Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 31 922
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Само на мен ли ми се струва, че Белгариада е страшна боза. Минах Пророчеството, сега съм на втората част. Имам чувството, че е писана за 12-годишни  Confused Има ли смисъл да продължавам или ще си е така наивна докрая?
Живото доказателство, че всеки има различен вкус. Simple Smile Белгариадата ми е от любимите книжки, наред с "Пръстена" и "Колелото".  Е, "Колелото" някъде докъм 6-ти том....Както и "Първото правило на магьосника" първите няколко томчета. Вярно, че "Белгариадата" идва леко наивитетска, но на фона на жестоката действителност на "Игра на тронове" на мен лично ми е приятно разнообразие.Simple Smile
Кое е това Първо правило на магьосника? Да не е Мечът на истината?

# 601
Да, първа книга на Мечът на истината

# 602
  • Belgium
Само заради "Първото правило на магьосника" се зарибих по Мечът на истината, а накарая се оказа доста скучна поредица.

# 603
Мда, първата книга си е перфектна и завършена. Между другото скоро излиза продължение - The omen machine

# 604
Само заради "Първото правило на магьосника" се зарибих по Мечът на истината, а накарая се оказа доста скучна поредица.

И при мен беше така, накрая я дочетох на инат! Все пак ми допада как пише Тери Гудкайнд, струваше ми се нещо свежо след многото елфи  Peace

# 605
  • София
Аа, викам да не е нещо ново, което не съм чувала Grinning

# 606
  • София
Здравейте и от мен!
Моята първа книга беше Хрониките на Нарния - Лъвът Вещицата и дрешникът. Бях може би на около 12г. и страшно ме впечатли! Бях забравила заглавието и и като излезе филмът си я познах по спомени.

# 607
Здравейте Simple Smile
Искам да Ви попитам дали знаете откъде мога да си закупя цялата поредица "Мечът на истината" , понеже у дома я няма никъде по книжарниците , а от интернет досега не съм пазарувала. Та ще се радвам да ме насочите. Нямам проблем дори и да е втора употреба , но искам всичките книжки да си ги имам. Ако имате предложения може да пишете и на лични. Благодаря предварително   bouquet

# 608
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Започнах вече втора книга от "Колелото на времето" и искам някой да ми каже какво ще стане с Лан и Нинив. Хич не съм доволна от тази двойка, ама какво да се прави. Та ще имат ли нещо или не Crossing Arms

# 609
Miriel,ще имат, женят се даже
Нинив ми е много противна, но тя към края се пооправя малко
dragonfly едва ли ще ги намериш, в читанката ги има всичките обаче

# 610

Стига бееее, сериозно ли  ooooh! ooooh! ooooh! Тази не я дишам. Ама мъжете са едни идиоти ooooh! Толкова ли не можа да е с .... ОХХХХХХХХ

# 611
Хах, ти може би не знаеш че Ранд пък ще има цели 3 съпруги  Laughingнакрая даже и Моарейн се уреди  Grinning

# 612
Хах, ти може би не знаеш че Ранд пък ще има цели 3 съпруги  Laughingнакрая даже и Моарейн се уреди  Grinning

Не знам все още. Ииии, как исках Моарейн и Лан да са заедно. Уф, как ме е яд.

# 613
  • София
Това с 3-те жени е голяма тъпотия, не знам как го е измислил Джордан ooooh!

# 614
Брей, това битер "Дързост и красота"

Общи условия

Активация на акаунт