Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 31 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Нинив и плитката и ме преследват в кошмарите ми.
Всъщност ако историята беше малко по-синтезирана, щеше да е убиец.

# 616
  • Belgium
Всъщност ако историята беше малко по-синтезирана, щеше да е убиец.

И аз мисля така. Добре че към края Нинив се очовечва малко.

Хватката с трите жени според мен е уж нещо различно от обикновено единствената и незаменима любима на главния герой. И на мен ми идва малко в повече особено като могат да си усещат взаимно чувствата чрез връзката  Laughing Все си мисля, че накрая Авиенда ще я пожертват обаче  Thinking

# 617
  • София
Записвам се и аз при вас.
От изброените в анкетата съм чела само Властелина и Колелото на времето /точно втората ме запали по жанра/. Утре чакам да ми пристигне 13-тата книжка и я почвам. Simple Smile

# 618
  • София
До 6-та част от 3-те жени ми е най-симпатична Елейн. След това не знам как се развиват героите

# 619
  • пак на Рив Гош
Ей, значи, ще вземете да ме накарате да препрочета "Колелото" (поне да си припомня героите)  Laughing
Отдавна не съм се разписвала, но в момента редувам фантастиката с други четива. Довърших третата книга от трилогията на Брент Уийкс за Нощния ангел, хареса ми  Peace.
Сега захванах поредицата за Пърси Джексън и олимпийските богове, нещо по-развлекателно и ненатоварващо мозъчните гънки ми се четеше  Laughing.

И, понеже нали знаете приказката "нямала си баба белица, купила си козица", взех та си направих профил и в Гуд рийдс, да видя какво чете светът  Laughing

Изгледах и първите две серии на "Игра на тронове", ама май ще е по-добре да пиша за това в другата тема...

# 620
Ето ви едни Хобитски джуджета, пресни пресни..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=217504438285169&set=a … ype=1&theater

# 621
  • София
Ейдън от БХ го няма Thinking

# 622

Joy и мен  Joy
Не мога да се сетя за ни един женски персонаж, който да ми допада... всъщност като че ли само Биргит.

# 623
На мен ми харесват Моарейн и приятелката й, но наистина повечето са доста дразнещи
Харесвам поредицата като цяло, но някак си все едно има по-голям потенциал, който не е използван по най- добрия начин от автора

# 624
  • София
коя приятелка - Санче ли?

# 625
  • София
Подтикът ми за това търсене дойде, след като една нощ се загледах малко в "Матрицата".

Търся заглавие с елементи на виртуална реалност, сънища, пътуване във времето, свръхестествени способности, манипулиране на бъдещето, реалността, сюрреализъм, мистицизъм. Развинтващ въображението, отнасящ те в друг свят...

ПП: Също така и кибер-пънк, компютърни технологии и т.н. (сещам се за Диамантената ера.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 00:13 от hakama

# 626
  • Майничка
От раз - Лукяненко, двете трилогии Лабиринтът на отраженията и Сенките на сънищата

# 627
  • София
Не мога да се сетя за ни един женски персонаж, който да ми допада...
Peace Единствено Моарейн ми допада и то може би защото е описана с доста сдържани емоции. Останалите са все с вирнати носове и изпънати лица, чак противно да му стане на човек. Crazy

# 628
  • Пазарджик/Лондон
Моарейн ми харесва, има нещо и в Берелайн , което ми допада - не знам какво точно newsm78.
И Елейн ми е симпатична Wink.
Като си прочетох поста и забелязах, че Джордан много обича да слага "й" в женските имена Joy.Веднага и да Файле се сетих Joy.И Егвийн Wink.

# 629
Да, точно Санче
Останалите жени са наистина доста противни, но качеството се компенсира с количеството  Whistling поне Ранд така направи  Grinning
В последните книги Елейн стана доооста противна, особено в последната , Егвийн и тя, само Авиенда май се разви в обратна посока- положителна

Общи условия

Активация на акаунт