Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 482
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Еми, да всъщност регистратурата не е била информирана много добре..докторката ми каза, че мога да си направя хидротубацията и следобед и така ще направя..каза, че е добре да е сутрин, но не било задължително.. Wink
Радвам се че си успяла да се сържеш и сте се уточнили  Simple Smile За кога да стискаме палци  Party

# 106
  • София, Бургас
За вторник следобед..тя няма свободни часове, но ще изчакам колкото трябва..веднага след като разбера резултата ще споделя  Simple Smile..надявам се да е добър, защото миналото лято си правих цветна снимка в болница Вита..доктора каза, че всичко е наред, но после се оказа, че снимката не е никак качествена..ходих при двама други лекари и двамата казаха, че неможе да се установи със сигурност дали тръбите ми са пропускливи или не от снимката..и така излиза, че доктора ме е излъгал един вид #2gunfire ..и все пак се надявам, че няма да има проблем и всичко ще е ок този път.. Hug

# 107
Здравейте и от мене момичета...Предстои ми цветна снимка в Окръжна болница...Ще бъде Март месец от 7-мия ден на цикъла ми...Много ме е шубе...А сега умирам и от кръст много ме боли...Вероятност за бебе няма според мене,защото правих секс на 6-7ми ден от цикъла ми,но в момента съм с предменструални болки като исключим че няма напрежение в гърдите и болки там,но кръста леле мале  Shocked Боли ли снимката момичета???Много ме е шубе???  Praynig

# 108
  • София
Понеже само преди ден бях на мястото на тези, които им предстои ЦС и търсех инфо във форума как минава, споделям, че явно си зависи от отделния организъм. Аз не съм от тия, които не търпят на болка, но въпреки резултата "проходими", ме боля доста, макар и за кратко. Текнаха сълзи и си мислех, че аха и ще почна да викам (а аз като раждах, звук не издадох)... По предписание на лекарката бях взела един аулин и 2 но-шпа. Моят съвет към всички, на които им предстои, е да не се настройват, да си вземат обезболяващите, да знаят, че сравнително бързо минава (поне при мен болката беше около 3-4 мин) и не е нещо, което толкова да го мислим.   Peace

# 109
Ох много ме е страх момичета...Чувала съм,че може да се сложи упойка...Аз на болка не търпя...При взимане на кръв плача и викам камоли тва да ударжа newsm45

# 110
Ох много ме е страх момичета...Чувала съм,че може да се сложи упойка...Аз на болка не търпя...При взимане на кръв плача и викам камоли тва да ударжа newsm45
Да,може да се сложи упойка. Така ще е по-добре за теб, няма да усетиш нищо,а лекарят ще е по-спокоен по време на манипулацията.

# 111
Щом се чувстваш така - поискай упойка. Минусите на упойките са ясни, но тази поне е за кратко. Само попитай какви изследвания ще ти искат преди нея.

# 112
Задължително ще искам упойка аз без нея няма да дам да ме пипнат...Такова шубе като мене дето пищи от взимане на кръв няма...Абсурд да издържа цветната снимка без упойка....В началото на Март ще е...Чакам да ми дойде момичета и на 7-мия ден ми казаха от цикъла...Казаха ми и иследванията,които трябва да направя и едни глобули да си слагам преди снимката...Вие слагали ли сте някакви глобули...Колко дни се слагат имате ли идея..... Shocked

# 113
  • Варна
Мария,
не ти ли обясниха подробно в клиниката? За глобули лично аз не съм чувала, някои от момичетата са използвали свещички, не знам дали същото имаш предвид. Ако трябва се обади и питай, няма нищо лошо. И аз когато уговаряхме снимката се оказа, че от шаш съм пропуснала половината приказки покрай ушите си, нямах ясен спомен за разговора, та ходих да се доуточняваме Crazy Питай и за упойката, защото в АГ Варна примерно останах с впечатлението, че не се практикува слагането на пълна упойка, да не те изненадат неприятно. И се успокой, и аз съм голяма паника, но сега след като е минало мога да кажа, че страхът ми беше по-голям, отколкото си заслужаваше Blush Ако пък и се уговориш за пълна упойка можеш просто да си свиркаш, нищо  няма да усетиш Grinning

# 114
Месечинка в Окръжна болница в София ще я правя...Да за свещички имам в предвид дали някой е слагал.....Упойката ще я уговоря без нея не лягам изобщо... Shocked Shocked Shocked

# 115
Мария,
вместо да трепериш, най -добре е да спреш да се тормозиш .Ако прочетеш темата ще видиш че едни ги е боляло, други не са и усетили. Но най -важното е че колкото повече инфо събираш толкова повече се товариш психически.
Вземи си обезболяващо- но шпа или аулин .Има свещичке в дупето /профинид май се казваха/  . Ако се уговориш с  лекаря искай и упойка. Но предварително никой не може да ти каже какво ще почустваш .

# 116
  • София
Момичета, действайте изпитаната схема (аз благодарение на нея нищо не усетих)
Вечерта свещичка Профенид,
сутринта свещичка Профенид, аз взех и 2 но-шпа
при отиване в клиниката - третата свещичка Профенид и едно Аулинче. Аз ги взех около половин час преди самата снимка и действаха!

# 117
Speed76 , схемата ми изглежда надеждна, благодаря ти! Ще те послушам. На мен ми предстои ЦС след около седмица. Нямам време и излишни нерви да ме е страх и да се шашкам. Просто ще изпълня схемата и това е. Местната упойка допълнително ще помогне. За мен най-големия страх е резултата. Моля се да е добър.

Успех на всички. И не се шашкайте излишно. В името на каузата - всичко ще изтърпим. Успех! newsm10

# 118
  • София
Момичета, действайте изпитаната схема (аз благодарение на нея нищо не усетих)
Вечерта свещичка Профенид,
сутринта свещичка Профенид, аз взех и 2 но-шпа
при отиване в клиниката - третата свещичка Профенид и едно Аулинче. Аз ги взех около половин час преди самата снимка и действаха!
Според мен ако ще те боли това няма да помогне, не мисля че предварително взетите обезболяващи спират болката. Имам и причина да мисля така аз съм с много болезнен цикъл. Преди 2 години ми извадиха мъдрец, след което ме болеше много няколко дни, и през 4 часа пиех аулин или течен аналгин малко след като бях изпила поредния аулин за зъба, почна да ме боли корема предциклово и не спря. Моя извод е че тези лекарства действат на вече съществуваща болка ако я няма болката няма и да подейства.  Rolling Eyes Не виждам защо не си поискате упойка  3 свещички профинид+2 аулина+2 но шпата едва ли са по-малко вредни като прибавим и нервите и страха  Rolling Eyes

# 119
Според мен спазмолитикът си е задължителен (но шпа, спазмалгон), за да не се получи спазъм на тръбите, както стана при моята първа хидротубация Peace За обезболяващите - много слаба беше разликата в усещанията ми двата пъти, втория с обезболяващи, пак си ме боля при проходими тръби.

Общи условия

Активация на акаунт