25% намаление в Хиполенд

• 75 333
  • 556
  •   2
Отговори
# 225
  • Варна
Мейл за входирана поръчка имам и аз веднага след пускането й.

# 226
  • Варна
Хиполенд АД прие твоето предложение за сключване на договор за покупка чрез Интернет магазина http://www.hippoland.net"....

Ето това вече е потвърждение и сключване на договор, който коментирахме по-назад, а не просто заявка от моя страна. Поръчката ми е изпратена  Heart Eyes

# 227
Аз нямам все още потвърждение Tired

# 228
Мейл все още нямам никакъв, но току що получих съобщение от Спиди утре да очаквам пратка с наложен платеж, това е единия артикул от поръчката ми.
В профила ми в сайта на Хиполенд излиза "обработване", като отидох на "Виж поръчката" в частта "доставки" вече фигурират 2 товарителници, като двата артикула са изпратени от различни места, единия от София, другия от Плевен, доставката ще бъде утре и на двата.

# 229
При мен ни вест, ни кост Tired

# 230

А какво ти пише в профила в сайта им, моята поръчка е направена във времето между 1:40 - 2:00 часа

# 231
Пише нова поръчка. Следобед я пуснах към 14ч..

# 232
Е ще стигнат и до нея, явно по време на заявка обработват. И моята днес по рано пишеше "нова", после "обработване" и хоп SMS от СПиди, чак не вярвах на очите си  Crazy

# 233
Благодаря ти...ще чакам Rolling Eyes

# 234
  • Пловдив

А какво ти пише в профила в сайта им, моята поръчка е направена във времето между 1:40 - 2:00 часа

В моята пише Магенто-опции, а е направена в 1:09:49 поне така пише в имейла, който ми пратиха от Хиполенд, че поръчката ми е приета, но не е потвърдена. Не знам не ги ли карат по ред на получаване, ти например си с близо час по-назад от мен, а утре ще си получиш нещата!? На какъв принцип ги обработват?
Всъщност моята драма е дали всичко от поръчката ми ще бъде изпълнено, но толкова кога ще ми го изпратят и без това ще ми трябва едва след Нова година.

# 235
  • Варна
Аз пък днес получих товарителница като е само заявена при купиера и утре една ли ще дойде.
Сегурто обработват по ред, но мейлите и изпращането е спрямо откъде ще дойдат нещата. Днес получихме изпращане за едни от първите поръчки. Дали са срок 14 работни дни, т.ч. има време за всички поръчки.

# 236
  • В.Търново
Моята поръчка я очсквам утре.Направих я към 1:30ч.

# 237
На мен сега ми пратиха смс, че поръчката пътува към мен, като дойде ще видя дали е всичко.

# 238
  • В.Търново
Днес си получих пратката.

# 239
При мен не е цялата, но утре ще ми изпратят останалите неща.

Общи условия

Активация на акаунт