За свекървите, магиите и още нещо...

• 10 716
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Най-кофти от цялата работа ми се вижда фактът, че съпругът не споделя с жена си какъв е проблема, какво е странното нещо под възглавницата и от кой е то? Честно казано, ако мъжът ми се опита да скрие подобно нещо от мен или да ме държи на страна от това, което се случва в неговия живт, бих се замислила серизно за чистотата на нашите взаимоотношения!
 Иначе съм твърдо убедена, че майки, баби, дядовци нямат място в семейните отношения на една двойка, освен ако любезно не са помолени за съвет или мнение.... Направо се изприщвам от такива властни жени #2gunfire
Thinking Изприщваш се, но и ти звучиш като такава. Искаш да кажеш, че мъжът след брака няма право на тайни от жена си? Такива, от които не зависи нещо важно, като напримееееер... парцалче под възглавницата? Прочитайки твоя пост си представям как си  долепила дулото на Колт 45ти калибър до челото на възлюбления си и му крещиш да ти изкаже майчиното си мляко. Crazy

Искам да кажа, че ако мъжът ми има някакъв проблем, и вместо да го сподели с мен, ходи по врачки, баячки и разни такива, би ме заболяло страшно много и бих си помислила, че очевидно нещо във връзката не е наред.  Но това е от моята камбанария. Може пък във връзката на авторката, или в твоята връзка например, това да е нещо нормално. Както се казва- разни хора, разни идеали.

# 61
Чакай малко, нали мъжа на авторката не е ходил по врачки и баячки, а нещото под възглавницата е от майка му? Ако майка ти ти даде на теб нещо, за което вие двете си знаете най-добре мъжа ти ще се сърди ли?
Моето мнение е ,че си обсебваща. Асоциациите, които ми изникват в акъла са : струна от китара, тихо промъкване, врат.
Права си - разни хора, разни идеали.

# 62
Вчера оправяйки леглото на мъжа ми(той спи в спалнята, аз в детската с детето) открих под възглавницата му парче червен плат, в което беше завито още нещо - с триъгълна форма. Не можах да разбера какво е. Питах вечерта какво е и каза само, че му е подарък. След това на 2-3 пъти промени темата на разговор и така и не отговори на въпросите ми.
В началото на нашата връзка той се беше заел с частен бизнес - пътуваше с пътници до Италия. След като на 2 пъти му се счупи буса (за което вина има брат му - уж автомонтьор) майка му заяви, че аз не му нося късмет и че заради мен не му провървяло. След което 2-3 пъти той ходи до София на врачка...Тя го караше, макар той "уж" да не вярва в такива неща.
И след като намерих това вчера вкъщи... Не знам какво да мисля.
Майка му е властна жена (влаинка  Laughing) и винаги са били близки, но чак пък толкова да се меша в нашето семейство  Thinking Дайте съвет какво да правя. Никак не харесвам такива работи  Tired

Прочети,  моля те, добре поста от край до край.

# 63
Прочети отново - тя го е накарала. Laughing Има разлика. Малка, но я има.
Не се засягай толкова от мнението ми. Аз съм си устата по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт