Косопадът

• 110 153
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
# 481
 Shocked Shocked Shocked още ли

# 482

Има един лосион с екстракт от люта чушка-- ето този

# 483
Хей, момичета, и аз от косопад страдам. Косата, всъщност, спря да ми пада от много отдавна, ама не иска да расте. Доста е редичка. Ходих на толкова доктори и никой от тях не можа да ми каже какво не ми е наред. Аз ползвах чесън преди. Смачкваш го и после го втриваш в корените и така стой за поне 1 час. Май помагаше, ама много мирише. Сега си правя маска от авокадо, банан и зехтин. Четох, че тази маска подхранва косъма и почиства скалпа. Също взимам витамини особено витамин Б. Забелязвам малки косъмчета на скалпа да растат. Мисля, че помага. Simple Smile

# 484
Хей, момичета, и аз от косопад страдам. Косата, всъщност, спря да ми пада от много отдавна, ама не иска да расте. Доста е редичка. Ходих на толкова доктори и никой от тях не можа да ми каже какво не ми е наред. Аз ползвах чесън преди. Смачкваш го и после го втриваш в корените и така стой за поне 1 час. Май помагаше, ама много мирише. Сега си правя маска от авокадо, банан и зехтин. Четох, че тази маска подхранва косъма и почиства скалпа. Също взимам витамини особено витамин Б. Забелязвам малки косъмчета на скалпа да растат. Мисля, че помага. Simple Smile
Оффф и при мен е тъка имам нова косичка  Mr. Green но аз не взимам нищо обаче много ме дразни въпреки че почнах често да се подстригвам ( така ми се сгъстява косата ако отдолу ти е доста рядка няма смисъл да я оставиш много е грозно аз имах 50 косъма на кръст ;д )  та сега съм без да искам на степени нещо такова и не ми харесва за това реших да пробвам с тривитаминола днес трябва да ми го донесат и се надявам вече да не съм чак с такава разлика  #Cussing out Mr. Green

п.п : в тема за грижа за косата препоръчват тези ампули http://www.parfumga.com/index.php?route=product/product&path … mp;product_id=825 против косопад Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 12:00 от tochiica

# 485
Пробвай с масло от ракитник по аптеките продават един американски продукт казва се Брилиант Лук.Смятам , че е много добър при мен за един месец употреба даде добри резултати.

# 486
И аз съм с косопад Sad Много ме дразнят космите...падат навсякъде. Сега започвам да чета темата, да видя дали има нещо, което не съм позлвала, за да опитам.

# 487
  • в 1001-та нощ
сега е сезонния косопад, реално е започнал преди няколко месеца, но в момента си във фазата в която космите поадат, защото те първо се откъсват от луковицата, после се задържат под себунмата жлеза, която е над луковицата и накрая падат .... т.е. каквото се е откъснало ще пада

но не е лошо да подсилиш скалпа и луковиците с подходящи продкти за растеж  Peace

какво си пробвала до сега?

но може и да е съвпадение по време със сезонния и да е провокиран от друга причина  newsm78

# 488
Това ме успокои значи скоро трябва да спре косопада или поне да намалее.

# 489
  • в 1001-та нощ
със сигурност в общия случай, в много малко случаи съм чувала да продължи по-дълго и е в случаи, като и не са взети мерки

хормоните са причина за всичко това, нека се успокоят  Peace

# 490
Здравейте! За съжаление от известно време и моята косица пада. Вече от около месец и половина-два, че дори и малко повече може би косата ми доста пада, което преди не ми се е случвало. Ходих и на доктор, той ми погледна скалпа, поразпита ме и ми каза, че според него нямам никакъв проблем - скалпът ми бил спокоен, а косата ми изглеждала здрава... Факт е обаче, че косата ми си пада стабилно - вляза ли в банята започва истинският ад - косата ми започва да пада ужасно много като я намокря и я мия - над 100 косъма падат само докато се къпя, а после ако реша и да я разреша още поне толкова падат и все на кичури - по 7-8-10 косъма, че и повече. Подкъсих си косата - махнах една педя от нея, а подобрението - нулево. Ползвах ампулите на Ревалид, в момента ползвам шампоана и ампулите на Виши срещу косопад. Отделно преди баня си правя маска с ракия, зехтин и жито. Пробвах и маска с коприва и корени от репей. А косата ми пада ли пада... Добре че поне в дните, когато не я мия и не я закачам по никакъв начин не пада - просто я връзвам на опашка и гледам много много да не я пипам и тормозя, а пусна ли я - пада, макар и не в много големи количества, в нормите бих казала. Но вече наистина се ужасявам - всичко около мен е в коса, постоянно имам коса по дрехите. Дано да е нещо сезонно, макар че вече продължава много време ми се струва, а и преди никога не ми се е случвало да ми пада косата... Можете ли да ме посъветвате нещо, защото наистина вече съм много отчаяна? Sad

# 491
  • в 1001-та нощ
дано е сезонно  newsm78 от колко време е така  newsm78

ако е сезонен косопад - е продължи 5-6 седмици  newsm78 и посл еслед около месец - ще тръгне новата коса  newsm78

# 492
Ами то вече продлжава повече от 5-6 седмици, защото в началото на март започнах да правя маската с ракия, а нея я започнах именно по този повод нищо, че тя е по-скоро за възстановяване на косата след зимните месеци. А най-лошото е, че в последно време (последните 2-3 седмици) е станал по-обилен косопадът ми... Пропуснах да кажа, че пия и капсулите на Фитовал, а шампоана Виши го редувам с червения шампоан на Фитовал понякога. Предполагам в цялата работа е замесен и стресът малко или много, защото тази година ми е в много голямо количество, но наистина вече не знам какво да правя...

# 493
  • в 1001-та нощ
е, маската с ракия -  newsm78 - защо я правиш  newsm78 newsm78 newsm78 можеш ли да обясниш как подобрява състоянието  newsm78

вместо нея - по-добре добави и ампулите на виши против косопад   Peace

# 494
Аз ги използвам ампулите на Виши, но едва от около 2 седмици - след като отидох на доктор и той ми каза, че нищо ми няма отидох в аптеката и си купих ампулите и шампоана. А иначе тази маска се води уж "зимна маска" за подхранване, какво подхранва не знам, но съм си направила промишлено количество от нея в един буркан и си мажа. Изчетох рецепти за купища маски, а и специално за комбинацията зехтин + спиртен алкохол чух добри отзиви от няколко независими източника и мажа... Ефект дали има не знам, защото косата ми си изглежда добре по принцип така или иначе, а колко я подхранва не знам

Общи условия

Активация на акаунт