стискам палци бързо и безболезнено да родиш прекрасно бебче 
как го наказваш? Аз го изпращам в стаята, но той реве и не само реве, но и нарежда "мамо, обичам те повече от всичко, не искам да съм сам, боли ме пърстчето, ох много ме боли, моля те мамо, много си добричка, много те обичам искам да те гушна, моля те мамо, страх ме е не ме оставяй сам, липсваш ми"...съседите ми сигурно мислят, че съм голям изрод 

Усещах погледите по гърба си, много гадно чувство. Присъстваха предимно татковци, за следващата среща ще пратя баща му. Имаше и един татко който постави въпроса, а въпросните деца, които пречат дали имат проблеми с учебния материал. Отговора беше - не никакви. Дори след разговора ни след това тя се учуди, че той е от малкото деца, които не допускат грешки при диктовки и смятане /така де тя си го е набелязала за черната овца и не е възможно да се справя с нещо/. Това, че пишел грозно, разхвърлян е и т.н. не си го слагам на сърце... сега чакам срещата с психолога. На Гого не съм се карала само му преразказах оплакванията на госпожата. Спирам, че стана дълго.

, Препоръчани теми