Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 142
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Велина  Hug, не ме хвали много ,все пак имам помощник- свеки е вкъщи от доста време.Иначе ми е голям кеф да съм около нея сега.Днес прави едни форми с пластелин и аз съм я зяпнала с такова обожание, тя ме поглежда и вика" мамо ,защо гледаш така странно"  Laughing
АБ, защото тук го изписват за щяло и нещяло, застраховки разни...........Х.,казва че половата система е свързана с гърлото ,затова имам проблем с него сега.На мен бременността ми започна с болно гърло, явно така й ще завърши  Grinning
Марти ,дай линк с тази тенджера.Онзи ден мъжа ми ходи до Метро да си купи алкохол за раждането на сина и е взел точки , с които може да купим с намаление хубави тенджери и тигани Simple Smile
Много бързо оздравяване на всички   bouquet

# 77
  • Canada
Мариса, Били, Winx, мерси!

За имената съвсем забравих да изкоментирам, извинете ме! Благодаря ви за предложенията! Естествено, още не сме избрали. Laughing То не остана ред да мислим по тази тема. Само си мислех, че е хубаво, че бебето е още в корема ми, че иначе как щяхме да се справим със ситуацията не знам... Стресът е наистина голям когато детето ти е в болница, а мислите, които ти минават, са ...  #Crazy

За името сега.  Simple Smile Бабите и двете са със С, но нещо не ми е вдъхновено от тази буква... Има много красиви имена, но някак си ми е трудно да си представя нашата дъщеря с едно от тях (освен отхвърленото, което е страхотно име със С Crazy). Та сме отворени към цялата азбука. Grinning

# 78
  • София
... Селена?..  Embarassed

# 79
Здравейте!
Днес бях на консултация. Бебчето е добре. Върви с две седмици напред.
След това пих кафе в мола с приятелка и купих подарък за детски рожден ден. Видях Марти. Никола и Валери са мноооого красиви деца Heart Eyes
Досега се рових в готварския да реша какво да готвя за рождения ден на мъжа ми в петък. Поканили сме брат ми на гости. Избрах нещата, утре ще пазарувам.
За малко да забравя- Янче, честит рожден ден! Желая ти здраве и щастие!
Имам приятелка родена на тази дата. Много сте различни. Тя е доста властна и върти всички на пръста си.

# 80
  • София
Леле, Иве, сега видях снимките - много добре изглеждаш наистина! Впечатлена съм!

НР, хубаво е наистина, че бебчето е изчакало!

# 81
Бубе Hug

НР, аз харесвам Симона, ако сестра ми не се казваше така и имах момиче, щеше да е Симона. Второто ми име (така щях да кръстя Валери, ако беше момиче и успеех да преборя Десо) е Мария

На мен д-р Мангъров ми беше казал количеството, което пише на панадола за съответната възраст да го удвоявам. Обаче аз не съм го правила, защото съм се натравяла с парацетамол и ме е страх

Ками, ето я

# 82
добро утро
Бубе  Hug
Мерси Марти
Галена сетих се как те бях прекръстила - Рената  Grinning Още през ноща се присетих и мислех да пиша за да не забравя пак името ,ама се опасявах да не ме полмислите за луда  Laughing
Ние продължаваме да сме в лечебна криза Crazy, ужасно е просто .Само стискам палци по скоро да минава  Praynig

# 83
  • София
ДУ
Ками според Галя колко време може да продължи х.криза?Споре нашата 6-8ч.
Мерси Галена.
Марти моята е фагор за 80лв и съм доволна писала съм как я забравих цяла нощ на котлона и не гръмна,е яденето беше въглен но сменихме уплатнението което се беше умирисало само и сега работи,много яка тенджера е за мен.

# 84
ами то това не е точно криза де, изразих се неправилно.Много дълго се чистим ние.Последният път на Ева конюкт.мина за 14 дена  Rolling Eyes

# 85
Добро утро!
Ками стискам палци бързо да мине!
Н.Р. аз съм пропуснала вчера поста за болницата и абцеса!Добре,че е минало вече!Бързо оправяне и да нямате вече такива премеждия!Със С за момиче няма много избор най-популярните са Симона,Сияна,Саня, Стефания.
Снощи нали си правих дамско парти,изкарах много хубаво,много се смяхме супер беше.И накрая завърших пак  на масажния стол с букетите,нелепа гледка бях ама само аз му издържах 5 мин,.другите им беше гадно хихи.Ще пусна снимки като ги посъбера.Купих си свещи и такова като на децата как се казваше дето свети както и да е не съм си изпила още кафето.И като дойде тортата и всички като взеха да викат да пляскат и имаше едни дами на по 40 сет и като викат ех колко хубаво е да си на 33. Joy Леле майко как ще си гледам днес децата още ме държи!  Sick

# 86
Ками, кажи дали имаше ефект от соли Н 3 - ти си я познаваш Ева и знаеш как боледува, беше ли нещо по-различно сега, примерно по-облекчени симптоми. Да щяхме да те помислим, или щяхме дарешим, че си броила контракции Laughing

Аз нали ви казах, че поръчах за детската градина (каквото дядо Коледа подари си остава за там) камион и багер от МК. На картинката изглеждаха с нормални размери, но като дойдоха се оказаха доста едрички, един чувал само за тях трябва. Не знам дали писах, но съм много доволна от игречките в сайта, всичко, което поръчах изглежда много добре

Иве, мерси за сайта Hug

Аз имам поднос за легло, но никога не съм го използвала за да се храня в леглото. За това пък много често, когато съм сама си ям пред ТВ, на дивана Peace

Иве, моята старата беше такава и много си я харесвах (сопред мен тези тенджери са злато). Тази не съм си я купувала аз, щях още да си ползвам старата, обаче моята приятелка ми я подари за новия апартамент

Иве, вие с Ками не сте ли при една Х

# 87
 Hug
Тенджерите от Метро наистина са много хубави  Peace Взехме си тенджера и касерола
Но под налягане нямаше, днес ще ходим и ако има ще си я вземем и нея
Яна добре си изкарала  Hug
хубав ден на всички   bouquet

# 88
  • София
Не сме при една и съща Марти
Яна чакам те с предложения за НГ,хайде давай зор на Д.Кажи какви подаръци получи.
Днес ще идват да гледат количките и столчетата,стиснете палци да ги харесат и вземат та да си погасим заема

# 89
  • София
Яна, звучи ми като да си изкарала много добре вчера Simple Smile

Ками, вярно Рената беше  Laughing

И нашата под налягане е Фагор, доволна съм. Само дето малко трудно се мие, но сигурно с всички тенджери под налягане е така.

В чудене съм дали да пусна Кая на 5-дневно ски училище, утре трябва да потвърдим в градината. Марти, Никола ще ходи ли?

Селена се казва на мъжа ми сестра му и съм свикнала с това име, харесва ми. Иначе, аз съм казвала - със С харесвам София, става за всички езици и е интернационално, освен това има хубаво значение (за мен това е важно - например любимото ми мъжко име беше Павел, но вече едва ли бих го избрала, защото означавало "малък". Rolling Eyes) Напоследък доста харесвам и Стела. Ама НР май каза, че няма да е със С.

Общи условия

Активация на акаунт