Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аелис, благодарности за рецептата! Сега ми се струва още по-вкусно!!!!   bouquet

# 361
  • не там където искам
Снощната вечеря -спагети със зеленчуци и соев сос
и Баварска торта по случай Андреевден

# 362
Здравейтее Hug еlenaa2  тортата изглежда страхотно,ще очаквам разрез Peace , Apr  менюто ти е точно по вкуса ми Crazy ,[b rozita_2703 ][/b]  супер са се получили картофените кюфтета,Аелис  и филенцето и тортата ми отвориха страшен апетит Crazy ,pure elixir мъфините са чудни Heart Eyes ,а тиквата.., Benita  и чушките и питките са фантастични Heart Eyes
У нас супа топчета,тиганици и сутляш

# 363
Здравейте неуморни и прекрасни кулинарки, успях да ви изчета две седмици назад  #Crazy
Както винаги, лоша гозба не видях, поздравления на всички  bowuu
Оранжева леща, нещо като супа-яхния за детето  Скрита пица в бутер тесто

Мусака с кайма от месото на  телешка глава

Това е вчерашното ни меню, което ще се яде и днес.
Гледам почти всички сте на Коледна вълна, а аз нещо съм се сдухала и не съм, нито ми се готви, нито ми се украсява, дано да ми мине до Коледа  Laughing

# 364
  • София
Мадла, би ли споделила как докара тези съвършено еднакви на вид бухтички - страхотни са

Гуинет, ето рецептата за бухтите http://nashata-masa.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

а иначе гребвам с чаена лъжичка и така количеството за всяка бухта е еднакво

# 365
  • ГОре на черешата...
Първо - честит имен ден на именниците  bouquet! Да са живи и здрави!

Честит рожден ден на дъщерчиката на Гелева - много щастие и желая  bouquet!

Еси, както винаги невероятно меню и снимки Peace!

Аелис, Еликсир, Бенита, Т-жа Нервакова, Бении, Розита 2703, не мога да реша от коя какво да си поискам, май от всяка и от всичко Embarassed, браво, момичета  bouquet!

Еленаа2, тортата е прекрасна - ако имаш повод - да ти е честит  bouquet!

От мен - една моя любима салатка /зеле, кашкавал, варени яйца/, която незнайно защо ММ нарича "бъркоч"  Crossing Arms, гарнирана с домашна шунка :

Пилешки филенца на скара:

И пандишпаново руло с конфитюр /със стара снимка/:

# 366
Олеле, колко много вкусотии съм изпуснала  Shocked Пускам си снимките и се връщам няколко странички назад да ви разгледам.
шоколадови крадрати на Ди_ани

леща

ванилените кравайчета на Наталина

и торта за утрешния ни празник

Лек ден!

# 367
Ммм, чудни вкусотийки! Heart Eyes Crazy  bouquet
mari_eta , като чета състава, май ще ми допадне тая салатка, трябва да пробвам! А филенцата са направо фантастични! Crazy  bouquet
Г-жа Нервакова, и мен нещо не ме обхваща коледния ентусиазъм, затова вчера реших да направя едни сладки, та дано.......Пробвай, помага! Peace  bouquet
viv-miv, свивам си кравайчета! Heart Eyes  bouquet

Картофени кюфтенца на фурна със соса на баба. Grinning

# 368
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, незнам, аз си падам по подобни салати - лятото редовно си правя така, но с домати и краставици и сиренце...
Ти соса го остави - я кажи какво има в кюфтаците, че няма да мога да спя Crazy. /и без това мъжО ей сега такова късо кафе ми направи, че...може и намек да е, ама аз като не вдявам  Laughing.../

Вив-мив, тортата е моного красива, ще чакам утре разрез Peace. Ох и с тия каледни лакомства - така ме сърбят ръцете, но ще чакам да мине Никулден и ги подхващам...

# 369
Ти соса го остави - я кажи какво има в кюфтаците, че няма да мога да спя Crazy. /и без това мъжО ей сега такова късо кафе ми направи, че...може и намек да е, ама аз като не вдявам  Laughing.../

Ми, вдени, де...... Wink Grinning Кюфтетата са от картофи, яйце, малко нишесте и малко брашно, настъргано бульонче от "любимите " ми, понякога ги ползвам. А вътре са запържени гъби, лук и моркови, с черен пипер и копър. Щях и джоджен и дивисил да слагам, ама склероза......... Embarassed Отгоре са намазани с жълтък. Напразно не щеш сосчето, много си го харесвам, баба ни го правеше с другите кюфтета, от месо. Запържено брашно, разредено с айрян. После чесън, горчица, нещо зелено, ммм...., любим ми е, става леко киселичък! Heart Eyes Peace

# 370
Лабрекс бързо казвай всичкооооо и за кюфтаците и за соса, че и аз нема да спя.
viv-miv идвам у вас ммммм
mari_eta как правиш домашна шунка, детето много обича ама на купените нямам вяра и радко му давам да яде

У нас пак благославяме Селма и нейния неустоим тиквен сладкиш   bouquet

П.П. Лабрекс ще те помоля да я напишеш в темата си рецептата, нещо различно е и ще се хареса на доста народ  Peace

# 371
При нас - Бухти

Салата

Лучени пилешки хапки

Гелева,да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet
labrex,записах си рецептата за котаците Crazy

# 372
  • В сбъднатите си мечти

Може ли рецептата за тези фантастични мъфини банички ?

# 373
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, благодарско Hug, ще се правят значи, в Любимите ли да ги търся Rolling Eyes?
Деликат, бухтичките и месцето изглеждат зашеметяващо!
Г-жа Нервакова, шунката се прави зимата, като се колне Грухчо - това е т.нар. голяма рибица - отделя се цялата, осолява се с много сол и стои седмица. После се изкисва продължително време като се сменя водата. После се сварява и натрива с подправки - червен пипер и чубрица.
Това е последното парче, във фризера беше прибрано, но скоро идва ред на следващия Грухчо, та ще има нова.

# 374
mari_eta благодаря, ще пробвам с малко рибица от магазина, ако се хареса и с Грухчо ще повторя
и честит имен ден на твоя малчо   bouquet  или не го празнувате днес  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт