Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 443
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Sparkle благодаря ти...Ще мине всичко и ще ви кажа какво е станало... Praynig Hug Praynig Heart Eyes

# 136
Вчера ми правиха Хидротубация. Резултатът е, че и двете тръби са проходими, слава Богу. Не мога да кажа, че ме е боляло, но определено не беше приятна процедура, а стресът беше прекалено голям. Ако трябва да го повторя, по-скоро бих избрала с упойка, нямах нужда от тези излишни емоции. Споделям опита си за тези, на които им предстои. Всеки сам преценява, но при мен по-страшното беше не болка, а страхът от неизвестното, от непознаването на процедурата и какво предстои, колко още ще продължи, какво следва, предстои ли болка, може ли нещо да се обърка и да ме повредят......ей такива разни емоции.

Докторката беше много внимателна и мога да кажа, че всичко беше наред (като изключим страха и паниката ми), но се случи нещо странно, за каквото досега не бях чела из форума (може би и затова толкова се уплаших, защото не бях подготвена).....Тръбите се оказаха проходими, но в края на процедурата направих спазъм на шийката на матката и докторката се затрудни да изтегли течността, останала в матката. Използва малка спринцовка (май без игла) и след малко усилия все пак успя.
Каза, че понеже ми е много малък отвора на шийката на матката и прави спазми, това може да затрудни и проникването на сперматозоиди и ми препоръча да пия всяка вечер по 1 хапче Аспирин Протект (с изключение на дните с менструация).
Някой чувал ли е за подобно нещо?!?

# 137
LadyBird78, тук половината форум пие аспирина .Разрежда кръвта и антителата . Нямам идея защо са ти го изписали за тесен отвор на шийката на матката, но лекарите знаят повече от нас .
Мисълта ми беше да си го пиеш, нищо няма да ти стане.Може само да ти помогне. 

# 138
Предполагам, че Аспирина отпуска мускулатурата newsm78

Дали е нормално след Хидротубация на 8-ми вечерта, на 9-ти да нямам почти никакво зацапване (кафеникаво), а на 10-ти да се засили и продължава да се засилва (дълги като конци съсиреци и по-червена кръв)???
П.П. Нищо не ме боли и със сигурност не е менструация.

# 139
И аз да питам  Embarassed - предстои ми цветна снимка другата седмица. Малко оптимистично я записах в обедната почивка и понеже имам много работа, смятам и преди и след нея да съм на работа. Смятате ли, че е реалистично? Колко време продължава горе-долу? Как се чувствахте след това, независимо дали е боляло или не, бяхте ли в кондиция?
Мерси предварително. Simple Smile

# 140
За обедна почивка малко си се надценила .
Самата процедура с обличането и събличането е не повече от 15 минути .Въпроса е, че после резултата излиза след половин час .Пък и не знаеш как ще се почувстваш след снимката.

# 141
  • София
Карелия, знам, че аз съм по-скоро единичен случай, но ако и при теб мине като при мен снимката, можеш да ходиш и хоро да играеш. Аз се бях наплашила, бях си подсигурила транспорт, че няма да мога да ходя - накрая си се качих на рейса и дори и по-късно не ме заболя! Желая ти моя късмет и хубав резултат!

# 142
  • София
За обедна почивка малко си се надценила .
Самата процедура с обличането и събличането е не повече от 15 минути .Въпроса е, че после резултата излиза след половин час .Пък и не знаеш как ще се почувстваш след снимката.
Моята снимка беше готова докато се облека  Rolling Eyes
Доста болеше по време на снимката, после си бях съвсем добре.
Само че резултат хич не беше хубав и работата беше последното нещо което ме интересуваше.

# 143
Бамба, може .Аз я направих в Тина Киркова и ме пратиха да пия едно кафе докато стане . Половин час .

# 144
Е, казах обедна почивка като разтегливо понятие - 2-3 часа мога да отделя, но трябва да съм на работа все пак, така че това по-скоро ме интересуваше - дали е възможно. От коментарите ви виждам, че явно е възможно. Самите резултати мога и на края на деня или друг ден да отида да взема, така че няма да ги чакам. Благодаря за отговорите. Simple Smile
Дано, поне от тук са добри резултатите, че не знам вече. Simple Smile

# 145
karelia123   възможно е определено, но никой не може да ти каже как ще протече при теб! Аз и една приятелка бяхме много добр след ЦС, все едно нищо не е било. Тя се беше върнала на работа после, а аз тъй като си бях взела почивен ден обикалях центъра надлъж и на шир цял следобяд без проблем. Обаче имам и друга приятелка, на която и беше много лошо, много  я боля и след снимката изобщо не се чувстваше добре- мъжът и я прибра и си лежа в тях цял ден.
Самата снимка стана веднага. След като се облякох ми я дадоха и получих тълкувание на резултата от доктора.

# 146
Аз след снимката си запалих колата и си отидох на работа .Нямах никакви оплаквания .

# 147
  • Варна
И аз така.

# 148
Чудесно, благодаря ви за бързите отзиви! Simple Smile

# 149
здравейте,доста прочетох за тази снимка,някои ги боли други не.ох и на мен ми предстои и много ме е страх,явно повече стреса отколкото да боли.радвам се да споделя с вас какво ще стане.лагодаря ви и пожелавам на всички успех...

Общи условия

Активация на акаунт