Как тренирах - 14

• 30 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Ох, мила Фафличке, защо трябва да се стига до там... нали ти казах! Само колело карай, никакво бързо ходене, никакъв степер!!! По- лошо ще стане. Ми работя в Ориндж фитнес, незнам дали те устройва, но пък и ми е пълен графика постоянно /за разлика от този на моите колеги  Laughing / Иска ми се да ти помогна, защото е ужасно да искаш да направиш нещо за себе си, а да се луташ и незнаеш накъде да тръгнеш...

# 196
Можеш да продължиш да тенираш и без ВМ/НВД, спорта е здраве, това е най- малкото Simple Smile Какво ти има Жоз? Какви проблеми имаш с режима? Колко хора се хранят безразборно или нехранят и пак спортуват, не казвам, че е правилно, но поне се движат...
Mи...ше ти кажа.

Демотивирах се точно от собствената си невъзможност да го спазвам този режим, а знам, че те държат на него, спайдърите де. Имам предвид, че някакси ми липсват определени хранителни групи. И не спряха да липсват през цялото време. Tired
Не че преяждам сега, за вчерашния ден съм на един сандвич с чиста шунка и кашкавал в черен хляб с ядки, после кисело мляко с банан и ябълка следобеда. Вечерта беше ВМ НВХ.

Говорих вчера с моята тренерка и тя ми каза, че ако искам, ще продължа без мазнинното хранене само с тренировки. Изглежда, съм в някакъв период....ще ми мине.

# 197
Здравей Modifite, всъщност си прав/а. Grinning Аз не съм се изразила правилно и не си правя евтина реклама. Темата нали е как тренирах и всъщност исках да споделя нагледно какви упражнения правя. Иначе споделям и твоето мнение, че със силови тренировки може да се отслабне  и да се стегне фигурата. Не съм лицензиран тренъор, но и аз без такъв успях да си изградя програма и да се поддържам във форма. Също така съм съгласна, че повечето хора трябва да се консултират с професионален инструктор преди да започнат да се занимават с фитнес, защото не всеки може да открие баланса в натоварването. Иначе би ли ми обяснил/а, защо не е хубаво да са едни и същи повторенията за долна и горна част на тялото? Много ти благодаря предварително за отговора!

# 198
Modifite, благодаря ти.Принципно Ориндж ми е много близо до вкъщи.Миналата година или май беше по-миналата си бях купила карта за там, но честно казано това беше най-лошата инвестиция в живота ми - не за друго..ами посто нямах мотивация явно, тогава не бях на тези кг., а доста по слаба...та за една година не знам дали отидох и десет пъти и то основно на басейн и на сауна.Един път правих персонална на фитнес...мисля, че Жоро се казвеше момчето - помня, защото ми е адаш.По-тежка тренировка не знам да съм имала...след като свършихме..едвам взех СЛИЗАНЕТО по стълбите от съблекалнята - много интерсно..качването как да е, но слизането простооооо...не знам как не паднах,  нямах контрол над краката си.
Не съм се интересувала дали в момента има промяна в цените..или поне възможност за някакви месечни карти, или пък външни посещения на фитнес,  но трябва скоро да намина, че и мъжа ми също иска да знае.Ще последвам съвета ти и ще въртя колеко днес.Мерси за информацията Hug

# 199
Момичета, бяхте твърде резки с Деси. Едва ли си прави евтина реклама, защото тя просто не продава нищо (за разлика от някои други хора, които споменават конкретни фирми и места). Просто си е направила блог за нещата, които прави. Поздравления за което   bouquet  На мен блогът много ми хареса как изглежда, въпреки, че това не е начинът по който аз тренирам.
Вариантите по форумите са два: 1. Сам си правиш програма и си избираш упражнения и тежести като четеш и ползваш някои съвети от други потребители. Това обикновено става след като си чел, но и пробвал доста неща върху собственото ти тяло.
2. Ползваш инструктор и не се занимаваш въобще да четеш, пишеш и експериментираш.
Тук съвети съм давала и аз и доста други, въпреки че не сме лицензирани инструктори, няма и да бъдем. Това значи ли, че всички тук трябва да спрем да пишем  newsm78

# 200
Тук някой спомена, че спира  стренировките ,защото не може да спазва ВМ НВХ? Какво общо има? Защо да спира? Какви са тези спайдъри? Леле колко съм дезинформирана?!!! Crazy

# 201
Хелоооууу, спортисти!

Аз съм в разгара на спортните страсти и тренирам яко, но нямам време за форума, че съм много социална напоследък  Laughing

Днес правя 1 година,
откакто тренирам със свободни тежести, собствено тегло и съм на ВМ НВХ и ето малко резултат без нито 1 коремна преса  Mr. Green -
Супер щастлива съм, че се запознах с Милко Simple Smile   bouquet

# 202
  • София
Жоз, защо звучиш толкова отчаяна и демотивирана? ВМ-НВХ е просто един хранителен режим, който не става за всеки. И въпреки яката пропаганда, не е нито единственият вариант да се храниш здравословно, нито е най-добрият. Ти сандвича с черен хляб и плодовете ли ги броиш за вредна храна? Ако да, значи твърде сериозно си взела анти-"въглено"-манията.

Не се отказвай от спорта,  няма никакъв смисъл да асоциираш супер полезното и тонизиращо движение с някакъв хранителен режим, който очевидно не ти допада и е безсмислено да се измъчваш с него. Че то има вегани, които са точно обратното на НВХ, дето си спортуват и имат страхотни тела. Начини на хранене и видове спорт има бол. Дали ще се чувстваш добре на пържоли или на ябълки, е все тая, важното е да се чувстваш добре - здрава, стройна и с тонус.  Просто не позволявай да ти промиват мозъка с "моя режим е топлата вода и без него нищо няма да направиш". Това не е вярно, но ако се вържеш, гаранция ще се чувстваш демотивирана, щото си мислиш, че други начини няма, ама щом пък с тоя не се справяш, значи си осъдена на кофти тяло и кофти здраве... Да, ама не е така Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 20:05 от Flip

# 203
Flip, Аз знам, че ще се измъкна от калта като барон Мюнхаузен от блатото, но имам нужда от малко време.

Преди точно 6 години, точно преди да се роди синът, ме избиваше цял месец само на портокали, ябълки, кивита и банани. Кисело мляко не бях яла от години, нооо, сега, всеки ден нагъвам.

Ще започна пак.

Благодаря ти за насърчението.

# 204
Жоз, не се сдухвай... режимът наистина не е за всеки, пък и не всички имат волята да спрат някои храни, да не говорим за огромния натиск от страна на 90% от хората около нас, които го смятат за нездравословен ( без да имат информация за това ). Според мен можеш спокойно да си на режима и да си правиш почивка 1 ден през седмицата и да си ядеш любимите неща, като го съчетаваш с тренировките. Според мен твърде много си се вглъбила в това, давай го по-леко. Вкарай плодовете ( без силно въглехидратните Wink ) и зеленчуците в началото на деня и така няма да ти липсват. Режимът ни е много хубав, иманенно, защото ограниченията са малко, за разлика от другите режими и "диети". Винаги съм казвала, че никога не съм спазвала режими и диети, дори след раждането, самият факт, че някой ще ми ограничава яденето ме отказваше от идеята. Никога не съм имала нужда от отслабване, но започнах режима от здравословна гледна точка - проблеми с колити, гастрити - постоянно, от 1 година ги нямам и в съчетание с това чистене на мазнините, което пак е свързано със здравето. Мисли си за резултатите, че това е период и ще мине, можеш да починеш малко от режима, както аз, когато ях болна, но не се отказвай - имаш подкрепата ми.  Hug

Поци,
гледам и той е изчезнал  newsm78

# 205
Страчи, ти си златО.  bouquet
Извинете за лир.отклонение.

# 206
Хелоооууу, спортисти!

Аз съм в разгара на спортните страсти и тренирам яко, но нямам време за форума, че съм много социална напоследък  Laughing

Днес правя 1 година,
откакто тренирам със свободни тежести, собствено тегло и съм на ВМ НВХ и ето малко резултат без нито 1 коремна преса  Mr. Green -
Супер щастлива съм, че се запознах с Милко Simple Smile   bouquet

Поздравления, Stra4iatela! Спайдърите наистина са страхотни! Имаш ли снимка на корема преди 1 година? Simple Smile  Peace

# 207
Жоз,  Hug Винаги съм насреща за оптимизъм!
E.Naydenova, аз не съм имала кой знае какъв проблемен корем, но ми беше мек, т.е. нямах силна мускулутура.
Трябва само да спомена, че не тренирам при спайдърите.  Peace

# 208
Трябва само да спомена, че не тренирам при спайдърите.  Peace

Опс  Laughing
аз не знам защо си помислих, че тренираш там. Браво още веднъж за постиженията и за постоянството и самоконтрола!  Peace

# 209
Режимът ни е много хубав, иманенно, защото ограниченията са малко.
Тук не мога да се съглася. Ограниченията никак не са малко. Нито пък са нужни. Но всеки има глава на раменете си. Може да си прецени дали да се чувства виновен и да се самообвинвя ако е изял една ябълка или една овесена питка, а може и да си свирка и да изяде 3 ябълки и пак да си е добре. Чойс из йорз  Peace
Браво за корема  Party

Общи условия

Активация на акаунт