Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№5

• 43 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
SEGA....не знам каква детоксикация правиш, но ако захранваш- кивито е чудесно! Не само, като източник на витамини, но е и е страшен диуретик. Няма да сбъркаш, ако го ползваш  Peace

# 691
Здравейте ,

детокса за мен този месец е успешен Heart EyesИЗДЪРЖАХ !!!Днес заради фазата на луната ще хапвам по-лека храна ....ще вкарам само зеленчуци,а утре ще е същинското захранване.Усещам се по-лека ,но нямам кантар ,така че незнам колко са минусчетата.Важното е ,че се чувствам добре.Поздравявам ви и късмет    bouquet

# 692
Здравейте.
И аз издържах. За първите два дни бях -2, което си е доста добър резултат.
Устисках и третия, но не съм се мерила след него да видя имали -.
Днес за да съм малко в час с лунната фаза мисля да карам на плодчета.
За закуска хапнах 2 мандарини и сега една малка купичка около 50г със сушени плодове. Сигурно съм съгрешила , но имах нужда от нещо сладичко да ме тонизира, че освен МЦ-то детето снощи се събуди с Т и цяла нощ бодърстване, после цяла сутрин тичане по д-ри, абе #2gunfire
Лек и детоксикиращ ден на тези, които днес са на детокс, а на останалите приятно захранване

# 693
  • русе
Започнах детокса понеделник сутрин, тази сутрин бях -2,800 кг. Решила съм и днес да продължа със фрешовете, заради пълнолунието. Предните дни изкрах без проблем, не ме е мъчил глада, само втория ден ме болеше главата, но днес определено се чуствам по-отпаднала. Ще почивам повече и утре ще се захранвам, то май захранването е най-трудната част!
Междудругото англ.сол ми подейства чак на третия ден, тази сутрин ми беше останало малко от шишето и я изпих и нея за пълна детоксикация!

# 694
  • Бургас
Да се отчета!

Днес ми е захранването... -2 кг, чувствам се добре, макар че ми беше трудно този път, понеже съм у дома и нищо не ме разсейва!
Сутринта си хапнах ябълка, после овесчето, после малко варени картофки. За довечера ще бъдат пак картофи и салата моркови.

# 695
Отчитам поредния успешен детокс -3кг!Много ми се спи днес,затова че си лягам! EmbarassedУспех момичета!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 06:26 от didid

# 696
И аз да се отчета.....първият ми успешен детокс и ...... - 2 кг. Дано да успея да ги задържа. Утре трябва много да внимавам със захранването. Успех и на вас момичета !!! Simple Smile Simple Smile

# 697
И аз на отчет-за трите дни общо 3.200, много съм доволна newsm44
Сега да видим как ще задържим Mr. GreenАз имам програма, която да следвам в следващия месец до другия детокс, надявам се дотогава да съм преполовила пътя на линийката си, да видим PraynigДнес първи ден захранване захранване ще хапвам плодове и ще си направя зелева супичка за вечеря, защото цял ден съм в движение и няма да имам възможност за супи през деня.После ще карам схемата на диетата със зелева супа.Пожелавам ви успех, много ми беше приятно във вашата компания Hug

# 698
  • София
И аз да се отчета: втори детокс , правих го вторник, сряда и четвъртък -1,5кг. Предния път задържах свалените кг. със Системата -60 и сега ще действам по същия начин  Peace Снощи бях много изтощена и гладна и изядох една варена царечица  Embarassed Днес изобщо не ми се занимава със захранване исками се да ям, да ям, да ям .........

# 699
Аз за двата дена съм -3,2 кг, обаче не задържах кг. от предния детокс, че бях и отгоре 0,200 гр. Laughing

# 700
  • София
Добро утро!

Днес захранвам. Резултата от Детокса е - 2,5 кг.

Но според мен, това НЕ са свалени килограми, а просто изхвърлени "отпадъци" от чревно съдържимото. Като напълним отново червата , след 2-3 дни, пак ще сме си на старите килограми Sad

Ефекта, по- скоро е пречистващ и общо укрепващ  Mr. Green   Би било хубаво, ако се включи някой, който е свалил дори и 1 кг. трайно след детокса.

# 701
  • русе
Да се отчета и аз - след 4 дена детоксикация  - -3,500 кг, днес захранвам и искрено се надявам да задържа поне половината свалени кг!

# 702
Да докладвам успешен детокс. 4 дена изкарах в крайна сметка, но снощи когато си купих ябълки ми се прияде много и съгреших леко Simple Smile
Засега уж върви добре захранването, 2 ядълки и сега ям овесени ядки, които се оказаха мюсли  ooooh! Какво съм гледала снощи не знам, но видях, че са чисти ядки и си ги взех. Днес като си ги приготвях видях че има слънчогледови ядки и се оказа, че било ядково мюсли или подобно. Дано не е много грешно, поне е без стафиди  Rolling Eyes

Приготвила съм си китайско зеле за обяд, а дали може и краставица? А тази салата не се овкусява със зехтин, така ли?  newsm78 Обърках се, защото за вечерята пише със зехтин, а на обяд не пише. Помощ моля!

# 703
  • Плевен
Привет момичета!
Поздравления за успешното детоксване! Знайте, че сте направили чудесно разтоварване на тялото си и дори да не задържите свалените килограми сте получили голямо количество ЗДРАВЕ!

А ето някои мами, които чрез детоксикация се преобразиха, нека ви бъдат стимул http://www.snimka.bg/?album%3baid=330325%3bold=1

Успешен ден!

# 704
И аз да докладвам! newsm10
За три дена детодокс и още един ден на ябълки и чай имам свалени 4.300 кг което е повече от прекрасно!Чувствам се великолепно! newsm44
Днес ще захранвам по указанията.Ще се направя задушено зеле с моркови за обяд и за вечеря и само за вечерта- салата от малко марулка, домати и малко сирене!.Става ли? newsm78
Благодаря ви подкрепата!Успешен ден!. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт