130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 834
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Така,Уго пак е на линия.  Grinning Sunglasses

амалче стълбовете смениха ,но проблемът се оказа ,при кабелите вътре в къщи  Mr. Green ,та днес мъжо хвана един познат ,който разбита от тези неща и нищо,че е почивен ден ,ни оправиха проблема.
Благодаря на всички за пожеланията към Сам   Hug  bouquet

Иначе не сме скучали,ходихме да и подаваме документите за лична карта ,точно на рожденният и ден ,нали тогава беше и Ислямаската нова година,та поне нямаше да отсъства от даскало-нали тази година е неин ред с матурите.Всичко добре,ама машината отказа да я приеме  #Crazy #Crazy #Crazy ,та ни казаха ,че май защото е на датата и на другият ден ще ни се обадят,ако има проблем.Таткото ни изостави и ние продължихме по магазините ,прибрахме се чак вечерта. Laughing ,но пък на другият ден звъннах в посолството и казаха ,че всичко е наред.
Имаме си костенурка -казва се Лили Кристияно Роналдо-костенурката е водна ,с 3 имена е не защото това ,като че и това вече е форумска традиция  Laughing ,олди привет   bouquet,а защото дреби я кръсти Лили на костенурката ,която е у майка ,а каките съответно-К.Роналдо.
М/у другото ,от вчера сме и горди собственици на голяма негов плакат,за моя радост ,поставен в детската.
Дреби вчера пък се върна без яке ,забравила го в градината .А любимото и занимание е да е реже дрехите на ябълките т.е обелките от корите.

# 121
Изведнъж се разписахте, а аз не стигам до компа  ooooh!
Ще прескочим тази среща, но напролет ще ви разбием - в молове, детски центрове, паркове - където кажете  Twisted Evil Отивам да се хоризонтирам преди да ми е започнала нощната смяна..Дано утре успея да се разпиша по-смислено  Praynig
  bouquet на всички!

# 122
днес цял ден сняг вали, вали
на Люспа плановете провали

няма да ви тормозя с цялото стихотворение...

Явно, по логиката на глобалното затопляне, зимите в Лондон стават все по-мразовити. От 3-4  години дори натрупва сняг.

Реших да покажа на децата истински снежен човек, настаних ги на топло в кухнята така че да ме виждат през прозореца как се подвизавам в градината. И представете си много труден ми се видя за моделиране тоя снежен човек, разпада се,снегът един такъв рехав....абе имах чуството, че дори сняг менте ни пробутват вече..не като от нашето детство.

Олди, добре че си сменила аватара, че бях започнала да си те представям като старата монахиня. Във връзка с предходния параграф, държа те под око в забравените спомени...има над какво да пророни сълза стар човек.

Пипалата на вашия сирийски вирус не са пощаdили и супер компанията Sky. В определени часове от денонощието бродбанда ми е вбесяващо бавен.

АД, плаши ме натовареното ти ежедневие. За едно нещо обаче ти завиждам искрено - присъствието и помощта на мама

Приятна форумска среща да ви пожелая  bouquet

До скоро

п.с Олд Спорт, саботираш ми опитите да си публикувам писанието

# 123
Лю, съжалявам за саботажа, няма да е за дълго  Laughing  За времето в Лондон - по-преди е имало даже повече сняг (съдя по детските спомени на мъжо)  Peace Ти вече с две деца ли си под мишница? Честито, ако е така   bouquet

# 124
Лю, съжалявам за саботажа, няма да е за дълго  Laughing  За времето в Лондон - по-преди е имало даже повече сняг (съдя по детските спомени на мъжо)  Peace Ти вече с две деца ли си под мишница? Честито, ако е така   bouquet

Олди, виждаш ли дългите отсъствия докъде водят. Mr. Green Добре, стягай се тогава за напролет!!! Hug Flutter

Уго, добре дошла. Имаш си анагажименти, свърши ги. bowuu bowuu Mr. Green

Лю, направо ми се прииска да съм на мястото отвътре в къщата, да те попогледам как се потиш. Mr. Green Ние навън не излизаме, не мога, не мога, не мога, толкова ми е студено...не съм за тука аз. Сега ще ходим до Мола, че то къде иначе другаде.  Whistling

На останалите с които ще се видим -  Hug Hug Hug Hug

# 125
  • София
За жалост нашата женска банда отпада от утрешната среща.. Sad Едната от близначките трябва да е на снимки в телевизията(апропо, ще ги излъчват с една песничка от наше време в 15:06 по БНТ Mr. Green). Преди това е на репетиция.. Следващия път.. Пожелавам ви страхотно изкарване и чакам разкази за това как са се забавлявали малчовците. Heart Eyes

# 126
Привет! Срещнахте ли се, разкажете на тези, които не можахме да присъстваме  Peace
Теди, много ти е натоварена програмата, направо не знам как сколасваш. На майка ти - най-големия подарък да поднесете!  bouquet
Лю, приятно ми е да се запозная с дъщеря ти  Wink Особено щом сме от една зодия  Twisted Evil Имате вече момченце и момиченце - какво по-хубаво! Да са ви живи и здрави! Praynig
Амал, кой знае колко неща съм изпуснала, но няма как да огрея навсякъде  Crazy

Този пост го пиша няколко часа  ooooh!

# 127
Привет, принцеси. Малката заспа и аз да се разпиша. Hug Hug

Олди, вярвам ти за постинга. Mr. Green Е, каквото си изпуслана ще го наваксаш следващия път. Flutter Hug Heart Eyes

Аз искам да се извиня ако изглеждах малко неадекватна, но нали описах моите терзания със съседите.  Tired Tired Пък и Ясминке, ще последвам съвета ти, в сряда съм на лекар. Tired Tired

АД, не можаха да гледам представянето на тези талантливи принцеси, ще наваксам утре ако има запис. Hug

Ом Саед, как си, зле ли ти е, ама да не съм те чула да се оплакваш от Саед, такава душичка беше, хитреца той на леля. Mr. Green

Ясминке, как се прибра, бързо ли? Hug

Айа, пристигна ли, чакаме включване. Hug Praynig

Астарта, заредила съм книжката и сега лсед псотинга я почвам. Flutter Илия успокои ли се бързо? Миличкият, той не знае, че и леля я болеше главата от тая лудница. Mr. Green

Алвера, Леонарда кога се прибра? Flutter Flutter Flutter

Уго, да не би сега половинката да ти е срязала кабела, а? Mr. Green

Катета, Лю, Лили, Дуа, Магде и всички хубавици  Hug Hug Hug Hug

# 128
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте мили арабелки  Hug

Да си кажа за вчерашната среща- много се радвам , че се запознах и с Ом Саед, че се видяхме и с другите. Малкият е наистина много сладък и така сияйно се усмихва !
Беше ми добре докато си седях с вас , ама после... Това моето не се спря и аз все след нея ходих. накрая ме заболяха краката, ама тя не се умори. После заспа с автобуса  Mr. Green. Така както се беше изрисувала (като костенурка- нинджа със зелено лице и лилаво около очите ) сме си пътували, детето събираше погледите и коментарите. Един дядко каза " такова хубаво момиче, а така да се изрисува" , та сме го гледали сърдито през цялото време. А аз се държах естествено  Mr. Green

Сега свиквам да съм на работа  Simple Smile

Много  Hug и  Heart Eyes за всички !

# 129
И аз да се отчета за срещата..  Heart Eyes Беше много приятна,разведряваща и лично за мен,много полезна..Все повече започват да ми допадат тези срещи.. Heart Eyes Радвам се,че се запознах и с alvera!На всички много,много   bouquet Hug Hug
Моят палавник никак не е така послушен в къщи..Снощи поне 7-8 пъти се буди,пищя,игра..Ужас!А аз покрай него се чувствам като убарена с мокър парцал..Вчера след срещата мъжът ми дойде да ни вземе,беше с кумът ни,и хадехме да се видим,да купим подаръци за майка ми и т.н...Е,това толкова послушно и кротко дете ни подлуди,събра на няколко пъти погледите на хората около нас..
Но нека не ви отегчавам с бебешка нервност..
Пожелавам ви,успешен старт на новата седмица и много целувки!  bouquet

# 130
                 Здравейте принцеси  Heart Eyes
   Набързичко минавам само да ви почерпя скромно . че днес си имам малка рожденничка  Grinning
   Да ви е сладко

# 131

Уго, да не би сега половинката да ти е срязала кабела, а? Mr. Green

тц ,тук съм  Mr. Green

Това е Мажида Салсаа,палестинка от град близък до Витлеем,тя има 2 големи мечти,едната вече е успяла да осъществи ,но все още се надява да успее и с 2рата.Мажида е от любителките на шоколада,но със съжаление забелязала ,че по магазините няма такъв местно производство ,та решила да си отвори домашна работилница за шоколад.Но,това изисквало много пари и  през 2008 ,научила,че Търговско промишлената палата на Витлеем,с пари от Италия, отпуска заеми на жени решили да се заемат с различни производства .Мажида подала документи и получила заема,построила си 3 стаи-едан производствена,друга за опаковане и трета за продажба ,обзавела цеха и започнала с производството на шоколад и шоколадови изделия ,от най-различни видове и с различни пълнежи,като своя гордост показва бонбоните с пълнеж от фурми и бадеми-придавайки им типично палестински вкус.Опаковките варират според това дали да определен повод или просто да радват окото на хората.В бизнеса са се включили и съпругът  и децата и.
Голямата мечта на Мажида обаче е,сладостите и да започнат да се продават по магазините , да се изнасят за останалите арабски страни и туристите да с ги купуат за спомен ,защото на тях ще пише произведено в Палестина.

# 132

Саида -много щастие на малката рожденничка и нека Дядо Коледа да си забрави торбата под вашата елха!!!!!!!!!!!

# 133
здравейте красиви арабелки и от бг по4ва  Hug

Не е съмнявам, 4е срещата е била супер, аз о4акавам с нетърпение утрешния следобед  Hug

Саида, да ти е жива и здрава рождени4ката. Много щастливо детство и най-хубавите подаръци 

Уго, много апетитно вклучване, и аз с удоволствие бих опитала от този шокоалд, мейд ин палестина. Нали по Коледа стават чудеса, дано се сбъдне ме4тата и на Мажида Салсаа   Praynig

Лю, и аз забелязвам, 4е последните години (поне там където живея)летата стават по-топли, а зимите по-студени...глобално затопляне - не можеш да избягаш.

АД, поздрави за супер бабата, която ти помага, аз се изморих само да про4ета тежката ви програма, какво остава да я изпълня  Blush Whistling У4астието по бнт и аз го изпуснах, но съм сигурна, 4е е било ТОП Flutter

Олди, къде ги намери тия красиви емотки? Дай линк насам  Party

Извинете грешките ми, но с бг клавиатурата не се разбираме много добре  Whistling

Амал, Астарта, Ясминка, Ники, Алвера, Ум Саид и вси4ки, които не споменах много поздрави  Hug  bouquet Hug

# 134
САЙДА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА!!! МНОГО ДА ТЕ СЛУША И РАДВА И ДА ПОСТИГНЕ В ЖИВОТА ТОВА КОЕТО ИСКА  Hug

Айа добре дошла на бг земя  Hug  Да си изкараш много добре.
Уго  Hug този вирус много ходи и по др компютри. Добре завърнала се.
На софийско-арабските принцеси  Hug и чакам снимки от събитието. Не мога да присъствам но поне да ви се порадвам на снимките.   bouquet
На всички принцеси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт