Велико Търново и региона

• 90 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • велико търново
Бях с двете деца,а тогава леко ми е изнервено .
100год. не бих издържала Сиске с двете ми дъщери. Simple Smile

# 646
  • Велико Търново
Светле,обикновено едното ми дете е на градина,а друтото в Смехоландия.Сега по ясна ли съм?
Зойче,за трето ще ми трябва друг мъж Crazy

# 647
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Стига да си платиш, ако си с направление-отношението и загрижеността, както и професионализма и коренно се променят.говоря от личен опит Peace
Това аз пък мога да го опровергая на 100%, от личен опит. Редовно водя дъщеря си там с направление, никога не съм забелязала по-малка задълбоченост на прегледа, отколкото ако сме без направление.
За пореден път става ясно, че темата за лекарите е безкрайна и едно мнение няма  Peace.

Сиске, успех на работа! На същото място ли се връщаш или успя да си намериш нещо по-добро? Кога ще си спретнем пак една вечер по женски?

Моник, страхотен колаж!

# 648
  • Велико Търново
Пепи,гласим го за другата седмица Grinning

# 649
Сиси, май сме комшийки и по блокове, ще се видим скоро предполагам  Hug Може да си писала преди, но къде ще се връщаш на работа?

Аз съм безработна от година и половина, сега съм замислила един курс да изкарам, пък да видим дали ще мога да си намеря работа някъде с това ЕГН  Thinking

# 650
Ами хайде да си направим една срещичка по триъгълнишки(леле каква дума) Wink
Вяра ли имаше парти клуб?

# 651
  • Велико Търново
Добро утро!
Верчето има и се намира точно до "Смехоландия".
Теодорке,кажи кога почиваш и ще се организираме.
Маги,живея блока срещу пералнята.Връщам се в Пепси на работа.

Хубав ден на всички!

# 652
Утре почивам Сиске,сутринта съм на козметик ако искаш преди него да се видим на по кафе.Мина ще ходи ли в Смехоландия?

# 653
  • велико търново
Сиске от началото  на месец март сме болни на 8 март бях с голямата на д-р.После зарази и малката  две седмици в къщи само.Сега пак е каката болна с ангина и затова ти написах така.Не ги издържам вече.Тази седмица почва пролетната ваканция  #Cussing out
Май е крайно време и аз да се връщам на работа ,ама кой ще ме вземе като все сме болни не знам.
Срещата на триъгълнишки къде ще е в кваратла ли? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 654
Сисонке, той новия мъж няма да ти направи по-кротко дете Wink
И искам да ти кажа,че от седмицата ,в която се върнеш на работа ще ме кефиш с една идея по-малко! Wink Добре,че си те харесвам и няма опасност да се отървеш от мен. Ако правите сбирка за кафенце(без деца) някоя неделя ми се обадете, че аз само тогава съм free  Peace
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 655
http://www.borbabg.com/?action=news&news=11107

и

http://www.dnesbg.com/obshtestvo/priemni-semeystva-ot-regiona-se … eten-praznik.html

за нашия концерт! А днес настанихме пъровто дете в самия град  В. Търново. всички останали наши деца са от околните населени места на общината или от други общини PeaceБеше интерсно изживяване-едно малко дете за първи път се разхожда по улиците на града и с любопитство се вглежда във всеки минувач, всяка кола и камъче, всяко цветенце Grinning

# 656
Знам, че често се разисква въпроса за докторите, но обърнете ми и на мен спец. внимание  Embarassed  Става въпрос за гинеколог /скоро за такъв не е ставало на въпрос  Grinning/ и по точно за цитонамазка. Кого ще ми препоръчате? И по конкретно мога да питам - мнение за д-р Даря Ганчева и съответно актуален тел. за нея.

# 657
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Мили момичета,

Здравейте от един новак във форума. Поздравления, че сте направили градска темичка!  Hug

Имам един съвсем прозаичен въпрос към вас. Знаете ли къде в Търново (или пък в региона) се продават ортопедични стелки и обувки за деца? На мен ми трябва за голям човек, НО с номер обувки 34-35 (в зависимост от фирмите и моделите). Ще съм ви много благодарна, ако успеете да ми помогнете. А дори и да не успеете, пак ще съм ви благодарна, ако обърнете внимание на поста ми, за да мога да зарадвам любим мой човек.  newsm51

С пожелание за повече слънчице   Nature Sunny в душата в днешния мрачен ден,

Първоаприлска

# 658
  • Велико Търново
Здравей, шегичке Simple Smile На моята Пипи и купувах такива стелки от магазинчето за детски обувки на 5-то авеню срещу заведението за хранене. Дано имат и номера, който търсиш.

pepi_r, скоро мисля да посетя д-р Даря Ганчева, че мина една година от последния ми преглед. Имам много приятни впечатления от нея и като отношение и като работа. В мен нямам нейн телефон сега, но тя нали работи в център Хера в поликлиниката, виж дали из нета няма някакъв телефон. Но при нея по принцип не е със записване на час, отиваш и като ти дойде реда, влизаш.

# 659
Благодаря за бързите отговори тук и на лични  Hug. Получих отговор на въпросите си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт