Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 152
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Димитър ще ходи другия уикенд на маскено парти в Банско и само това го вълнува,рови по сайтовете са странни лещи и костюми.
Ами този път получих козметика,но и много добра стъпка направо парички ми дадоха някой приятелки щото знаят че искам да си купя нова чанта.Аз взех така да практикувам да си избират каквото искат и много букети имах,та и една блузка сега съм се наконтила с нея и рокля си взех от баща ми парите.
Аз нали всяка година държа някакви речи какво искам да направя през следващата година и разни такива та тая година общо взето нямам никакви тръпки и кой знае какви желания освен книжка да взема и кола да имам.Мечтая си за работа но невиждам как в момента ще се справя с децата и работа която да харесвам.Все им казвам че си пожелавам да съм по-слаба на следващото си парти,но вече не ми пука.И те се пулят и не вярват че съм такава.Кумата вика щом нямаш толквоа желания значи си спокойна и доволна,а приятелката ми отговаря ''напротив,тва не е типично за тебе ,много си зле пуснала си се по пързалката и не ти дреме вече щом нещеш да сваляш дори и да изглеждаш добре''.Замислих се,незнам кое е верно.
Иве,дано стане продажбата!
Аз ще ги водя при педито за бележки днес,мисля от понеделник да ги пусна и за един ден да не го правя упражнението.
Аз нямам тенджера под налягане щото мъжът ми си е внушил че е опасна.На мен пък сложна ми се вижда,а всички казват че напротив дори олеснява.

# 91
аз доскоро нямах тенджера под налягане, но откакто купихме се родих  Grinning Много лесно правя боб, зеле, варя всички меса и стават уникално вкусни и крехки  Peace
Галена, няма ли да я мислиш много малката  Thinking, не са ли още дребни за подобни екскурзии?Мен лично би ме било много шубе.
Аз днес съм на тонове и ако нашата педи е на смяна и аз ще мина за бележка за тази седмица.Ева и баба й излезнаха малко навън .Тя не пожела да закусва и носа й хърка много заплашително, като духа излиза секрет отвратителен  Rolling Eyes
Иве успех,дано ги вземат  Hug
Марти не съм давала много дни от солите, защото пи друго хомеопатично  Peace
Аз харесвам името Силвия GrinningХаресва ми и Натали.
Н.Р добре че всичко е минало  Hug

В момента в Денят е прекрасен хвалят маргарините   Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:51 от kami27

# 92
  • София
Привет.

Яна, добре си си прекарала.
Ками, не е ли твърде дълго това очистване? Пожелавам ти да се оправиш по-скоро и да си спокойна за раждането. Hug
НР, страшно ми звучи. Дано няма повече такива случки. Hug
Там-там, и аз им се чудех на тези тенджерки в Метро, че сме насъбрали много точки. Rolling Eyes
А тенджерите под налягане ми харесват, но ме е страх да ги ползвам. Страх ме е и от готвене на газ.

Гледаме се в къщи. Виктор разреди чувствително кашлицата, но когато аз се включих с лечението. Не мога да се обаждам през час и да казвам на баща му дай това или онова. Като изброя  какво да пие, той дава по едно хапче за интервал примерно от 8 до 16 часа/нищо че съм споменала, еди колко си пъти и през колко часа/. Трябваше да отидем до лекарката, но по това време се изсипват всички болни и може би утре ще го заведа за бележка и да го преслуша. Аз се боря с всичко традиционно и не традиционно с моя вирус, нещата засега са на кантар. Confused

Половин час пиша - мамо дай да ритаме, да хвърляме топка, да рисувам. Crazy
Време е за излизане. Grinning

# 93
  • София
Мен пък от боб, приготвен в автоклав ме боли стомах... ох, им малко проблем с клавиатурата в меомента...

# 94
  • София
Е какво точно им хвалят на маргарините???

Ками, то не е екскурзия, всмисъл всеки ден ги водят на Витоша и ги връщат, не спят там. И аз се чудя дали не е малка, ама от друга страна е хубаво да са на въздух и да свикват със ските. Но дали няма да се намокрят, разголват,.... Много се чудя.

Отчети се след тоновете!

# 95
аааа така ли Галена.Виждах миналата година такива групички дечица, ама толкова малки май нямаше  Thinking
Ува, и седмици сме били в такъв период  LaughingМен само раждането ме бърка сега,ако ще два месеца да кашлям ,знам че ще мине,но сега съм на зор.

