Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 31 930
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой гледа ли "Мерлин". Страхотно сериалче, точно в нашия жанр.
А за "Game of thrones" - изглежда супер засега, само дано не го окепазат като "Legend of the seeker"

# 61
Някой гледа ли "Мерлин". Страхотно сериалче, точно в нашия жанр.
А за "Game of thrones" - изглежда супер засега, само дано не го окепазат като "Legend of the seeker"

Пу пу, пепел ти на езика.

На Мерлин съм виждала само реклами, само при вида му колко е млад.. нещо ми бяга ентусиазма. Заслужава ли си? Да не излезе някоя смешка като последния Робин Худ?

# 62
  • София
Оо,страхотен е сериалът. Препоръчвам с 2 ръце - ефектите са добри, историите също, има хубав хумор. Само едно не ми хареса в целия сериал - Гуенивир е черна newsm78

# 63
  • Русе
  Гледах няколко серии. Хареса ми. Сега дават ли го някъде.

# 64
  • София
Оо,страхотен е сериалът. Препоръчвам с 2 ръце - ефектите са добри, историите също, има хубав хумор. Само едно не ми хареса в целия сериал - Гуенивир е черна newsm78

И аз препоръчвам Мерлин  Peace
Най ми харесва, че е британски, напоследък съм голям фен на британските сериали  Grinning
А за Гуен не ми пречи, че е черна, обаче да бяха избрали по-хубаво девойче  Confused

# 65
  • София
  Гледах няколко серии. Хареса ми. Сега дават ли го някъде.
то вярно, че го даваха по БТВ. Ами не знам, аз го тегля от торентите. Току-що приключи 3-ти сезон.

Амидала, наистина е грозничка, но за сметка на това Моргана е голяма красавица, както и Артур Mr. Green

# 66
  • София
Аз и Гуен си представях красавица, все пак за нея се бият.
Той и Мерлин не е пръв красавец, ама поне е чаровен.

# 67
  • София
е той Мерлин не трябва да е красив, но на мен ми харесва много - с тези щръкнали ушички е голям чаровник. Снощи като гледах Артур и Ланселот, и това недоразумение Гуенивир между тях и се чудех как са я избрали, пък и все пак в Средновековието едва ли е имало черни рицари, камо ли черни кралици Mr. Green

# 68
  • Пазарджик/Лондон
Трябва да го погледна "Мерлин ", сигурно ще ми хареса, то на мен и Търсача си ми харесваше Rolling Eyes.
За "Игра на тронове"- единственото, което ме притеснява е, че  подобни мащабни продукции изискват много средства, даво HBO се справят Praynig.Сигурна съм, че ще е добре режисиран и добре изигран, но ако е правен с малко пари - ще си личи Sad.

П.П. Много ми хареса Джайм в десетминутката - един такъв висок, хубав .... Flutter.

# 69
  • пак на Рив Гош
Аз пък се разочаровах от последния "Мерлин"  Peace. Гледах първите 2-3 епизода, които ме... хм... озадачиха. Но по отношение на легендите за крал Артур си падам малко пурист (натрупаните ми впечатления са от книгите на Жан Маркал  Wink), та може и затова да е.

Аз отскоро почнах поредната трилогия, която ме чака от лятото насам (не знам дали е преведена на български) - Maria V. Snyder - "Poison Study" (следват "Magc Study" и "Fire Study"). Засега първите 60 страници са обещаващи.

# 70
  • София
Припомних си нещо много приятно от моето детство и го споделям с вас
http://www.youtube.com/watch?v=jWSxev7eJvs&feature=related

# 71
  • Sofia
От вчера е открит панаира на книгата - направила съм си списък с няколко заглавия.
Да ви попитам излизало ли е нещо ново, което да си струва...

# 72
  • Belgium
Припомних си нещо много приятно от моето детство и го споделям с вас
http://www.youtube.com/watch?v=jWSxev7eJvs&feature=related

Благодаря за песничката, това ми беше любимо детско филмче  Heart Eyes

А това спомняте ли си ?  Laughing

http://vbox7.com/play:f80259ef

# 73
  • В полите на Пирин планина
Ооо, колко обичах Седморката на Блейк  Heart Eyes

# 74
  • Русе
  Ех , седморката на Блейк.  Heart Eyes Не се сещам за друг сериал, който да съм следяла и харесвала така .
 А песента, още преди да почне си знаех,че е тази. Вълшебна песен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт