Как тренирах - 14

• 29 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Аз вчера прибавих към тренировката отново пудовката, май 22 кг. 3 серии Х 5 вдигания от клекнало положение , добра работа с краката.

Гуд морнинг 3Х5Х17.5

другото са старите работи.

# 106
Здравейте Simple Smile
Пак нахълтвам в темата, но искам да попитам: нормално ли е да не се потя по време на силова тренировка без кардио в добре затоплена зала? Затоплям се и дотам. За пример ще дам днешната ми тренировка

дърпане на скрипец пред гърди - 3Х6/5/5Х30
cable push pull - 3X8/8/8X20
goodmorning - 4X6/5/5X20
лежанката на Милко - 3Х8/8/8Х10
напади - 3Х5/5/5Х15

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 19:54 от Gingles

# 107
И аз не се потя много на силовата. Леко подмишниците, но дотолкова. Е, аз тренирам в неотоплявана зала, и дори отварям прозореца, но едва ли има някаква разлика. не се притеснявай за потенето. Виж, ако не са ти тежки последните повторения, увеличи тежестите.

# 108
И аз не се потя, много рядко. Моята приятелка като започнах да я тренирам  тя това ме питаше, дали ни е добра тренировката, че не се потила, ама като гледаш по филмите жените по кростренажорите плувнали...  Crazy
Gingles, като гедам с какви тежести правиш упражненията си гоедолу като мен, напъдите не са ли ти леки, з гправя с 30-40 кг.?

Аз вчера пропуснах тренировката, половинката само отиде, а аз стягах багажи за морето - заминаваме за 4-5 дена на спа хотелче - той ще работи, а аз ще почивам  Peace Много ми е приповдигнато настрението и исках да господеля  Blush

# 109
Благодаря ви! Вече се успокоих, че проблемът не е при мен.
Като гледам изпотените мацки на кардио уредите около мен, се чувствам като най-ленивия човек в залата. Flutter Аз само се затоплям под мишниците и дотам. Тръгвам си чистичка и свежа, все едно не съм била на фитнес.

буболечка, последните серии са ми ок. За да увелича тежестите там, трябва да вдигна и тези в първите повторения. И това ще стане, но по-нататък. Не съм тренирала почти 1 година и тепърва набирам скорост.  Rolling Eyes Вчера ми беше трета тренировка след големия застой.

Stra4iatela, Тук е 2 дъмбела х15, значи 30 кг.  Не ги обичам тези напади, дали да не ги заменя с плие?  newsm78

Върнах се да чета назад - тук сте се събрали много колоездачи.  Sunglasses
 +2  - моя милост и половинката.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:06 от Gingles

# 110
ама като гледаш по филмите жените по кростренажорите плувнали...  Crazy
Аеробните упражнения са друга бира Wink

# 111
Извинете, че ще изкажа мнение в тема, където не съм съвсем компетентна - фитнеса/не че не ходя, но рядко/.
Относно потенето обаче, мисля че не е само до интензивност на тренировката или отопление. Аз също трудно се потя, като отида на сауна, рядко излизам изпотена първия път. Дори ще споделя случка, която е куриоз за моите познати. Веднъж бях в сауната сама и съм заспала, събудих се след 40 мин. и изобщо не се бях изпотила ooooh!. Не знам какво е точното медицинско определение за това, но е факт, че има хора, които трудно се потят....

# 112
Това с потенето не е никаква гаранция за свестна тренировка.

За плието - моя милост го прави с 22 кг, пудовка. Но мисля, че нападите са по-сериозно натоварване. Аз вчера правих "ходещи" напади с 8 кг пудовка.

Между другото, бедрата ми са почнали сериозно да се стягат.

# 113
  • София
Ох, нападите са незаменими, а как не ги обичам  Tired Опитвам се да се скатая понякога, ама почна ли да ги скипвам, дупето тръгва надолу... Та, искам-не искам, мобилизирам се и ги правя,къде ще ида...

Аз ги правя след аеробната тренировка, с 2 дъмбела по 5 кг всеки. Ръцете не движа, държа ги сгънати пред гърдите с дъмбелите - като щанга. В залата ги правим с лост на гърба, зад врата. С пудовка как изглежда упражнението?

# 114
Хващам си пудовката с 2 ръце пред гърдите, правя крачка, напад, вдигам се, крачка, напад, тоест, движейки се.

Не знам дали си го представи това нагледно. newsm78

# 115
  • София
В смисъл, ръцете не ги движиш, нали? Просто държиш  пудовката и тя ти придава допълнителна тежест, както на мен дъмбелите.

Питам, щото МВ (Мъжът Вкъщи) ми разправя, че трябвало да правя "многоставни" упражнения, демек да гледам в едно упражнение да вкарам максимум движения - крака, ръце и т.н.

# 116
Не, не движа нищо абсолютно. тая теория не я знам.
в разните упражнения при мене поне се набляга на разни части на тялото.

# 117
Хващам си пудовката с 2 ръце пред гърдите, правя крачка, напад, вдигам се, крачка, напад, тоест, движейки се.

Ако е с 2 дъмбела в ръцете, от двете страни на тялото, задните части и бедрата не се ли натоварват по-добре ?

# 118
За задните части правя "Гууд морнинг" със 17.5 кг, Джингълче.

# 119
многоставните упражнения се препоръчват, защото са по- енергоемки- горите повече калории и работят повече мускули- стабилизатори- кръст, корем и пр... и с дъмбели, и с щанга еднакво ми пари задника, всичко зависи от техниката и колко добре си контролирате тялото, да работите с дупето

Общи условия

Активация на акаунт