# 96
  • София,
Привет
Уинкс благодаря много за инфото, полезно е наистина. Аз обаче през такъв кратък интервал не съм давала, най малко чакам четири часа да минат както си пише в упътванията  Shocked. Но с майка ми често имаме спорове, като и кажа че има Т и не мога да дам нищо в момента и тя ма как, защо, аз едно време на тебе през час ти давах Амидофен или пък парацетамол и аналгин Rolling Eyes. Вярно е наистина спомням си го, а спомняте ли си това вълшебно хапченце Амидофен - съдържа равни количества парацетамол и аналгин и сваля веднага температурата. В България обаче вече не се използва, незнам защо, изчезна още преди пет години сигурно, давала съм на Ицко някога като малък, но от тогава не съм го намирала. Майка ми сега лекува племенника пак по същия начин, само че дава парацетамол хапче - половинка и аналгин същото количество и вярно пада Т веднага и държи дълго време.  newsm78
Ува мъжете са голяма работа и аз хич му нямам вяра на моя като му я оставя да и дава хапчета, за всяко хапче се обаждам и  подсещам отново Peace
Яна радвам се че си изкарала толкова весело на РД-то.  Hug
Ками ще мине скоро не се притеснявай, почвай само да се настройваш положително за раждането и не мисли за нищо друго.  Peace
Аз също имам Тенджери под налягане - даже две на брой. Но едната е в провинцията, дала съм я на свеки, но нея я е страх да готви в нея. Та аз готвя като сме там, но е доста голяма де,   newsm78  сигурно ще стане с такива приставки и две неща например да се готвят в нея Rolling Eyes. Аз също съм много доволна иначе - бързо и лесно става всичко в нея, така нищо не запържвам и става супер вкусно. Не че и мен не ме е страх от тенджерата де, но си имам едно наум, като сложа да се готви в нея излизам с децата в другата стая, само я проверявам отвреме на време и включвам котлона на по слабо, по слабо да ври. Имала съм и инциденти та затова Peace.
Може ли и аз да споделя едно две именца които ми харесват, то повечето със С сте ги споделили, ама да добавя и аз едно - Свилена, също и Моника ми хресва много.
Станах и аз многословна - сори - само да споделя че Вероника днес цял ден спи  Shocked, само стана да хапне няколко пъти, да пие вода, казва че и се спи и ляга и заспива дълбоко.  Shocked Но пък има нужда от  възстановителен сън - втора нощ не е спала, тая нощ пак Т, но и яко повръща, та чак ме изплаши - но сега си е ок, доста гной на топчета изкара от сливиците Shocked. Уинкс за стомаха и незнам какво да кажа, то нея всичко я дразни - тая нощ бяхме само на свещички, но просто с това повръщане друг начин нямаше. Надявам се днес вече да е ок и да няма вече Т, да си отспи и да повъзстанови организма - като восъчна кукла е, бледа и изпита, кожата и е суха и чак се лющи, това е от обезводняването и високата Т, пръстчетата на ръчичките и са по тънки от солетки и чак прозират Sick
ДА оздравяват всички, че вече аман от болести.  Peace

# 97
  • София
 Hug за Вероничка

Мисля, че забраниха амидофена тук, аналгин не препоръчват, че от всичките сходни май е най-токсичен за организма.

Сигурно ли е, че парацетамолът няма противовъзпалително действие? Само антипиретик и обезболяващо ли е в крайна сметка? И тогава защо се ползва при грипни и простудни симптоми? (напр. фервекс и др. подобни)

Като бях малка помня, че на мен по някаква причина амидофенът не ми действаше. На 15 г. изкарах сериозна пневмония и една сестра тайно от лекарите ми даде аналгин, защото от амидофена Т не ми спадна 1 седмица.

# 98
Бяхме при педито,имаше две болни дечица дето кашляха и май бяха с темп и наоколо доста болни,а много се забави педито вътре и никакво движение.Те взеха да бягат там,да се търкалят по земята добре че излезе сестрата и взех бележки до понеделник та си тръгнах без преглед.Просто не ми се рискуваше да стоя при условие че Никола е здрав засега да чукам на дърво,а Надина след хомеопатичното отделя вече секрети и намалява кашлицата.Тръгнахме навън и Надина като каза студено ми е искам в къщи,леле аз си счупих краката да бързам да я прибера.Беше с по-дебел пуловер и дълго но не много дебело яке,шапка,но вратлето по отворено.Прибрахме се намазах я с пулмекс и й направих чай.Според мен се е изнежила дето по малко излизаше навън тези дни,ама ми стана гузно че не изчаках да я прегледат.
Днес пред Лидела било нещо страшно,обажда ми се съседки да ми разказват,опашки,линейки,таксита,народа е полудял.Как може такова нещо,луд народ.

# 99
  • София
Яна и моите така,студено им било,от седенето в къщи ooooh!
Ама тоя пулмекс да не сугистираш хомеопатичното?Аз откачам като давам Х не ядът шоколад не мием зъби не се парфюмираме Sick поне се къпем.Ето Мария днес дъвчи едни ментови бонбони наарх я да ги махне от устата си Wink
Четох за магазина,откачиха тези хора,то пенсионери жал ми е ама чак такава истерия.Снощи минавахме покрай женския пазар няма светофар за пенсионерите,на червено тичат за трамвай напряко минават Crazy

# 100
Да, бил е страшн в Лидел. Имал е бой в нашия  hahaha
Напазарувах за утре. Дели заспа и ще изплзвам да измия тоалетните и банята.
Като се събуди ще отидем до хомеопатката, но сега чух,че още му свирят гърдичките Sad
Утре сме при педиатърката, но този път майка ще го води щото последния път се притесних за себе си, много болни.
И моята под налягане е Фагор. Супер е.

# 101
  • София,
Бубе сигурна ли си че точно това си чула, как го чу и как разбра че точно е от гърдите. Има ли секрети в носа, а храчки в гърлото. Понякога малки секрети се задръстват дълбоко в устната кухина, в гърлото но по скоро надолу към трахеята и като диша детето се чува подобно свиркане, на мен също ми се е случвало понякога да го бъркам с другото свиркане. Трябва слушалка непременно да му се сложи, не се притеснявай - сигурна съм че му няма нищо.   Peace
Незнам на децата дали им е студено, на Вероника тези дни хич - по цял ден стои по къси ръкави и с тънко долнище -  Mr. Green, но тя е с температура и все и е топло, а крайниците и лед  Shocked. Аз обаче умирам от студ, снощи даже странно ме втрисаше точно след като си взех душ и реших да си лягам, направо цялата треперех. Даже три пъти си мерех и аз температурата да не би и аз да съм лепнала вируса, но учудващо Т ми беше 35 гр. Shocked. И сега ми е студено, ръцете и краката са ми ледени Rolling Eyes. Иве това да не е странична реакция от диетата. newsm78
П. П. Вероника още спи и аз цял ден спамя по темите  Embarassed

# 102
  • София
Дани и аз така като са болни и претеснена цял ден ми студено.А за нейните крачета разтривай задължително да се стоплят и те,моя Ради е така и Х каза че не е хубаво при Т да са му студени краката и ръцете

# 103
  • София,
Иве и аз така знам и разтривам, чорапите пък хич не ги свалям, ръцете рядко и изтиват чак толкова но краката са и ужасно студени. Сега стана - спи от 10 часа сутринта с малки пробуждания за хапване. Мерихме Т 36,2, сама пожела да хапне пак и да пийне и гледа Кен прог, умира за тези филми - игралните - анимацията не я влече много много - но тези Н2О, Хана монтана, умира за тях знае имената на всички артисти и ролите им и техните имена, сигурно повечето серии ги знае вече на изуст Peace. А три недели подред гледа до последно Карибските пирати, всички бяхме заспали даже послената неделя, обаче тя си го догледа филма и после ме събуди да спра телевизора, аз се отпитах да го загася преди това- но тя се разпищя, че искала да си изгледа за Джак Спароу #Crazy. Разведри ми се настроението личи ли, дано най лошото вече е минало и се оправяме вече  Praynig Praynig Praynig

# 104
  • София
Дано се оправят дечицата. Hug

И на Вики все му е студено навън, а в нас е вечно потен защото не сяда на едно място. Тичане, ритане, премятане. Водих го до близкото детско магазинче да му премеря наличните якета. Ще си ходи голо детето, абсурдни модели. Ръкавите висят с цяла педя от ръцете му. Качулките в много редки случаи успяват да покрият главата. За пореден път нищо не ми хареса. Дано докато падне сняг все пак открия якето.

Сега се подготвям психически за първата родителска среща на първолака тази вечер. Ще гледам да се мушна в някой ъгъл, че ще има оплаквания. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт