Велико Търново и региона

• 90 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Мак Доналдс ли ще има?! Къде?

До ЦБА -ул Магистрална

# 676
В Слънчев дом е занималня, кръщелникът ми ходи в нея и родителите му са много доволни  Peace Имам спомен че на  Пишмана се намираше една частна ДГ, но може вече да я няма  Thinking

# 677
В Слънчев дом е занималня, кръщелникът ми ходи в нея и родителите му са много доволни  Peace Имам спомен че на  Пишмана се намираше една частна ДГ, но може вече да я няма  Thinking
[/quot

Занималнята е за по-големи деца и е полудневна. Търся частна градина за 3-4-5 годишни. както каза една от майките- голямо село сме. Накрая ще наема помещение и ще организирам 2 групички по 8-10 деца....

# 678

Занималнята е за по-големи деца и е полудневна. Търся частна градина за 3-4-5 годишни. както каза една от майките- голямо село сме. Накрая ще наема помещение и ще организирам 2 групички по 8-10 деца.

# 679

Занималнята е за по-големи деца и е полудневна. Търся частна градина за 3-4-5 годишни. както каза една от майките- голямо село сме. Накрая ще наема помещение и ще организирам 2 групички по 8-10 деца.

И аз това имах впредвид, че е занималня а не градина. Ако чуя за частна ДГ ще пиша. А че сме село си е така, ама с Макдоналс  Laughing

# 680
не съм съгласна,че Търново е село Whistlingзащото като се разпределят разходите по децата,като се включи и наема на помощение,и за да може децата да са малко,таксата в една частна детска градина ще е към 300-400 лв,което съотносно средната работна заплата в града си идва  множко.....та затова няма повечко частни ДГ Peace

за Макдоналд'с-мисля,че за деня на детето ще бъде готов,ама ще го видим.....готинко е  там,ама ще е още една графа към  списъка "фалирващи ни" Laughing

искате ме или не,може и мен да ме включите в срещичката Mr. Green

# 681
  • В.Търново
не съм съгласна,че Търново е село Whistlingзащото като се разпределят разходите по децата,като се включи и наема на помощение,и за да може децата да са малко,таксата в една частна детска градина ще е към 300-400 лв,което съотносно средната работна заплата в града си идва  множко.....та затова няма повечко частни ДГ Peace

за Макдоналд'с-мисля,че за деня на детето ще бъде готов,ама ще го видим.....готинко е  там,ама ще е още една графа към  списъка "фалирващи ни" Laughing

За завършването на учебната година може да идем до Макдоналдс,стига да са го отворили в края на май.Като гледам започнаха да се движат с по-бързи ткемпове.Остава да се измажи сградата по външната фасада.Малко далеко ни идва,но нищо.Няма да ходим всеки ден,рядко ще е,защото нещата им не са кой знае какви,но заради баткото да се порадва ще ходим от дъжд на вятър. Simple Smile

И аз мисля,че не е село Търново,но не е и много голям града.Сина ми като ходи в частната занималня преди две години и половина плащахме по 10лв. за цял ден+ 2 лв. за обяд.

# 682

Да , наистина -издръжката е скъпа. Но като си помисля , че днес детето ми не е излизало да поиграе в двора на въздух- просто защото докато се облекат и обуят 30 деца -денят ще мине.....ми се свива сърцето...
Тъй като писах, че имам идея за частна  детска градина - бюджета може да се върже и с 250 лева за около 10 деца. А когато детето ти е приоритет- не са кой знае колко. Все пак родителите трябва да работят, защото за жалост има и хора без възможности - Бг реалност!!!!

# 683

И аз мисля,че не е село Търново,но не е и много голям града.Сина ми като ходи в частната занималня преди две години и половина плащахме по 10лв. за цял ден+ 2 лв. за обяд.

Роси,това е поносима цена Peaceно ако се прибави закуска и следобедна закуска и се прoменят нещата Wink

скъпичко си е в Макдоналд'с,ама все си е някакво разнообразие,че с тези деца ,няма къде да ги заведем Wink...та в тази връзка-да знате скоро някой детски филм,който ще дават на 3D в Арена-та Rolling Eyes

# 684
  • В.Търново
Оооо,да детето е приоритет,но 250лв. за 10 деца са много!Няма как да си го позволят повечето семейства,това е страшна цена.Повечето общия бюджет на семействата е към 600лв.,а има и с по-малко.Сина ми като ходеше по цял ден на частна занималня не е ходил всичките дни от месеца,просто защото парите нямаше да ни стигнат,ходил е само когато съм работила,а в почивните ми дни е бил с мен вкъщи,за да спестим от парите.Например от 20 дена е ходил някъде 12 дена,това са 144лв.,което пак е много ,но е приемливо.

Роси,това е поносима цена Peaceно ако се прибави закуска и следобедна закуска и се прoменят нещата Wink

скъпичко си е в Макдоналд'с,ама все си е някакво разнообразие,че с тези деца ,няма къде да ги заведем Wink...та в тази връзка-да знате скоро някой детски филм,който ще дават на 3D в Арена-та Rolling Eyes
Следобедната закуска им влизаше в цената,а сутрин се водеха закусили вкъщи.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:24 от rosinauzunova

# 685

За завършването на учебната година може да идем до Макдоналдс,стига да са го отворили в края на май.Като гледам започнаха да се движат с по-бързи ткемпове.Остава да се измажи сградата по външната фасада.Малко далеко ни идва,но нищо.Няма да ходим всеки ден,рядко ще е,защото нещата им не са кой знае какви,но заради баткото да се порадва ще ходим от дъжд на вятър. Simple Smile

Да , наистина -издръжката е скъпа. Но като си помисля , че днес детето ми не е излизало да поиграе в двора на въздух- просто защото докато се облекат и обуят 30 деца -денят ще мине.....ми се свива сърцето...
Тъй като писах, че имам идея за частна  детска градина - бюджета може да се върже и с 250 лева за около 10 деца. А когато детето ти е приоритет- не са кой знае колко. Все пак родителите трябва да работят, защото за жалост има и хора без възможности - Бг реалност!!!!

# 686
И за нас е непосилно  да плащаме толкова, в къщи сме само с на мъжо заплатата  Confused Сега се чудя, ако си намеря работа, кой ще гледа Гого през лятото, тъй като "завършва" предучилищна, а до септември има много време  Thinking

# 687
сложно е положението на много семейства вече наистина Peaceа не ми се мисли за хора,например в София и Варна,които напускат работа,защото няма места в детските градини,а частна не могат да си позволят ooooh!

# 688
И за нас е непосилно  да плащаме толкова, в къщи сме само с на мъжо заплатата  Confused Сега се чудя, ако си намеря работа, кой ще гледа Гого през лятото, тъй като "завършва" предучилищна, а до септември има много време  Thinking

Да, така е ! И двамата в семейството трябва да имат средни доходи -иначе е доста трудно. По принцип е скъпо удоволствие..

# 689
привет!
гледам,че се вълнувате за Макдоналдс-в Пловдив тази верига се появи почти едновременно със София. в началото лудницата беше огромна, но вече там се спират само деца от малките градове и села, които ги водят на екскурзия. разнообразие си е местенцето, но по отношение на храната-по-добре да си я позволяваш по-рядко, защото е адски нездравословна Peace

за частна детска занималня бях писала по-напред, по повод нашия концерт, но не смея да и правя много реклама Peace

вчера се разочаровах от поредния педиатър в града-този път водих приемно семейство с дете Crazy дамата е от хвалените в града,но няма да и споменавам името,за да не повдигам спорове Peace

Общи условия

Активация на акаунт