Отговори
# 540
  • София; Дружбето
Аз редовно оставям Габи сам, Миша също съм оставяла. За един хляб да го обличам и влача до магазина ли newsm78 Много мразя като се прави някой на безгрешен Crossing Arms
Ноеми, чакам с нетърпение снимките на Тервел. Айде, прибирайте се още утре, какво има да му висите в болница Mr. Green
Лека и от нас

# 541
И на мен ми се е налагало да оставям Ники като бебе за малко минути, да отида до магазина.
Ама бягах, а въображението ми рисуваше ужасии  Laughing
Иначе оставям Любо на Ники за около час понякога (веднъж около три часа стояха, когато намерих магьосник, вместо Любо  Mr. Green)

Да ви разкажа: Любо учат коледни песни за понеделник. Тогава ще е тържеството в градината. И едната песен е така: "Дядо Коледа не спал и джуджетата събрал". Ники, нали все нещо го ръчка, казал на Любо, че песента е "Дядо Коледа не спал и джуджетата изял" И сега Любака я пее точно така.
Представям си на тържеството, ако се изцепи с "новия" текст, какъвто е гръмогласен  Joy

И аз искам да видя Тервел Simple Smile

Селма, Алекс проявявал ли е и друг път такава сензитивност?

# 542
Добро утро!
Дребното се излюпи в 6.20 . Crazy

Аз също оставям Софи да гледа Ноеми за да се изкъпя например - още от  е новородена. Чак до магазина не ходя, но ако спи отскачам.
Ахах Анджи, голям смях и аз взех така да си я тананикам.
Ноеми ,браво на теб.  Хайде, чакаме снимки.
Вечера получих писмо от училището, че Софи почва на 3 януари, а на на 10. Веднага след празниците ще имам малка ученичка.  Heart Eyes

# 543
Вечера получих писмо от училището, че Софи почва на 3 януари, а на на 10. Веднага след празниците ще имам малка ученичка.  Heart Eyes

Ученичка  Heart Eyes Да и върви по вода!

Чела съм,че е много добре за детето галената форма на името му да е максимално доближена до пълната му форма.
   Това,как наричаме детето всеки ден,дава отражение върху характера и съдбата му.  Simple Smile

При мен галената форма в много по-кратка от пълната. Явно затова още не съм наясно със себе си  Laughing

# 544
  • В офиса
Честито, Ноеми!!!

Малкият Тервел да върви по стъпките на брат си - здрав, умен и добричък.

(ПП има го момента, че упойките правят бебетата сънливи в началото, най-вероятно за това не е искал да засуче, мързяло го е)

Аз Стефан съм го оставяла няколко пъти сам, обаче не като бебе, а "на дърти години", т.е. в осъзната възраст. И не говоря за 2-3 минути до магазина, а за 10-15 минути. А 8-годишната Цвета си се гледа сама от 2 години някъде, т.е. от 6-годишна възраст. Но тя е въплащение на разумността (за разлика от брат си  Twisted Evil)

# 545
Селма, и аз съм го чувала това. Една приятелка си смени името дори защото не и харесваха вирбацииите.  Crazy
Анджи, вече ще се обръщаме с цял ник към теб. Simple Smile)
Моята акушерка обясняваше, че понякога бебета са стресирани от бързото раждане и имат нужда да се съвзвемат. Това по повод Ноеми дж. (не Тервел), че и тя излезе с 2 напъна и цялото раждане беше изключително бързо(по малко от 3 часа) и не искаше да суче много първия и втория ден. После разбра къде е истината.  bombs

# 546
При мен галената форма в много по-кратка от пълната. Явно затова още не съм наясно със себе си  Laughing
   Това е само теория,Анджи.  Simple Smile

Аз съм се увлякла да чета Ерик Бърн (психология) и сега от всякакви теории в главата ми е едно..... Crazy Crazy Crazy
    Обаче теорията за съдбовните сценарии определено ми допада.  Peace
    (Хем допада,хем леко отчайва....  Confused )

Тинкърбел,и аз съм оставяла Алекс на годинка и нещо за по 20-на минути,но само докато спеше.Че какъвто е катерач..... ooooh!
   Мопси,честито!  Hug

# 547
Селма, и аз съм го чувала това. Една приятелка си смени името дори защото не и харесваха вирбацииите.  Crazy

Хе....Да питам в тази връзка....
   Някой има ли представа,в БГ каква е процедурата за смяна на име/фамилия/псевдоним?

Ноеми,докладвай,как сте днес?
Как ти изглежда и се държи Тервел?  Simple Smile
Ти успя ли да отпочинеш малко?
Пресиян видя ли братчето?Какво каза?

# 548
Селма, само по съдебен ред може да си смениш името. И доколкото знам не е тегава процедура  Peace

Каква е темата за теорията за съдбовните сценарии?  Grinning

# 549
  • София, Лагера
Здравейте мацки!
Аз съм горе-долу. Нищо не ме боли, но не можах да спя, може би от вълнение. Цяла нощ висях в нета.

Бебчо само спи. Не ще да суче. Помолих да не го хранят и са се съобразили, но е спаднал доста - 140 грама за няма и ден. Докторката каза, че трябва да дохранвам, за да не спада повече.
Кърмата още не ми е слязла, сега се наливам с вода.

Пресиян... уффф, реве ми се. И той е настинал, и Крас също. Вчера дойдоха да видят бебето, позволиха само на Крас, но с маска. Писун, въпреки желанието си, не беше допуснат. Знам, че не е нищо фатално, но ми стана мъчно...
Да не би да ме хваща следродилна депресия?  Rolling Eyes Не трябва да се давам, макар че наистина ме е страх и от момента в който се приберем в къщи и всички сме болни. То е само хрема, ама малкото е съвсем малко...

Ай отивам да го взимам, че го оставих за малко на неонатолозите, после ще се отчета пак.

# 550
Ноеми, не се тревожи.
Ще се нормализира всичко. След прилива на адреналин вчера сега е нормално да си в това настроение.
не те хваща депресията, по-скоро е следродилна тъга, която ще отмине  Hug

Да те успокоя, аз като родих Любо Ники беше с тежка гнойна ангина. Държах го в другата стая с маска. Вярно, че той беше почти на 9 години, но си е дете и ми беше мъчно много, и когато можех ходех да си говоря с него и да го гушкам (още даваше тогава Simple Smile).

Като се отидете у дома всичко е си дойде на мястото и ще имате прекрасни празници, четиримата заедно!  Hug

# 551
Ноеми, горе главата! Такива неща като депресии от теб не очакваме!
И Софи беше болна като Ноеми се роди, малко похремяса, че ние нали веднага си  бяхме вкъщи. Сезона е такъв.  Confused Нали кърмиш бебчо по-лесно ще се справя. Другото бебече да го планирате за лятото.  Wink
Понеже и Ноеми беше спаднала както писах в предишния пост,  акушерката ми обясясни, че ако теглото спадне с 10 % тогава се почва с дохранване с каквото успееш да изцедиш. Аз всъщност на 3 ден изцедих (коластро- кърма и и дадохме със спринцовка) След 4 ден почна да наддава, но на мен тогава същински ми слезна кърмата. Малко объркано го написах, но адашката ти не ми дава мира. Simple Smile)
И да си смениш лентичката вече!  Grinning
Селма, ами до колкото помня и искаха 2 свидетели, които да потвърдят, че всъщност всички и казват и я знаят с това име, което искаше да приеме. Тя беше посочила това като причина. Мога да я разпитам по-подробно и да ти кажа ако се интересуваш.

# 552
Ноемка  Hug Hug Hug Биш беше с Т и гъсти зелени сополи като се прибрахме с Ая. Сложихме и маска и не я пускахме да се върти много около Ая и всичко мина и замина - това да е последния ти дерт  Hug
Всичко ще е ок след като си влезете в ритъм и режим  Heart Eyes А цедиш ли се?

# 553
  • София; Дружбето
Ноеми Hug те са те успокоили вече. За дохранването - 140 грама не е много за 3200. Аз не бих дохранвала още. Габи беше спаднал с половин кило и си го навакса за месец

# 554
Каква е темата за теорията за съдбовните сценарии?  Grinning
  Родителите сами планират съдбовния сценарий на детето си.А понеже и те самите (родителите) са със планиран сценарий от своите предци,излиза,че сценария на един човек се планира от всичките му и баби,и дядовци ,и прабаби,и прадядовци и т.н..
  Сценарият може да бъде засилен или отслабен с участието или липсата на някой роднина.

Какво са ти забранявали твоите родители?
  Какъв е бил най-често повтаряния лозунг на родителите?
  На какво са се радвали?
  Как са реагирали в проблемни ситуации?
   И т.н..

Със всичко това(и още много други неща) са рисували характера ти и са планирали твоя живот.Съзнателно,подсъзнателно....

Това е в най-общи черти.Иначе "теориите" на този автор са много и са страшно интересни,и на моменти ми действат ,като хладен душ.Мнооого отрезвяващо!

Общи условия

Активация на акаунт