nikoga ne vidiano

• 1 622
  • 11
  •   1
Отговори
Zdraveite na vsichki iskam da spodelia nashata maka s vas naskoro mi se sluchi da izgubq deteto si vav 24sedmica . Po lekarska preporaka trqbvashe da mi sepredizvika rajdane ,ploda imashe problemi sas sarceto na praktika ednokamerno sarce , mnogo mi beshe trudno da priema tozi faktor na praktika ne znaeh kade se namiram dobre che saprugami beshe v tozi momement i toi na praktika zimashe resheniata az prosto biax blokirala tochno togava , pochti mesec mina ot togava  oshte nemoga da se savzema Moloiavi ako ima drugi takiva kato nas da mi pishat. Nadiavamse skoro sled vreme da si imame dr.bebche pojelavamvi go i na vas nai iskrenno zashtoto niama nishto po losho ot tova da ne vidish deteto si nikoga

# 1
 Cry ще си имаш бебе . Знам че много те боли ... Винаги ще те боли .... Незнам какво да кажа ........  Cry Аз съм с теб   bouquet

# 2
Знам че те боли, но повярвай ми ти си късметлийка в случая. Аз нямах този късмет, родих детенцето си със сърдечен проблем който никой не забeляза през цялата ми бременност. Загубих го на 5-тия ден завинаги. Пожелавам ти скоро да се радваш на здраво бебче!

# 3
  • Талант на 2012,2013 г.
Моите съболезнования... HugПонякога е нужно да помълчим...

За изгубената душичка:  Flowers Rose Flowers Rose

# 4
 Cry ох тези лекари ........ ТЕЗИ ПРОКЛЕТИ ЛЕКАРИ ............

# 5
 Cry

Искрено съжалявам, че се е наложило да везмете такова тежко решение. Просто мисли за това, че така сте спестили страдания на мъничката душичка. Постъпили сте по единствения възможен начин.
Ако можем да сме ти полезни с разговор, приятелско рамо, на което да поплачеш - насреща сме.  Hug

Вярвам, че един ден едно мъничко бебе ще гука в прегръдките ти. Вярвай и ти! Hug

# 6
petq_kris искрено съжалявам за загубата ти самата аз го преживях само преди 2 седмици загубих бебето си в 38 седмица без каквито и да е видими причини просто един ден спря да мърда и след няколко часа ми казаха че е загинала предизвикаха ми раждане което мина леко и безпроблемно но не чух така желания бебешки плач нито ми я показаха само за секунда докато я мереха и видях крачето това е единствения ми ясен спомен от моето момиченце тази мъка е огромна и страшно болезнена надявам се един ден всички тук да се радваме на едни прекрасни бебета и да сме поне малко щастливи  Hug

# 7
petq_kris,mimi8406, прегръщам ви силно.
Вярвайте, че и на вашата улица ще изгрее слънцето, защото ще е така Hug!

# 8

#Crazy Да бяхте замълчали,вместо да ръсите абсолютни глупости!Какво са виновни лекарите в случая.... ?А да , чухте ли , бълг.лекар е виновен за смъртта на 80 чилийци,защото не бил в Чили по време на пожара....

# 9
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте. Недопустимо е да се отнасяте по този начин към мъката на жените в този раздел и тема, които са изгубили децата си...

# 10
petq_kris ,съжалява много за огромната ти загуба cry cry cry Прегръщам те spoko
 За твоето ангелче Flowers Rose  Flowers Rose

П.П.Карма135,подкрепям те изцяло,изкючително арогантно е..

# 11

#Crazy Да бяхте замълчали,вместо да ръсите абсолютни глупости!Какво са виновни лекарите в случая.... ?А да , чухте ли , бълг.лекар е виновен за смъртта на 80 чилийци,защото не бил в Чили по време на пожара....
Мисля че мястото ти не е тук!

Общи условия

Активация на акаунт