Велико Търново и региона

• 89 200
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново

Момичета, къде в града има обществени перални, гладене, хим. чистене?  newsm78 Аз знам само тази в Мола/ и то май е само хим. чистене/, но е ужасно скъпа има ли алтернатива?

Точно преди мола, има едно химическо чистене. Носила съм там якета, сака и т.н., доволна съм.

Относно градините, не знам днес ходих и подадох документи в Иванка Ботева, за 2012 год. и бяхем 548 номер. Явно догодина ще се чака пред градините за място.  Не знаех, че има значение местоживеено на детето. Аз съм подала молба за ясла на Триъгълника, понеже там ще ми е удобно за сега, дано да не бъде пренебрегнато детето заради това.

# 286
Мисля, че има и едно химическо над пазара в посока Маслинопродавницата, по ул. Тодор Балина, мисля.

# 287
Мисля, че има и едно химическо над пазара в посока Маслинопродавницата, по ул. Тодор Балина, мисля.

Там до колкото има спомени е само пералня, няма химическо чистене.

# 288
  • Велико Търново

Там до колкото има спомени е само пералня, няма химическо чистене.
Да, така е. А химическо в него район има срещу входа на паркинга на CBA - Свежест. Носила съм и там и съм доволна. По спомен мъжки костюм - 14 лева.

# 289
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали детски стоматолог във Велико Търново. Тези, за които се сещам са ортодонти, а на мен ми трябва терапевт. Предстои ми да заведа дъщеря си за първи път на зъболекар (струва ми се, че едното и предно зъбче е по-тъмно от останалите), а както знаете, първото впечетение е много важно, за да няма страх в бъдеще.
Благодаря Ви предварително!

# 290
Доктор Гунчева или доктор Чернева. Водила съм дъщеря си и при двете  и не я уплашиха, така че.......

# 291
Чудя се дали на първа страничка да не направим списък с препоръчителни лекари и стоматолози, че от време на време все затова се питаме Blush

# 292
Чудя се дали на първа страничка да не направим списък с препоръчителни лекари и стоматолози, че от време на време все затова се питаме Blush
Много добра идея Hug

# 293
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали детски стоматолог във Велико Търново. Тези, за които се сещам са ортодонти, а на мен ми трябва терапевт. Предстои ми да заведа дъщеря си за първи път на зъболекар (струва ми се, че едното и предно зъбче е по-тъмно от останалите), а както знаете, първото впечетение е много важно, за да няма страх в бъдеще.
Благодаря Ви предварително!
Др Виктория Василева,над Магрото  Peace

# 294
Някой би ли ми препоръчал добър кожен лекар във ВТ или изобщо в БЪЛГАРИЯ?

# 295
  Аз лично съм много доволна от д-р Павлина Моллова-кабинета и е на ул."Н. Габровски"6 точно над касите за плащане на тока. Или поне беше там преди около година, когато водихме сина ни при нея. Кабинета е частен, но работи със здравната каса. Жената беше много внимателна, разпита подробно за историята на заболяването и изписа комплексно лечение, а не както повечето лекари карат само с кортикостероиди, които само "замазват" картината и не решават проблема. Дано съм била полезна  Simple Smile

# 296
  • Велико Търново
Някой би ли ми препоръчал добър кожен лекар във ВТ или изобщо в БЪЛГАРИЯ?
Силвия Горанова-работи в поликлиниката,млад и кадърен лекар.При интерес ще дам мобилен номер.

# 297
  • велико търново
Момичета използвали ли сте ,,Умколор,, за вас или за децата ви?Има ли го по аптеките и на каква цена е?В момента давам на децата друг вид имуностимолатор ,но свърши и се чудя дали да взема от този да пием. Simple Smile  bouquet

# 298
Момичета използвали ли сте ,,Умколор,, за вас или за децата ви?Има ли го по аптеките и на каква цена е?В момента давам на децата друг вид имуностимолатор ,но свърши и се чудя дали да взема от този да пием. Simple Smile  bouquet

И аз съм пред същата чуденка.

# 299
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Цената за 20 мл, ако не се лъжа беше 20-тина лева.
Не знам дали се използва като имуностимулатор. На дъщеря ми го изписаха веднъж като беше болна. Аз лично не съм впечатлена...Но има и много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт