Пчеларство 2

• 125 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ще го попитам и ще споделя  Peace, но не знам кога ще стане, защото не е във Варна.Вероятно по Коледните празници ще се видим с него и ще пиша.Благодаря ти още веднъж.Аз купих за сега друг мед за детето докато не си изясня нещата.И аз не вярвам да му има нещо на меда, но за всеки случай  Wink

# 496
Честита Коледа на всички! Hug
Много здраве,щастие,късмет и пчеличките да са ви наред.
Днес във Варна беше един приятен ден ходих до лозето където са пчелите и от всички кошери имаше пчелички навън,което ме радва,но да не забравяме че зимата още не започнала.

# 497
Честита Коледа, Галикот!  Hug
Да, днес по обед беше 12 градуса.  Crazy

# 498
  • на чист въздух
Здравейте,пчеларки.  EmbarassedПриемате ли новаци? Преди около 2 месеца се запалих и реших, че ще се  занимавам с пчеларство като хоби и четейки информация попаднах тук. Като за начало все още чета, защото не ми се иска да уморя пчеличките. Сега се връщам да чета темата от начало. Ще се радвам на помощ със съвети. Реално ще започна от нищо. Първо да реша къде ще ги настаня, а после да видя с какъв кошер ще започна. Въпроси много пък да видим

# 499
Здравейте,
продадохте ли меда вече? Намерихте ли цена над 4,20 за букет?

# 500
Здравейте,
продадохте ли меда вече? Намерихте ли цена над 4,20 за букет?
Не, за първа година не сме продали до това време и още седи в къщи. Последно взеха проба от Оберон преди Коледа и чакаме. За 4.00лв - букет.

# 501
Нас нещо само ни лъжат за това реших да попитам тук. Но ние търсим цена поне 4,20лв., заради данъка.

# 502
Е, нас от лятото колко пъти ни лъгаха...  Crazy Отдавна ми писна и искам да го махаме, че има разходи, които трябва да покривам рано напролет. Обяснението за мен е, че при малко количество не им се разкарва.

# 503
Да е медоносна новата година на всички пчелари,да сте здрави и щастливи.

# 504
Честита нова година!
Да е здрава, щастлива и медоносна годината!   Heart Eyes

Добре дошли на новите.  Peace

# 505
Според Вас ще има ли нови програми за подпомагане?

# 506
и аз това очаквам до сега не сми участвали но тая година ще си помъчим

# 507
За много години! Пълни кошери, приятна цена на меда ви пожелавам! Grinning

Ако не сте чули миналата година за помощите "де минимис", то тая се постарайте и подайте документи!  Grinning Не изискват кой знае какво. Аз чат пат влизам в сайта на фонда и проверявам.

# 508
И аз проверявам ама се чудя дали ще има тази година, защото нали програмата беше 2011-2013, та се чудя дали ще има примерно 2013-2015 да сте намирали такава информация? Аз не съм, та за това реших да попитам..

# 509
И аз проверявам ама се чудя дали ще има тази година, защото нали програмата беше 2011-2013, та се чудя дали ще има примерно 2013-2015 да сте намирали такава информация? Аз не съм, та за това реших да попитам..
"Де минимис" даваха за първи път 2012г. Аз мисля, че те не са свързани с три-годишната програма за пчеларство.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт