съм правила квантов анализ, дори не бях чувала за такъв.
Ще се поинтересувам.
Иначе, ясно е, че няма да спре косопада веднага. Просто съмс е въоражила с търпение, какво ли друго ми остава  newsm78

# 649
  • в 1001-та нощ
 Peace ще ти пиша по-късно за него  Peace

# 650
  • Габрово
a.l.e.n.a, в един доста стар пост беше пуснала този линк http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0. Пишеше, че ги пиеш - в крайна сметка доволна ли си от тях?

# 651
  • в 1001-та нощ
да

# 652
  • Габрово
Супер! Благодаря ти за отговора. Сега отивам да чета в другата тема за пазаруването оттам... Simple Smile

# 653
квантов анализ ще дадете ли малко инфо за товА?

# 654
  • в 1001-та нощ
Цитат

Цитат
КВАНТОВИЯТ АНАЛИЗАТОР Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО ЗА ПРЕГЛЕД НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ. КВАНТОВИЯТ АНАЛИЗАТОР ИНТЕГРИРА В СЕБЕ СИ МЕДИЦИНА, БИО-ИНФОРМАТИКА, ЕЛЕКТРО - ИНЖЕНЕРСТВО И ДРУГИ СЪВРЕМЕННИ НАУКИ. КВАНТОВИЯТ МЕТОД НА ДИАГНОСТИКА Е КОМПЛЕКСЕН, НЕИНВАЗИВЕН (БЕЗКРЪВЕН), ПРАКТИЧЕН, ЛЕСЕН, БЪРЗ И ЕФИКАСЕН. ТЕОРЕТИЧЕСКИ ОСНОВАН ВЪРХУ КВАНТОВАТА МЕДИЦИНА, ТОЗИ АПАРАТ ИЗПОЛЗВА НАУЧНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ В ЕЛЕКТРОННАТА ТЕХНИКА, ЗА ОТЧИТАНЕ И АНАЛИЗ НА МАГНИТНО ПОЛЕ НА ЧОВЕШКАТА КЛЕТКА И НА БАЗАТА НА ТОЗИ АНАЛИЗ ДАВА ЗДРАВНИЯ СТАТУС НА ОРГАНИЗМА. ЧРЕЗ СЕНЗОРЕН ПРОВОДНИК В РАМКИТЕ НА МИНУТА ОТ ДЛАНТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ПОЛУЧЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ СТО ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ- СТОЙНОСТИ НА ХОРМОНИ, ЕНЗИМИ, КОЕФИЦИЕНТИ, ИНДЕКСИ, ОБЕМИ, СТЕПЕНИ, КАПАЦИТЕТИ, ВИТАМИНИ, МИКРОЕЛЕМЕНТИ И ДР. ЩЕ ЗНАЕТЕ ПРОБЛЕМНИТЕ СИ ЗОНИ НА КЛЕТЪЧНО НИВО В ТЕХНИЯ НАЙ-РАНЕН СТАДИЙ. ПОЛУЧАВАТЕ АНАЛИЗ НА ЖИЗНЕНИЯ СИ СТАТУС.

1.Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови показателя-16 на брой,напр. чист холестерол,масти в кръвта,еластичност на съдовете,кръвоснабдяване на мозъка,показател за памет на мозъчната клетка и др.
2.Функция на стомашно-чревния тракт-5 коефициента,напр.дейността на стомашно усвояване,дейността на перисталтиката на тънките черва .
3.Чернодробна функция-5 показателя,напр.съдържание на мазнини в черния дроб,детоксикация,жлъчна секреция и др.
4.Функция на жлъчния мехур-5 показателя,напр.серум глобулин,общ билирубин,алкална фосфатаза и др.
5.Функция на панкреаса-3 показателя,напр.инсулин и др.
6.Бъбречна функция-5 показателя,напр.протеин в урината,пикочна киселина,уробилиноген и др.
7.Белодробна функция-4 показателя,напр.общ капацитет,устойчивост на въздушните пътища,артериално съдържание на кислород и др.
8.Функция на мозъчните нерви-5 показателя,напр. кръвоснабдяване на мозъка,церебрална артериосклероза,индекси за памет и настроения.
9.Заболявания на костите-5 показателя,напр.подвижност на крайниците,степен на калцификация,има ли херния по лумбалните прешлени и др.
10.Минерална плътност на костите-5 показателя,напр.размер на загубата на калций, степен на остеопорозата, минерална плътност и др.
11.Ревматоидни костни заболявания-5 показателя,напр.степен на калцификация на шийните и отделно на лумбалните прешлени, коефициенти на остеопороза и ревматизъм и др.
12.Кръвна захар-3 коефициента:на секрецията на инсулин,кръвната захар и захар в урината.
13.Основни физически качества-5 показателя,напр.функция на надбъбречната жлеза, психична мощност/енергия(мозъчна функция и жизненост), недостиг на вода в организма и др.
14.Токсини в организма-5 показателя: тежки метали, стимулиращи напитки, пестициди, никотин, електромагнитни лъчения.
15.Витамини и микроелементи-16 на брой.
16.Сексуалната функция на мъжа- 3 показателя: тестостерон, гонадотропин, еректилна способност.
17.Простата-
3 показателя:степени на хиперплазия и на калцификация,простатит синдром.
18.Гинекология-
4 показателя:женски хормони,гонадотропин,пролактин,прогестерон.
19.Кожа-10 показателя:9 индекса като имунитет на кожата,меланин и др.,загуба на влажност на кожата.
20.Ендокринна система-7 индекса,напр. за секрецията на щитовидната жлеза,на хипофизата,на половите жлези и др.
21.Имунна система-
9 индекса,напр. за лимфните възли,имуноглобулин,за имунитета на сливиците и на лигавиците,за респираторния имунитет и др.
За всеки показател получавате подробна информация. Ще знаете кои витамини,микроелементи да набавите. На кои храни да наблегнете.Двигателен режим. Заключение: с критичните проблеми и второстепенни. Лекарска консултация със съвети, препоръки,насоченост. Информацията получавате веднага на електронната си поща, хартиен носител-40 листа. Методът е обективен и всеки един специалист може да вземе отношение.Резултатите от изследването дават възможност да се предотврати остър инцидент.Да не се допусне отключване на заболяване.В диференциално диагностичен аспект да се отхвърли съмнение за дадено заболяване и се потвърди друго такова. Доизясняват се етиологичните фактори. Може да се промени хода на хронично заболяване.

# 655
Много благодаря за информацията за квантовият анализ! Ще потърся къде мога да си го направя.

# 656
Къде във Варна го правят този квантов анализ? newsm78

# 657
  • в 1001-та нощ
за София знам 2 места, за Варна нямам идея, но в Бургас - един потребител от форума е купил уред за лична упореба и мога да ти съдействам, ако имаш път  Peace

# 658
Може ли на мен инфо за София?

# 659
  • в 1001-та нощ
1.) 13 ДКЦ - на кръста в Лозенец (бул.Ч. връх и ул.Бигла 2), ет.2, каб.6, за записване от 9:00 до 10:30 - 0876 669 785 - 80 лв - отдели си около 1 час - часове има за около 2 седмици напред - не съм ходила, но ще ходя да видя за какво става въпрос (имам час за 21 юни) - казаха ми, че не се прави от лекар  newsm78 така или иначе - с резултата можеш да отидеш на какъвтолекар трябва

2.) http://www.ivy-lounge.com/ - ходила съм (и пак ще ходя след време контролно), прави се от лекар (д-р Ива Савчева), цената е същата, но в момента има ваучери за отстъпка http://happydeal.bg/offers/Kvantov-analiz-na-choveshkoto-tyalo - записването е след 17:30, приема от 17:30 до 20:00 (пред другото време приема пациенти на др. място без уреда)

Общи условия

Активация на акаунт