Добре пристигнал вкъщи на Тервел!!! Страхотни снимки и страхотно бебче!!!

Аз докато кърмих Дая/2г без 2 седмици/никога не съм се цедила.Просто давах на поискване.И нещата се нормализираха бързо.
Знаеш ли,на мъж ми сестра му,та нейното бебе/11м/от малко е все с кашлици и хреми.Завели са го на пулмолог при д-р Памукова.Която е светило в областта.
като си полягвате върху него! 
Само кафенцето ми липсва! 
Очератава се весела Коледа, добре че мама е тук. Обаче мисля да ги оставя на майка ми, да поспортувам, да се поглезя в сауната, че довечера не се знае дали няма да спретнат същия екшън.
- аз обаче след поредната ми тъпотия, която направих тази сутрин си мисля, че ми трябват най-простите на света
Сега ще ходя да си търся подлепващо и отделно да видя дали ще намеря парче плат, за да скрия пораженията по матрака. Иво без малко да ме хване ( защото ми се промени коренно настроението и той си помисли, че нещо е виновен
), но каквато съм си бяла птица скоро май ще му кажа и ще 

Сутрин пак започна да ми спрята представления с обличането и ме докарва до лудост
( неискам да викам, да се карам или да ударя шамарче, защото знам че това не е решението, но все натам ме избива
) Днес от яд и рев ми потече кръв от носа
Естествено отидоха да се занесат двамата на градина, довечера се чудя как да реагирам

Аз бях с такова разстройство предната нощ и като ти прочетох поста, първо ми хрумна "Ама Мопси откъде знае"... после се усетих 

Добре,че се зареждам психически от подходящи източници и донякъде успявам да не поддавам емоционално,макар и да ме предизвикват с все сила....
)
И то през моята глава!