Как тренирах - 14

• 29 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сега сериозно събирам мнения и ако нещо ми допадне,ще търся в района ми и ако намеря нещо,което да ми е удобно като място,час,цена там ще ходя ...За това ми е помощта

Добре си се ориентирала, щом засега не си сигурна какво искаш, започни каквото ще ти е удобно според време и местоположение, за да не се обременяваш в нерви и ядове покрай спорта  Peace

Иначе на фитнес не е добре да ходиш без инструктор в началото... Може и да тушираш малко липсата на инструктор, ако много четеш и се образоваш, но все пак нищо не може да замени съветите на "учителя". Но в твоите финансови рамки трудно ще намериш добър специалист. Впрочем те и за редовни тренировки от друг тип не знам дали ще стигнат. За груповите спортове средната цена на посещение е 8 лева, на теб за отслабване ще ти трябват около 3 пъти седмично - няма да те оправят 70 лева на месец. Друг вариант е да си купиш карта за определен брой посещения, но това по-добре, когато си сигурна, че избраният спорт наистина ти харесва.

# 61
Повече гласове - там ще се ходи  Laughing

Сега сериозно събирам мнения и ако нещо ми допадне,ще търся в района ми и ако намеря нещо,което да ми е удобно като място,час,цена там ще ходя ...За това ми е помощта
Мога да ти помогна поне за основните неща във фитнеса....на ЛС или на Скайп..но все пак на живо с човек който да ти обясни как се прави правилно..си е друго Peace
..а и килограмите ти не са малко,трябва да се внимава Peace

# 62
  • София
Оф, да, много е прав Поци - 30 килограма отгоре са си доста, няма да е добре без индивидуална помощ...

# 63
Абе аз съм решила, но проблема е основно да почна, иначе май никъде не ми е особенно удобно  Laughing  (работя на центъра, живея в люлин, не шофирам)
Като реша къде ми е по-удобно откъм транспорт и убедя мъжа, че не са много парите ще пиша

# 64
Близо до вкъщи има фитнес "Флайс",като цена ме устройва,варианта е 8 посещения фитнес + 8 пъти инструктор - 61лв.,което ме устройва,на първо време май ще е достатъчно.Ще си правя отделно коремни преси у дома,мога да успея да взема един кростренажор назаем и ако остане време и тичане навън.Хмм как ви звучи?!

# 65
Сега-рамо+трапец...10 мин пътека Peace

# 66
Близо до вкъщи има фитнес "Флайс",като цена ме устройва,варианта е 8 посещения фитнес + 8 пъти инструктор - 61лв.,което ме устройва,на първо време май ще е достатъчно.Ще си правя отделно коремни преси у дома,мога да успея да взема един кростренажор назаем и ако остане време и тичане навън.Хмм как ви звучи?!
Щом можеш да си правиш кардиото вкъщи...като начало е добре Peace

# 67
MОДИФАЙТ е мацка, да ви е ясно на всички!!! Не съм мъж. Днес- гръб, задно рамо, кръст, корем, дупе. Утре спининг- 1ва тренировка, 2ра- рамо, ръце и дупе, корем. Сряда почивка и друг спорт екстремен...

# 68
MОДИФАЙТ е мацка, да ви е ясно на всички!!! Не съм мъж. Днес- гръб, задно рамо, кръст, корем, дупе. Утре спининг- 1ва тренировка, 2ра- рамо, ръце и дупе, корем. Сряда почивка и друг спорт екстремен...
Браво..не съм се и съмнявал Grinning

# 69
Е кой те е помислил за мъж?  newsm78  Hug
Жозииии, ти си нашата гордост!  Адмирации за мазниите! bouquet Аз имах подарък черна чаша от Милко, но я подарих на най-добрата ми приятелка, която тренира там, защото нямаше свалени 2% за един месец, но за мен най-голямото и постижение беше, че заочна изобщо някакъв спорт  Peace
Жоз, моля те споделяй какви упражнения правите всяка седмица, в голяма помощ ще си ми Peace
Данитка, в предвид финансите, Спайдър са скъпички ( има за какво  Peace ), 60 лв. е ок за трениране с треньор. Ако никога не си ходила е задължително първите 3 месеца да тренираш с треньор. Не става да гледаш от клипчета в нета и да се обеснява дистанционно. От собсвен опит го казвам. Повече упражнения на Спайдърите съм ги гледала 100 пъти на място и на клипчета и въпреки това 2-3 упражнения ги правих грешно и имах нужда от корекции.

П.С. Връщам се от тест драйв на Рено Туинго, едвам се пречупих да го карам, половинката изобщо не искаше да седне в него, било консервена кутия Crazy

# 70
Страчи, правя същите като тебе, гуд морнинг, напади с тежести, кейбъл (по-рядко), странични преси с 10 кг. скрипец, но в момента работя само крака и корем поради контузията на китката ми. Правя едно упражнение с топка, от тия, голеееемите. Лягаш по гръб, слагаш крака върху топката, повдигаш ханша максимално нагоре и с краката започваш да придърпваш топката докъдето можеш.

Планкове - странични и лицев. 3 Х 40 секунди. И стълбички между сериите с коремни преси за разкош.

# 71
Ще си правя отделно коремни преси у дома,мога да успея да взема един кростренажор назаем и ако остане време и тичане навън.Хмм как ви звучи?!
Коремните преси ги пропусни. Инструкторът ще ти покаже ефективни упражнения за коремните мускули. Ако ти каже да правиш коремни преси, по това ще познаеш, че си даваш парите напразно.
За твоите килограми не е препоръчително бягане навън (ти ще го усетиш и с първите стъпки). Кростренажорът е добра идея, но няма смисъл да си пълниш дома с уреди, като ходиш на фитнес, след тренировката може да добавиш кардио.

Здравейте, моля за съвет. Отсланах с 40 кг и е видимо, че имам какво да стягам. Какво бихте ми препоръчали фитнес или нещо като аеробика, степаеробика или нещо друго?
Това за "стягане" вероятно е отпусната кожа и можеш да се надяваш да се свие от самосебе си. 40 кг разлика са много нещо и кожата се е изпразнила по-бързо, отколкото може да се възвърне в предишната си форма. разбира се, всеки спорт ще е полезен за общото ти физическо здраве и за да те предпази в бъдеще от такива резки флуктуации в теглото. Но според мен от спорт не може да се очаква да се опъне отпусната кожа. Много ли е зле положението? Ако искаш пусни снимка (без лице).

Минус 7,7 % мазнини!!! 6 килограма надолу, мазнинни, 2 са направени в мускулна маса от тези 6!!!
Браво, наистина забележително!  smile3525

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 06:45 от буболечка

# 72
Вчера, пак късно... към 20ч. отидох...

напъди - 3х9/9/8х35кг.
лежанката на Милко - 3х8/7/7х8
повдигане на пръсти на смит машината - 2х10х40
сгъване на щанга от стоеж - 3х9/8/7х17,5

Да знаете, вчера установих, че съм пристрастена към спорта
  Embarassed

# 73
Обаче какво да правя с отпуснатата кожа на корема?Не било вече коремче с тлъстинки, а кожа, каза Мария. newsm78

# 74
Обаче какво да правя с отпуснатата кожа на корема?Не било вече коремче с тлъстинки, а кожа, каза Мария. newsm78
Трудна работа Whistling

Общи условия

Активация на акаунт