За свекървите, магиите и още нещо...

• 10 716
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
ех Клонка,тъкмо никой нищо не беше казал за любима,а ти сега развали работата Mr. Green

Няма любима тука-щом мълчи от кого е-нормално е аманита да мисли,че е от свеки

# 31
  • София
Е, то оставаше да каже, че е от Пенка, новата колежка с червените коси. То това си е като да си направи ритуално харакири, егати.

# 32
  • Пловдив
е па едва ли дара от Пенка ще си го турне под възглавницата-де да знам

# 33
  • Видин
В парчето плат имаше някакво листче хартия с надписи, което беше с восък отгоре - в триъгълна форма сгънато.

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
Триъгълника е древен знак - означаващ женския лунен символ - Великата майка , вода , плодовитост , дъжд , божествена милост .
В Китай също този символ е женски .
В индуизма  и христианството  триъгълника  —е  знак на  Бога. Символ на  светата Троица  Wink

# 35
  • Видин
Т.е.? Какво може да означава? Rolling Eyes
А любовницата как точно се вписва в цялата картинка? Laughing

# 36
  • Tам през Атлантическия океан
Не бе  Laughing
нещо за късмет , за кадем ще да е  Hug

Не я слушай КЛОНКА  Joy

# 37
  • София
Колко остроумно да се намеша и любовница в пейзажа  Tired

amanita, дори ако свекървата има пръст в цялата тая работа, какво толкова е станало. Ако не помогне туй чудо под възглавницата, предполагам, че няма и да навреди  Wink
Нали и без това нямаш кой знае какъв допир със свекървата!
Свиркай си и си гледай детето и бременността  Hug
П.П. Мъжът ти ми е набор, може и да ми е бил съученик или поне да го познавам   Crazy

# 38
  • София
Триъгълника е древен знак - означаващ женския лунен символ - Великата майка , вода , плодовитост , дъжд , божествена милост .
В Китай също този символ е женски .
В индуизма  и христианството  триъгълника  —е  знак на  Бога. Символ на  светата Троица  Wink

О, Боже!!!
Ти очакваш свеки да е навлязла толкова дълбоко в езотеричната символика?
Оптимистка! Mr. Green

Такива триъгълни книжлета с надписи се изработват от ходжите в България. Нямам идея восъкът що чини в цялата картинка, но явно е някаква брутална комбинация.
А по каква причина мъжът спи върху това чудо, изобщо не мога да си обясня.
Но щом е склонен да си полага главицата връз разни нещица от тоя вид, свекървата е най-малкият проблем в случая. Човекът явно е убеден, че нещо не му е наред в живота, което е притеснително.
Бих посъветвала авторката да поговори с него не по повод "нещото", а за чувствата, страховете, надеждите му.

# 39
Аманита, а ти вярваш ли в магии ?
Смяташ ли, че свекърва ти би могла да ти навреди с магия ?
Ако не вярваш, няма проблем за теб, но пък мъжа ти  Thinking Имай предвид, че хора които вярват в подобни неща, са склонни да не търсят вината за проблемите в себе си, а винаги някой му е направил магия, мисли му лошото и т.н. И детето все е урочасано, нищо че му никнат зъби, причината да реве са лошите очи дето ги е "прихванало" .. Хубаво е да се изясните, че колите се чупят ако майстора е калпав, ако поддръжката е лоша, ако е много амортизирана колата и т.н. Понякога дори се чупят случайно. Но ако вярваш, че един парцал под възглавницата ще ти оправи проблемите, много си го закъсал  ooooh!
Ако пък и двамата си вярвате в подобни глупости, ами викнете поп, както са ти писали и се успокой.

ПП Хубаво е да отчетеш това, че свекърва ти е влахинка т.е. мъжът ти е наполовина влах /или изцяло  newsm78/ и нещата, които те притесняват в нейния манталитет малко или много са характерни и за него.

# 40
Компромисен вариант - една вечер под твойта възглавница,
една вечер под неговата !
Нека щастието да ви целуне и двамата!
Мисля,че една майка дори и да е влахиня - не би навредила на сина си !
/Изключвам душевно болните/
Обърни всичко на майтап - кажи на свеки,че и ти искаш да имаш нещо под
възглавничката и не се впускай във филми!

# 41
  • Sofia
Аз направо се чудя що го питаш тоз твой мъж. Аз ако намеря някой боклук, директно заминава в кофата. А после може и да питам откъде се е взел червен парцал под възглавницата, да не е скъсал някоя дреха...  Crazy

# 42
  • София
Не изчетох цялата тема, но мога да ти кажа едно - по-добро нещо от откритите разговори във почти всяка ситуация от живота - няма.
Парцалчето, за каквото и да е предназначено, е намеса. Такава никога не остава без последствия и за този, който е предприел нещо, и за този, към когото е насочено действието.... Най-малко ти създава тревоги, дори и нищо да не стане от него......
Просто говори с хората....
Смешно ми стана от постовете, в които магията можело да бъде за късмет - например мъжа ти да извади късмет да се отърве от теб, щом като си такъв кутсуз Mr. Green

# 43
Що бе, не може ли да е някакво талисманче за късмет? Много хора си мъкнат такива работи...  източни амулети, камъни... аз например съм по фън шуй. Защо пък трябва да е злонамерена магия от свекървата...  няма такива данни от поста на момичето.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 13:43 от Iris04

# 44
  • София
Защото някои търсят конспирации във всичко  Wink
И аз мисля, че е някакъв амулет за късмет и успех в работата примерно.

Общи условия

Активация на акаунт