Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 89 371
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Видях в последните постове че някои момичета са правили тази ЦС в клиника Вита, д-р Мая Василева. Мнението ви за нея добро ли е?

Тиквичке, аз лично съм била при д-р Василева във Вита и съм много доволна, 3 месеца лекувах МБ преди ЦС, но това говори, че наистина си гледа работата, т.е. държи на изследванията и чак след това прави ЦС. Много е внимателна и ако имаш въпроси, обяснява всичко. Знам за няколко момичета, които са правили ЦС при нея и са доволни.

# 616
Титка, благодаря!

# 617
Здравейте и от мен аз ходих на преглед до Тутракан и д-р Бойчев ми назначи цветна снимка сега чакам да ми дойде цикъла да ми каже на коя дата трябва да отида че въпроса мие винаги с упойка ли се прави колко може да струва за болката по принцип имам висок праг на болка но до колкото чета при всяка е различно
Благодаря ви

# 618
  • Живее на Луната
По-скоро в повечето случаи се прави без упойка. Има болка, но е за кратко и се издържа.  Peace

# 619
Благодаря ще се търпи няма на къде Laughing Laughing

# 620
Е защо трябва да се мъчат хората не мога да разбера. В добрите клиники го правят под краткотрайно упойка и нищо не усещаш и разликата беше 20-тина лева.
Доколкото се спомням се правеше към 8-ми ден и този цикъл има доста добри шансове за забременяване, защото тръбите за разширени..успех!!!

# 621
  • София
аз пък не мога да разбера защо трябва да се слагат излишни упойки, като и без това после за пункциите бая упойки се натрупват newsm78

# 622
Е защо трябва да се мъчат хората не мога да разбера. В добрите клиники го правят под краткотрайно упойка и нищо не усещаш и разликата беше 20-тина лева.
Доколкото се спомням се правеше към 8-ми ден и този цикъл има доста добри шансове за забременяване, защото тръбите за разширени..успех!!!
    .......и аз препоръчвам с упойка, разликата беше 50 лв. не е малко, но като легнах толкова бързо заспах, нищо не усетих, а страха беше голям!

# 623
здравейте отново искам да ви питам някой правил ли си е цветна снимка на тръбите при Бойчеви и колко пари ви взеха без направление и със направление също така и спермограма ще чакам да пишете
усмихнат ден:)))

# 624
Аз си правих с упойка, че без упойка не издържах и прекратихме манипулацията. А толкова много исках да не ме упояват, доста е вредно за организма и с всичкото неядене и непиене на течности от предния ден беше неприятно! Самото упояване беше за 15-20 минути. Клиника Щерев. Но си мисля, че за всеки прага на болката е различен, така че не бъдете сигурни, че ще ви боли много ако други жени ги е боляло!!!  newsm78

# 625
Болката наистина е нещо индивидулано при всеки и специално при цветната снимка зависи от .... анатомията на жената , така да се изразя. При мен самата цветна снимка не я усетих дори нямаше и минимална болка. Но тъй като имам "обърната" матка е тука вече беше голямата болка, защото шийката на матката се пада отзад а именно тя трябва да се защипе, просто момичета няма да ви казвам за каква болка иде реч, доктора ме пита нещо, аз в стремежа си да не издавам звук си изгубих гласа за няколко минути от болка , повече не искам да минавам през това.

# 626
  • Перник
Здравейте, правил ли е някой ЦС с раничка на шийката, която не е горена?

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 13:59 от neji_s

# 627
Здравейте, правил ли е някой ЦС с раничка на шийката, която не е горена?
Аз не бих си направила ЦС с раничка. Все пак щом доктора е преценил, че може не би трябвало да има проблем

# 628
здравейте отново искам да ви питам някой правил ли си е цветна снимка на тръбите при Бойчеви и колко пари ви взеха без направление и със направление също така и спермограма ще чакам да пишете
усмихнат ден:)))
Става въпрос за 160 лв. без направление, а с направление намалението едни 20 лв. за които не си струва чакането пред кабинета на личния лекар. Аз минах с пълна упойка и не разбрах болката. Хубавото е че нямам запушвания и при консултация с Б.Бойчев ми каза че двата месеца са благоприятни за забременяване. Какво мислите по този въпрос? Трябва ли да се изчака или може спокойно да се работи по въпроса?

# 629
Здравейте,
За първи път пиша, въпреки че влизам доста често, за да прочета през какво са преминали повече от момичетата.
Искам и аз да споделя опита от днешния ден - днес си направих хидротубация в клиниката на д-р Владимиров. Процедурата траеше около 5-7 минути и не ме боля, ама грам. Тръбите бяха проходими. Може би болка има при непроходимост или сраствания. Не знам. Аз по принцип съм много страхлива и не издържам на болка, но тук почти нищо не усетих. Бях се наплашила предварително, но се оказа безпричинно.
Пожелавам на всяка дама, на която й предстои подобна интервенция безпроблемна, безболезнена и краткотрайна процедура!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт