Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 173
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ува не в ъгъла че ще се обръщат на първия ред.И хич да не ти пука ако си горда и наперена ще видят силен човек а иначе ще те мачкат,това е моята теория.Каквото и да е детето то е дете,обично и прекрасно чисто. Hug
Продадох ги,благодаря че стискахте палци е пари няма да видя отиват за кредита,но и остават  още 800лв към твай
Вилма ми се губи???
Четох че спасили едно дете което се заклещило в ескалатор във Варна,моите как се търкалят и сядата,аз знам че е опасно ама.Вече на ръце ще са Twisted Evil

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:01 от Ива&СиЕ

# 106
Дани, да има секрети, дано са те Praynig Иначе го чух като си сложих ухото на гръбчето му Embarassed
Ува, знам какво ти е, но може пък да няма оплаквания. А толкова мразя като почнат хората да се въртят, за да видят на кой се говори. Отвратително!
След половин час ще го будя да тръгваме.
Иве, супер, че си ги продала!

# 107
  • Sofia
Почти нямам време, та само минавам да кажа едно здрасти и да ви питам - имаше един немски сайт с детски играчки, но не се сещам адреса.

Имам идея да купя AquaDoodle ( това е онова "платче", на което се рисува с вода) - като общ подарък за двете деца - ако някой има лични впечатления - нека да сподели.

# 108
# 109
Искре това е уникално, има го като килим и като тетрадка.Много е хубаво.И аз съм решила единият подарък за коледа да е това  Peace
Бях на тонове, чаках два часа, защото лекарката имаше спешно секцио.Докато чаках пак се повтори онзи сценарий с контракциите, та тя реши да ме прегледа и вагинално.Нямам разкритие или скъсена шийка.Бебчето се е преместило леко надолу ,но малко.И все пак каза че вторият път се ражда малко по бързо обикновено и ако имам контракции повече от 3 часа да тичам в болницата да ме погледнат.
Бубе, дано си внушаваш  Hug
Как се е заклещило това дете ???

# 110
  • sf
ДД
Днес поработих дообяд, после ходихме на пазар. БЯхме се запътили към Лидл,но като видяхме каква километрична опашка и въобще не спрях,е Ходихме в Рода, но не ми хареса много. Мъж ми ми скъса нервите, четеше етикети, спираше се на всяка стока, точно като баба пенсионерка без работа,. ПОсле разсипа един течен препарат върху лентата за покупките , от бързнае и  припряност , после не беше доволен как съм наредила нещата в колата, абе въобще  ooooh!
Вико нещо е сополив и киха, та мисля утре да го оставя у дома,че не съм и на работа. МЪжо ще се размрънка и ще натиска да ходи,ама ми е жал така да го пусна, дори и да не мисля за другите деца. МИслех да ходя в Джъмбо,ама май ще проусна.

Аз щях да прддложа на НР име МИшел или Никол, звучат ми френски и интернационални, макар да не ги харесвам по принцип.

# 111
  • София
Вики отвориха до вас Джъмбо и сега не искаш да ми идваш на гости.
Аз каква глупост направих незнам, Ками какви контракции има ама аз имам, пих майчин лист за първи път ooooh! ooooh!Рева от болка

# 112
какъв е този майчин лист, стискам палци бързо да ти минава  Hug

Искре, има ги в Хипо, различни размери Peace

Цитат
В чудене съм дали да пусна Кая на 5-дневно ски училище, утре трябва да потвърдим в градината. Марти, Никола ще ходи ли?

Десо пита дали нямало някакво 50-дневно, с приспиване, можело и да не е ски  Laughing това по повод, че ни се е качил на главите тази вечер. Няма да го пускам, малки са според мен още, най-малкото той няма да издържи без да спи...но и не само това. При тях ще са шейни, а не ски освен това

Моята тенджера под налягане уж не можела да гръмне (да не дава Господ  Praynig). При нея се вдига една джаджа и постепенно излизат три цвята - зелен, жълт, червен. Като стане жълто се намалява котлона. Не трябва да става червено. Но ако случайно стане, започва да пищи и общо взето трябва да не си си вкъщи, за да не го чуеш. Всичко става много бързо и много вкусно, за запазените хранителни вещества въобще не говорим. Аз съм голям фен на тенджерите под налягане

Кати, какво е това автоклав?

