Велико Търново и региона

• 90 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Знам, че често се разисква въпроса за докторите, но обърнете ми и на мен спец. внимание  Embarassed  Става въпрос за гинеколог /скоро за такъв не е ставало на въпрос  Grinning/ и по точно за цитонамазка. Кого ще ми препоръчате? И по конкретно мога да питам - мнение за д-р Даря Ганчева и съответно актуален тел. за нея.

За Цитонамаска при всеки можеш да отидаш,лекарите вземат само пробата,а тя се дава в лаборатория в Стара болница.Отттам им пращат резултатите.За мен най-удобен е Калейнски,понеже ти връща резултата с смс.

# 661
Интересува ме дали има ли частна детска градина във Велико Търново. Моля ако някой знае нещо да ми пише. Благодаря!!!

# 662
  • В.Търново
Интересува ме дали има ли частна детска градина във Велико Търново. Моля ако някой знае нещо да ми пише. Благодаря!!!
Мечо Пух до полицията.

А аз да питам дали някой от вас знае кога ще отворят Макдоналдс?Гледам,че със строежа са напреднали доста,дали ще е преди 1 юни или доло горе на тази дата....?

# 663
Здравейте, момичета!
Трябва да направим консултация с хирург за детето, става въпрос за херния. Ще съм ви благодарна ако препоръчате доктор. Благодаря!

# 664
Лично мнение д-р Толеков или д-р Костова.

# 665
Meчо пух не ми допада твърде. Може би нещо по-просторно с около12-15 деца на ден

# 666
Мечо Пух до полицията.

А аз да питам дали някой от вас знае кога ще отворят Макдоналдс?Гледам,че със строежа са напреднали доста,дали ще е преди 1 юни или доло горе на тази дата....?

Мечо пух не ми допада. Търся нещо по -просторно с 10-12 деца. Ако знаете нещо...

# 667
Мили мами.
СРЕДСТВАТА ЗА ТРЕТИЯ КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ НА ВИКИ СА СЪБРАНИ!!!
Благодаря на всички,които помогнаха това да се случи!
Тя пътува на 31.03.11.Да и пожелаем късмет!!И нека знае,че сме с нея и занапред!
http://help-viki.info/

# 668
  • В.Търново
Здравейте, момичета!
Трябва да направим консултация с хирург за детето, става въпрос за херния. Ще съм ви благодарна ако препоръчате доктор. Благодаря!
Малкия ми син също е с две хернии,ходихме при д-рТолеков.Обяснява много обстойно и ако имаш въпроси отговаря,но има много хора при него и понякога се чака повечко.Ние сме решили живот и здраве операцията да я правим в Пирогов,тук ходим само за следене на херниите и консултации.Веднъж ходихме за мнение и до Авис Медика в Плевен.Същото ми обясниха и като при Толеков.Да допълня за него,че се ходи с предварително записан час в кабинета,може и по телефона.

И аз не харесвам Мечо Пух,веднъж съм влизала вътре,но за друга частна градина не се сещам,по-скоро за детска занималня,но това е за летните дни или за по-големите деца след училище.

Никой ли не знае за Макдоналдс?

# 669
 В кв. Слънчев дом градината не работи ли ,като частна?

# 670
Доколкото знам във Във Велико Търново има само една частна детска градина - Мечо пух,това е - село сме.  Рада ходи там 1 год. докато не я изтърваха на улицата от отврътителна немарлимвост, може би не трябваше да се спирам от подаване  сигнала до прокуратурата още тогава, но... важното беше, че детенце е добре. Гледам сега са затетнали малко организацията. Както и да е в Слънчев дом има обзаведена база, но... нямат разрешителни и се опитват да я "пробутат" на общината, която пък няма пари да я купи...Параграф 22  Close  Правиха се опити от няколко майки от Естествено, да се правят занимални на междуродителски принцип, но наема на помещенията се оказа твърде висок.

Ако някой има актуално инфо, нека да пише.

# 671
Доколкото знам във Във Велико Търново има само една частна детска градина - Мечо пух,това е - село сме.  Рада ходи там 1 год. докато не я изтърваха на улицата от отврътителна немарлимвост, може би не трябваше да се спирам от подаване  сигнала до прокуратурата още тогава, но... важното беше, че детенце е добре. Гледам сега са затетнали малко организацията. Както и да е в Слънчев дом има обзаведена база, но... нямат разрешителни и се опитват да я "пробутат" на общината, която пък няма пари да я купи...Параграф 22  Close  Правиха се опити от няколко майки от Естествено, да се правят занимални на междуродителски принцип, но наема на помещенията се оказа твърде висок.

За Мечо пух - без коментар. Детето ми  е в група с 38 деца !!!!. Замислям се дали да не наема помещение и да направя една малка детска градина с 2 групи по 10 деца.  Даже имам идея!!!!
А за новата градина в Слънчев дом - не ми се вярва да намерят решение.

# 672

За Мечо пух - без коментар. Детето ми  е в група с 38 деца !!!!. Замислям се дали да не наема помещение и да направя една малка детска градина с 2 групи по 10 деца.  Даже имам идея!!!!Но като начало е необходимо да има ентусиасти!!!
А за новата градина в Слънчев дом - не ми се вярва да намерят решение.

# 673
  • В.Търново
В кв. Слънчев дом градината не работи ли ,като частна?
Точно нея имах предвид,че е частна занималня,а не градина.Сина ми е ходил там,но преди да се преместят в този блок.

# 674
  • Велико Търново
Мак Доналдс ли ще има?! Къде?

Общи условия

Активация на акаунт