Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 175
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
момичета имам изтичане на води и тапата и тя пада, тръгвам към МД.Моял ви стискайте палци  PraynigОбичам ви!!!!!!!!!

# 121
  • USA
стискаме Ками  Hug Всичко ще е наред. Simple Smile

# 122
Ейй, Ками Hug Heart Eyes Hug стискам палци бързо и безболезнено да родиш прекрасно бебче Hug

Веси, новите не гърмят споко  Laughing

Бубе, браво, че е добре детенце  Heart Eyes как го наказваш? Аз го изпращам в стаята, но той реве и не само реве, но и нарежда "мамо, обичам те повече от всичко, не искам да съм сам, боли ме пърстчето, ох много ме боли, моля те мамо, много си добричка, много те обичам искам да те гушна, моля те мамо, страх ме е не ме оставяй сам, липсваш ми"...съседите ми сигурно мислят, че съм голям изрод  Laughing

# 123
  • Варна
Всичко ще е наред , Ками  Hug Hug Hug Стискам палци!дано да е бързо, леко и безпроблемно!
Марти, и Нелия така нарежда жално и не иска да стои идва си при нас. Максимум една минута издържа. Трябва да взема да заключвам вратата , ама се притеснявам  Rolling Eyes

# 124
  • София
Ками, всичко да мине гладко, бързо и леко. Hug Hug Hug

# 125
  • Асеновград
Ками , всичко ще е наред  Hug , чакам с нетърпение да се появи малкото човече.

# 126
  • Sofia
То вече 8:20 станало - ама аз почвам да стискам палци за Ками - да мине бързо и лесно, ако вече не е минало Simple Smile

# 127
  • Бургас
Всички стискаме и чакаме добрите новини за Ками.  Hug А кой е в ролята на вестителя?

Ува, не приемай всичко навътре, те учителките понякога прекаляват. Аз спрях да им се връзвам и започнах и в тях да търся кусури и даже им държа сметка защо правят така. Зла съм нали...

# 128
И аз чакам новини от Ками,незнам колко ще издържа най-много до обяд й ще звъня.Виждам,че скайп й е включен и питах там още нямам отговор!Леле много се вълнувам!  newsm44
Сара е наистина много красиво,библейско!
Надина кашля и то със секрети сега,чудя се дали да не ида до педито пак и да искам преглед все пак.
Снощи на балета ''Кралете на слънцето' незнаех да се смея ли или какво.Може да се каже за организацията българска работа,но и самият балет беше без градация,нямаше много атрактивно осветление.Аз се забавлявах с единия балетист в крайно дясно който през цялото време изоставаше.А бе от всички пиеси дето ги изтанцуваха ми допаднаха само две и то едната беше модерен балет.Общо взето най-зле изхарчените ми пари за изкуство дотук.Обаче на 26 ти декември ще идват Тодес и мисля да ходя.

# 129
Леле, супер ми е едно .....заради Ками.
Вчера Делян беше наказан като му иззех компа и не можеше да си гледа Майстор Мани. Иначе и аз го затварям в стаята, но трябва да затискам, щото си отваря. И той ги реди много смешни. Вчера викаше- "помощ, отворете ми, мама ме затвори тук, олеле какво става?!" Иначе като се скараме ми казва- "еее, мамо, нали толкава много се обичахме, а сега правиш така".
Янче, верно ли така с балета, а толкова шумят. Аз в понеделник съм на концерт на Георги Черкин и го чакам с нетърпение.

# 130
  • София
Който спи до късно изпуска стискането на палци,ама ще стискам Ще чакаме да каже някой Hug
Бубе радвам се че няма нищо и се оправяте.
На тенджерите трябва да се почиства редовно клапата това ги кара да гърмят,няма страшно купувайте на второто готвене няма вече притеснения.Шкембе става за 40мин каквото и а е,аз заради него телешкото варено и боба купих т.
Ува недей аз си мисля че няма лоши деца има лошо общество което не приема нищо различно от послушно учещо и седящо мирно дете Twisted Evil
Велина снощи гледах пак за ЛА и един каза че който не е работил в този град все едно никога не е работил

# 131
  • София
Ще се опитам накратко да опиша род.среща. Който не му се чете, да прескочи. Аз пиша предимно тук, в първокласната тема само чета - там са кой е по-по-най, та ще получа какви ли не съвети. Crazy
Госпожата започна ,че е доволна от класа, напредвали и се справяли учудващо добре но две, три деца разваляли дисциплината и пречели на останалите. Един татко, каза да дава с имена, за да не се кара на неговото без основание, тъй като нямал контакт с госпожата и не знаел какво се случва и как се справя детето му и разчита основно на род.среща. /Много странно, защото повечето от родителите водим и предаваме децата лично на госпожата, съответно тя всяка сутрин ни информира от какво е доволна или не, този татко вероятно си пуска детето само да се оправя от колата към училище, но това е друга тема Rolling Eyes/. И госпожата започна - за всички възможни провинения споменаваше първо името на Гого. Каза че, ако така ще продължава ще говори и ще го заведе при училищния психолог. Аз и отговорих, пред всички че нямам нищо против, но предпочитам да присъствам и аз. Споменах, че вече сме имали срещи и сме работили с детето с психолог. Накрая останах и си поговорихме само с нея, за да знае за проблемите му до тук. Бях седнала на втория чин, пак заради безумната идея на друг татко, да сме седнели по местата на децата, че по-лесно да ни разпознава госпожата. Crazy Усещах погледите по гърба си, много гадно чувство. Присъстваха предимно татковци, за следващата среща ще пратя баща му. Имаше и един татко който постави въпроса, а въпросните деца, които пречат дали имат проблеми с учебния материал. Отговора беше - не никакви. Дори след разговора ни след това тя се учуди, че той е от малкото деца, които не допускат грешки при диктовки и смятане /така де тя си го е набелязала за черната овца и не е възможно да се справя с нещо/. Това, че пишел грозно, разхвърлян е и т.н. не си го слагам на сърце... сега чакам срещата с психолога. На Гого не съм се карала само му преразказах оплакванията на госпожата. Спирам, че стана дълго.

# 132
И аз стискам всички палци на Ками  Hug Hug
Дано всичко вече е минало бързо и безпроблемно  Praynig
Ува, аз лично не виждам нищо страшно и притеснително в това, което си описала.
Явно Гого е будно и енергично дете  Heart Eyes
.................................
Ува недей аз си мисля че няма лоши деца има лошо общество което не приема нищо различно от послушно учещо и седящо мирно дете Twisted Evil
...................
Това съвпада на 1000%  с моето мнение
Много ми странно какви са очакванията на госпожите/господата учители от 6-7 годишни деца  newsm78 newsm78

# 133
  • Асеновград
Ува  Hug ,
въпреки всичко учителката не е трябвало да казва имена.Можеше да каже на въпросния татко -  "Ако вашето дете има проблем , ще ви кажа лично , на саме".Така е станало "дайте всички да анализираме и осъдим Гого" , че и ще питат как е с материала , ама че наглост.Та те са първи клас , съвсем нормално е да имат проблеми с дисциплината и концентрацията.Лошо е , че го е набелязала и и е трудно да допусне , че може едновременно да е буен и умен , което пък за мен е едно от най-логичните неща.На мен ми говори , че е ограничена и иска да сложи децата в калъп.Надявам се , психологът да е свестен и да и влее на нея малко акъл в главата.

# 134
  • София
Ува,какво очакваш от хора които са възпитавани по комунистически,не веднъж съм ви казвала,обращали ли сте внимание всички бунтари и непослушни не искащи да носят униформи ги мъмреха и изключваха а после никой не ги виждаше къде бяха в ТВУ.Остави тях ами и децата с проблеми и заболяваня там натикваха.Това ще се промени но незнам кога.Това поведение на хората смачква децата.Винаги има подход
КАМИ е РОДИЛА нормално без упойки ВИКТОР 3250 ей сега ми звънна поздрави ви праща аз и казах че има от всички много целувки и прегръдки.Скоро ще се весне,ей просълзих се мамка му

Общи условия

Активация на акаунт