Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 450
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Speed76 , схемата ми изглежда надеждна, благодаря ти! Ще те послушам. На мен ми предстои ЦС след около седмица. Нямам време и излишни нерви да ме е страх и да се шашкам. Просто ще изпълня схемата и това е. Местната упойка допълнително ще помогне. За мен най-големия страх е резултата. Моля се да е добър.

Успех на всички. И не се шашкайте излишно. В името на каузата - всичко ще изтърпим. Успех! newsm10
Надежда стискам ти палци..На мене Март началото ми предстои направо съм се ошашавила...Стискам ти палци да е перфектен резултата...А изписаха ли ти някакви свещички да слагаш???Къде ще я правиш мила,ако не е тайна разбира се....?Какво ти казаха да направиш като иследвания преди снимката .....

# 121
  • в сърцето на моето Слънце
Свещичките са Профенид или Тилкотил. Една вечерта, една сутринта и една преди снимката. Слагат се в дупето.
Кураж и успех на всички!
Преди моята снимка плачех и треперех с дни. Оказа се че не си е струвало изхабените нерви! Не е особено приятно, но не е и болка за умиране. Най-важното е, че дискомфортът е съвсем за кратко - не повече от минута.  Peace

# 122
mmmStelxen_m ох дано да мине всичко,и най вече резултата да е добър да имам проходимост,че ми казаха ,че ако има запушване нямам друг избор от инвитрото... smile3518 Weary newsm45 newsm17 cry cry cry

# 123
  • в сърцето на моето Слънце
mmmStelxen_m ох дано да мине всичко,и най вече резултата да е добър да имам проходимост,че ми казаха ,че ако има запушване нямам друг избор от инвитрото... smile3518 Weary newsm45 newsm17 cry cry cry

Ще мине, всичко ще е наред с процедурата и после като мен ще успокояваш момичетата на които им предстои. Сама ще се убедиш че не е толкова страшно колкото изглежда! Стискам палци резултатът да в отличен и не забравяй да минеш да се похвалиш!   bouquet

# 124
mmmStelxen_m задължително ще ви кажа как е минало , направо ще се пръсна от страх.... Cry Cry Cry

# 125
  • на село
Момичета , днес ми е 5 ти ден след цветна снимка , но кървенето ми се усилва , ходих на преглед видя се кръв в матката , изписаха ми метергин да се изчисти .Не исках да звъня на Стаменов , ходих в моя град.Днес беше слабо и почти кафяво ,но сега изведнъж пак се усили с ясна кръв и изпадна нещо като голям слузест съсърек .Случвало ли се е на някой , какво да правя?

# 126
  • София
Слузта може и от шийката да е  Rolling Eyes аз кървих, по скоро зацапвах около 5-6 дни  Rolling Eyes но в никакъв случай не е било силно, според мен звънни в клиниката. Някакъв антибиотил изписаха ли ти  Rolling Eyes това с метергина не е шега, мое мнение, на мен също са ми го изписвали за кръвоизливи (не след ЦС) но единия път не ми подейства  Rolling Eyes

# 127
slonop   звънни му на доктора да се консултираш ! Не ми изглежда нормално да кървиш така обилно след ЦС ! Дано бързо се оправят нещата  Peace

# 128
Момичета сега вече ме изплашихте напълно.......Предстои ми ЦС  newsm45 Weary smile3518

# 129
Момичета сега вече ме изплашихте напълно.......Предстои ми ЦС  newsm45 Weary smile3518
не се плаши, при всеки организъм е различно  Peace не си мисли най-лошото, аз така се бях наплашила, че страха ми беше повече от всичко друго
успех  Peace

# 130
  • София
Мария,а като започнеш да раждаш какво ще правиш тогава?????Болката от цветната снимка  е за кратко време,разбира се ако я има.Желая ти успех и да кажеш как е минало. Simple Smile

# 131
Честно казано и аз не разбирам това тръшкане .Искай си упойката щом си  толкова наплашена.Ще платиш 50-80 лева отгоре, но поне ще си спойкойна, че няма да усетиш нищо .

# 132
Мария, успокой се бе момиче, ще ти правят ЦС през март, а си започнала да се тревожиш още от средата на февруари. Ще го мислиш като му дойде врамето. При мен това време беше като легнах на масата за ЦС. И нямах много време да се нервя, защото мина много бързо. Без хапчета, свещички или упойки. Не ме боля грам. Имай предвед, че си мислех, че по- страхлива от мен няма. Хубавото е, че след това каквото и да ти правят вече не боли, а ако боли повече вече се прави с упойка. Приеми го като предизвикателство. Ще си по- силна духом след това- обещавам ти. Чувствам, че след като преодолях това вече мога през всичко да мина.  Мисли си, че няма да те боли. На предния ден отидете някъде с момчето ти, разходете се, не мисли за това. Не го взимай много на сериозно, така ще ти е по- лесно, мисли си за времето след ЦС- и то ще дойде  Wink Бъди смела- не забравяй, че ако трепериш и викаш затрудняваш и лекаря. Все пак двамата сте на една страна- той е там за да ти помогне. Дебело подчертавам- мен не ме боля въобще- усеща се първо леко боцкане, после напрежение, но поне при мен болка нямаше. Успех, миличка, и горе главата  Hug Peace

# 133
Ще ви кажа как е минало момичета...Молявиииииии не ми се карайте,че ме е шубе... Embarassed Embarassed Embarassed Praynig Praynig Praynig

# 134
Не ти се карам, опитвам се да ти вдъхна смелост- не си първата, няма да си и последната горе главата  Hug Hug Hug Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт