25% намаление в Хиполенд

• 75 306
  • 556
  •   1
Отговори
# 300
  • В.Търново
Здравейте!
Чета, че повечето сте си получили нещата, а моята поръчка я няма още. Вчера пробвах да се обадя и никой не ми вдигна около 14:00ч.
Миналара година бяха бързи, дори ми пратиха същата поръчка 2-ри път Simple Smile. Уведомих ги и се разбраха директно с куриера, не са ме занимавали.
Ще ги търся пак.
В колко часа си направи поръчката?

# 301
  • София
Моята е 10012375* ..... стои си "Нова" - никакво движение цяла седмица вече. Поръчката ми от Комсед - направена 3 дни по-късно ( 20.11.2016, след 22ч вечерта), се обработва в момента и ще пристигне сигурно понеделник/вторник.

Моята вече 5 ден се обработва. Peace

# 302
По обед около 12:30

# 303
  • В.Търново
Моя позната е направила поръчката си в ранните часове към 5:30ч. и оня ден е получила есемес да си вземе пратката от Спиди.Може би не са стигнали до поръчките от обяд....

# 304
  • София
Днес се видяхме с приятели, поръчали от хиполенд в петък и те още нямат доставка.

# 305
Многа са нагли. Преди да пускат нова промоция с доставка 7 дни е редно да си изпълнят поръчките от предната. Защото така клиенти с по-късни поръчки имат преимущество да си получат стоките по-рано. Но принципа е колкото може повече. Независимо дали са способни да си изпълнят обещанията.

Колко беше срокът за доставка от 18-ти? 14 дни или 14 работни дни?

# 306
  • София
Аз направих две поръчки.Едната беше сутринта в 5 и дойде след 3-4 дни.
Другата я направих след обяд за приятелка.Още не е дошла

# 307
Многа са нагли. Преди да пускат нова промоция с доставка 7 дни е редно да си изпълнят поръчките от предната. Защото така клиенти с по-късни поръчки имат преимущество да си получат стоките по-рано. Но принципа е колкото може повече. Независимо дали са способни да си изпълнят обещанията.

работни Peace

# 308
  • Sofia

работни Peace

И като се замотаят малко, точно до Коледа трябва да тръпнем в очакване ...

# 309
И да увиснем без подарък на коледа Tired

# 310
  • Пловдив
Момичета моята поръчка направена в 1:09 през нощта пристигна в петък(друг е въпроса, че мен ме нямаше и ми я доставиха отново в събота). Понеже звънях да питам какво става ми обясниха, че ги обработват по ред на подаване. Предполагам другата седмица тези подали поръчки през деня ще си ги получат. Стискам палци на всички  bouquet

# 311
Аз поръчах в 01:15 и още ми стои на Магенто - опции, а хора с по-късни поръчки вече са получили нещата си.  newsm78

# 312
  • В.Търново
Аз поръчах в 01:15 и още ми стои на Магенто - опции, а хора с по-късни поръчки вече са получили нещата си.  newsm78
Обади им се.

# 313
Аз опитах да се обадя по телефона, но не се свързах... Rolling Eyes

# 314
И аз така. Никой не вдига телефона. Вчера пак звънях.
Дойде ми обаче част от поръчката от Е-маг от петък днес сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт