Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 400
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
istinska , ако беше прочела внимателно, щеше да разбереш, че говоря единствено за това което съм изпитала аз - днес. Първо казах: "Болеше..." и после реших да се поправя с всъщност:  "силно преувеличено ми се струва". Т.е не усетих точно силна болка а по-скоро неприятно усещане.

И много ти се моля да не се опитваш ме коригираш. Не съм казала че имам висок праг на болка и чувствителност. Дори напротив, един нормален гинекологичен преглед понякога е болезнен за мен...

Момичета, много ви моля, тук сме не само да кажем, че процедурата е изключително болезнена а всяка от нас да сподели при нея как е минало. И ако при мен е било не толкова болезнено, та да се гърча, моля не приемайте, че не ви уважавам...   

# 181
Въпреки, че бях под упойка, все пак ме заболя. Добре, че беше за кратко. Сега коремът ме боли като при мензис и си кървя като стой та гледай. Дори не ни казаха резултатите на мен и момичето, с което чакахме. Чак в началото на следващата седмица ще ги разберем...

# 182
ох и аз минах вече тази цветна снимка,странното е че като се прибрах започна да ме боли и кървя,нормално ли е това?остави че и снимката незнам как е...

# 183
Момичета и аз кървя и то доста. Щом всички сме така, може пък да е нормално Rolling Eyes

На мен ми казаха, 2-3 дни да не правим кекс.

# 184
  • Варна
Нормално е кървенето, болката след това също. Би трябвало да отшуми за 2-3 дни. На мен кървенето ми спря още на следващия ден, но болката дори се усили и ме боля 3 дни след това. Бях започнала сериозно да се притеснявам и изведнъж престана.
Но защо не ви казват резултатите веднага? Най-малкото някакво заключение в писмен вид от рентгенолога няма ли? Или нищо не ви дадоха.

# 185
Момичета и аз кървя и то доста. Щом всички сме така, може пък да е нормално Rolling Eyes

На мен ми казаха, 2-3 дни да не правим кекс.
На мен нищо не ми казаха нито за секс, нито за кекс. Знам, че във вторник трябва да ме прегледат, за да проверят имало ли е овулация. Силно се надявам това кървене да спре дотогава... Tired

# 186
Ние бяхме заедно с Камито. Оставиха ни да си чакаме като барани яйца Laughing
Нищо не ни дадоха, нито пък изказаха някакви общи впечатления...
Търпи, бабо за хубост, нашата работа.

# 187
  • Варна
Секс е хубаво да не се прави поне два дни, все пак си е травмирано мястото, да се успокои малко, а и да не се внесе някоя инфекция. Стискам палци след чакането да ви зарадват с хубави резултати.

# 188
Добре де, някой може ли да ми обясни откъде идва цялата тази кръв? Нали не е менструално кървене? Съжалявам за тъпия въпрос, признавам си, нищо не разбирам....

# 189
явно от самата снимка е така,нали ни вкарват някакво вещество и затова така си кървим все пак там е деликатна зона,абе ще пия аз нещо обезболяващо все пак трябва да си почиваме,а и толкова неща ми предстоят,ще пийна иначе не се спи така.

# 190
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  bouquet
Аз правих преди 2 месеца и хидротубация и цветна снимка, но нямах така кървене. Зацапа ми малко но за не повече от ден. Не знам, може и това дето Ви се случва да е нормално. Но питай те за всеки случай Hug Hug

# 191
  • София, Бургас
Аз нямах кървене, но първия ден имах кафяво течение..мен ме притеснява, че днес ми е четвърти ден след манипулацията и преди малко имах нещо като голям съсирек или нещо такова  Embarassed..предполагам, че е свързано с цветната снимка, защото по принцип не ми се случват такива неща посредата на месеца... Rolling Eyes

# 192
  • София
Според доктора, който прави моята ЦС, секс не бива да се прави в 3 дневен срок след манипулацията. Лично аз през деня след това имах кафеникаво зацапване, което изчезна на следващия ден.
Надежда - не съм си позволила да  те коригирам никъде. Всъщност доколкото ми е известно форумът не дава възможност да се правят корекции на чужди мнения. Но да се коментират - може. Това и направих.
Прочети си отново поста, и сама прецени кое как звучи. Нямам желание да се  конфронтирам с никого, но наистина от словореда и начина по който се изрази никак не става ясно, че говориш за себе си. 

# 193
Ще оставя коментара и мнението ми за теб и постовете ти за себе си. Няма да спамим темата все пак Wink
Темата е за това, да споделяме как е минала процедурата при всяка една от нас. А не да коментираме и гадаем, какво е искала да каже съфорумката ни...

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 09:12 от ***Надежда***

# 194
Аз не съм кървяла след ЦС, но знам, че може да се очаква да има кървене до 3 дни някъде след това. А антибиотик не ви ли изписаха ? На мен ми бяха предписали и си го пих 5 дни, на други приятелки също, но това може да е само практика на конкретната болница  Thinking
buttinsky,kamito24   нямам думи- как може да не ви кажат резултата веднага ??? Явно са доста заети лекарите при вас- ще ви побъркат направо  ooooh! ooooh! А ЦС във вас ли са ? Защото моите бяха увити в един лист, на който беше написано заключние от рентгенолога, което можех да разбера в по- голямата му част.  Вие имате ли такова? Иначе докторите веднага след това коментираха резултатите ми от снимката !

Общи условия

Активация на акаунт