# 113
  • София
Сена
Марти и моята има така джаджа,както казах пробвана не гърми

# 114
ей тази Сена я пи наскоре свекърва ми ,е няма такива болки  Rolling EyesСъчуствам ти Иве  Hug
Ева се къпе и ляга, аз също след нея.Много съм уморена  Tired

# 115
  • София
Нечовешки,анг.сол е песен,това е ужас а аз мислих че е по леко.
Яна набелязала ли си чанта,моля те погледни за зелена петролена или пастелно тъмно зелена-голяма.
Днес влезнах в един магазин с Ради и продавачката ме гледаше все едно съм влезнала с куче вътре,харесах и щях да си взема една черна ама ме хвана яд на тази и си излезнах е много са злобни,а в Турция мечта и да им потрошат магазина се усмихват.

# 116
  • Варна
Добър вечер!
Тук съм Иве, губя се само в писането.Всяка вечер гледам ви чета, малко изтървах, но вече съм на прага на човешките си възможности  Confused Confused Чакам с нетърпение завръщането на Милко около 7-8.12. и му връчвам децата още от вратата. Иде ми да хукна след това нанякъде. Толкова ми е напрегнато и стегнато, че немай накъде.И за капак на работа е такъв стрес и нерви.Прибирам се вкъщи и вместо релакс се започва готвене, домашни, чанти.Нямам време тв да включа, но за вас отделям  Wink Ето оплакох се.Поне с Преско нямам проблеми в училище.
Ува ако учителката е педагог на място едва ли на родителската ще започва да се оплаква поименно от децата . Тъпо е.Ако има нещо да ви каже трябва насаме.Мисля, че трябва да се гордееш с детето си.  PeaceАз не бих и позволила, ако реши да ме злепостави така пред всички. Иначе и ние имахме инцидент още в началото на учебната година. Извикаха ме , казаха ми какво се е случило. Следваха много сериозни разговори и засега нямам проблем. И училището върви- математиката по-добре, писането не чак толкова.
Иначе имам и хубава новина- успяхме да си резервираме за Нова година на планина- от 28.12 до 02.01.Остава да се моля за сняг. PraynigУтре съм на банкет по повод професионалния ми празник/който беше миналата седмица  Laughing / и по този повод си изправих косата. Децата не можаха да ме познаят, а Нелия даже се стресна  Mr. Green
Стискам палци всички болни дечица и майки да оздравяват  Praynig
НР на мен много ми харесва САРА.
Не обичам тенджерите под налягане, а имам. Имам лош спомен как майка на времето вареше едно шкембе в такава и като гръмна, познайте. Висяха шкембета по тавана, нямаха падане.Добре че беше на тавана на терасата. беше отдавна , но още ми е пред очите.
Ками, къде си се разбързала,не даваме още. HugДа оздравявате бързо!

# 117
  • София
Ще разказвам утре, че сега ми е много тъпо и ревливо.

# 118
Ува Hug Hug HugНедей да се притесняваш, каквото и да е- детенце е Heart Eyes
Бяхме при х. Всичко е ок. Има само сополки. Каза да капя сребърна. Дели се държа много невъзпитано при нея, сега е наказан.
Лека, че мрънка, че му се спи Hug

# 119
Ува  Hug Hug ако мислиш че ще ти олекне разказвай и сега  Hug
В Метро имаше тенджери под налягане, но познайте - мъжа не взел точките  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бях му бясна, преди да прочета в поста на Вилма за шкембето  Joy
Вече не съм сигурна, че искам Mr. Green
Вилма, пусни снимка с права коса  Grinning
Името Сара и на мен много ми допада  Peace
Искре, и в Метро видях  такива "вълшебни" килимчета  Peace
И мен ме гледат продавачки на бой, когато тръгнем с Ина на пазар, много се дразня  Crossing Arms
Иначе и тя е вече 2 вечери наказана без филмче заради лошо държание  Tired
Спокойна вечер на всички
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт