Велико Търново и региона

• 89 489
  • 748
  •   2
Отговори
# 465
И аз се присъединявам към поздравленията към Ели-уникални снимки си направила и моделите са страхотни!А каузата просто няма нужда от коментар!
iniiciв София няма ли т.нар."дежурни"ОДЗ-та през лятото?Моята дъщеря всяко лято ходеше в друга градинамкогато нашата почиваше,а на следващия месец децата от нея идваха при нас.Колкото до частни занимания за лятото преди 2-3 години детския кът в мола имаше целодневни оферти за лятото,но актуално инфо нямам.За деца в предучилищна възраст целодневни занимания предлагати частните занимални,но за твоето момченце не съм сигурна дали са подходящи .
Искам да попитам дали знаете къде има магазин за бяла техника втора употреба,защото този,който аз знам на "Н.Габровски"вече е офис на "Райфайзенбанк".

# 466
И аз се присъединявам към поздравленията към Ели-уникални снимки си направила и моделите са страхотни!А каузата просто няма нужда от коментар!
iniiciв София няма ли т.нар."дежурни"ОДЗ-та през лятото?Моята дъщеря всяко лято ходеше в друга градинамкогато нашата почиваше,а на следващия месец децата от нея идваха при нас.Колкото до частни занимания за лятото преди 2-3 години детския кът в мола имаше целодневни оферти за лятото,но актуално инфо нямам.За деца в предучилищна възраст целодневни занимания предлагати частните занимални,но за твоето момченце не съм сигурна дали са подходящи .
Искам да попитам дали знаете къде има магазин за бяла техника втора употреба,защото този,който аз знам на "Н.Габровски"вече е офис на "Райфайзенбанк".

Зад паметника на обесените,срещу ГУМ

# 467
Момичета,много ме изненадахте!!!
Очите ми са пълни от вълнение! Simple Smile

Всъщност,във Фликър съм качила  незначителна част,тъй като това са вашите лични снимки и аз нямам право да ги излагам на показ. Качила съм ги  за да се отчита във фотографската тема-основен организатор на акцията.
Искам да благодаря на:
mari_eta,siska79,Милена,Меги,Жасмина,dgidgi,tonche,Силвия,caradchova,Грозното пате ,които се включиха в акцията и помогнаха на Вики.
Благодарение на тях сме събрали:
140 лв.кеш и 150 от вносни бележки.Т.е.общо 290 лв.
Огромно благодаря на всички!!  bouquet
В събота очаквам Славина и Мирослава!
На децата на Egisihora пожелавам бързо оздравяване,за да ги снимам. Heart Eyes

# 468
  • у дома
Ели и аз ти благодаря  Hug
Страхотни снимки!Радвам се,че помагаме на Вики.

# 469
  • ГОре на черешата...
Ели, ние сме тези, които трябва да ти благодарим Heart Eyes!

За следващата подобна проява отново сме на линия Peace! И не само /ако снимаш някъде, с удоволствие ще се възползваме в бъдеще от услугите ти.../ Hug

# 470
Благотворителните фото сесии, тази събота ще се проведат в детски център"Смехоландия".Благодаря на собственичката Мария,която абсолютно безвъзмездно ми предоставя една от залите  за снимки.  Heart Eyes
Благодаря и  на Сиска 79за съдействието!!  bouquet

# 471
  • В.Търново
Благотворителните фото сесии, тази събота ще се проведат в детски център"Смехоландия".Благодаря на собственичката Мария,която абсолютно безвъзмездно ми предоставя една от залите  за снимки.  Heart Eyes
Благодаря и  на Сиска 79за съдействието!!  bouquet

Страхотни снимки,страхотни дечица! Simple Smile Hug
Много исках и аз да се възползвам от тази фотосесия и едновременно с това да помогнем на едно човешко същество,поне с мъничко,колкото можем!От както започна тази грипна епидемия двете ми деца  изкараха този лош свински грип,при малкия се поусложни ,след известен период започнахме и на ижекции да се лекуваме и тъкмо мислех,че всичко е наред и големия от днес отново не е добре.Незнам дали ще успеем този път да опазим малкия да не се зарази.Много ми се иска и ние да участваме.Евентуално другия месец,живот и здраве,да е всичко наред с нас бихме участвали в такава благородна фотосесия.Не помня колко беше сумата,а дали и другия месец ще има такова организирано събитие.....

Момичета,разбрахте ли ,че В.Търново е четвъртия град спечелил легълцата на Пампарс за родилното отделение?!Това е добра новина!Ще очакваме в скоро време снимки от Търновското родилно качени на стената във Фейсбук.

# 472
  • Велико Търново
Роси, как да не разбрах, аз по няколко пъти на ден влизах в страницата и следях гласовете! Последният напън мисля дойде от Тони от Хепи Мамс, пусна линк 2 пъти и някои от нейните мамчета са се включили предполагам Simple Smile Нов шеф, нови легълца...

# 473
Кой ще е новият шеф?

# 474
  • Велико Търново
Д-р Русанов е новия шеф.

# 475
# 476
Не го познавам, но външният му вид не ми вдъхва доверие, дано да греша.

# 477
Д-р Русанов е новия шеф.
Тоя е толкова мазен и гнусен,че просто нямам думи ConfusedТолкова ли нямаше кой да стане,че точно той.

# 478
  • Велико Търново
Д-р Русанов е новия шеф.
Тоя е толкова мазен и гнусен,че просто нямам думи ConfusedТолкова ли нямаше кой да стане,че точно той.

На същото мнение съм. Срещала съм се един път с него и беше ужасно просто.

# 479
  • В.Търново
Д-р Русанов е новия шеф.
За мен този доктор не е добър специалист!!!  Naughty Пази Боже да не се пада на някоя жена,когато ражда!

Роси, как да не разбрах, аз по няколко пъти на ден влизах в страницата и следях гласовете! Последният напън мисля дойде от Тони от Хепи Мамс, пусна линк 2 пъти и някои от нейните мамчета са се включили предполагам Simple Smile Нов шеф, нови легълца...

Супер!В последствие в последния момент разбрах,че може да се гласува повече от веднъж от един човек.

Общи условия

Активация на акаунт