Как тренирах - 14

• 29 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Обаче какво да правя с отпуснатата кожа на корема?Не било вече коремче с тлъстинки, а кожа, каза Мария. newsm78

Жоз, с времето ще се прибере малко. Кожата се променя според промените в тялото, но й трябва повече време. Разбира се, няма да стане идеално прибрана, но ще видиш подобрение. Може да се мажеш с нещо много мазно - зехтин, мас (ако не ти мирише гадно), сусамово олио и прочие - ще помогне малко процеса на свиване.

# 76
Сега-гърди+корем...10 мин въже Peace
Флип..да не се лъжем...почти е невъзможно Confused

# 77
  • София

Е, що да се лъжем? Няма как да стане коремчето като на 16 годишно девойче, но при добри грижи се свива кожата, факт. Зависи и от възрастта, и от типа кожа, но с времето има подобрение. Имам и жив пример в семейството...

# 78

Е, що да се лъжем? Няма как да стане коремчето като на 16 годишно девойче, но при добри грижи се свива кожата, факт. Зависи и от възрастта, и от типа кожа, но с времето има подобрение. Имам и жив пример в семейството...
Не знам..но с времето би трябвало да е обратно... Mr. Green

# 79
  • София
Така де  Mr. Green Имах предвид, че кожата, отпусната  след рязко отслабване (бременност или друго), с времето се свива до предишното ;оложение (почти, де, не съвсем). 

# 80
Така де  Mr. Green Имах предвид, че кожата, отпусната  след рязко отслабване (бременност или друго), с времето се свива до предишното положение (почти, де, не съвсем). 
Знам..зависи от кожата Grinning

# 81
Сутринта...4 км крос...Сега-гръб+12 мин кростренажор Peace

# 82
Възрастта ми е почти 40, Флип, не я крия. Задачката ще да е трудна. Аз на времето не получих и една стрия, но пък коремът се разтегна доволно.

# 83
Жоз, няма страшно, ти си на правилния хранителен режим, и мазнините ще ти помагат за еластичността на кожата, но препоръчвам да мажеш и отвън с масло- зехтин, бадемово или каквото предпочетеш...
Днес много луда тренировка по спининг, рамо, ръце, корем и дупеее. Голямо настроение днес, голяма усмивка, много ендорфин, брех!

# 84
Вчера почнах полееееека да тренирам с ръцете, странични преси по 7.5 кг, 3 серии по 7. При скрипеца, обаче, още ме боли дясната китка.

Другото е старото, напади, гуд морнинг, преси, стълбички. И това, с топката.

# 85
Да почерпя Laughing..дъщеря ми(Теодора)..има Рожден ден Hug

# 86
Поци, да ти е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

четвъртък тренировка:

ренегадко гребане - 3х8х8
cable push pull - 3x8/7/7x25
скрипец - 4х8х35
хипертензии - 3х20/15/15

# 87
Благодаря Hug

# 88
  • София
Поци, честит рожден ден на Теодора (какво хубаво име), да е жива, здрава, усмихната и да има късмет във всичко!

Жоз, няма страшно, ти си на правилния хранителен режим, и мазнините ще ти помагат за еластичността на кожата, но препоръчвам да мажеш и отвън с масло- зехтин, бадемово или каквото предпочетеш...

Жоз, точно това мислех да ти напиша - мазната кожа е принципно по-еластична и по-бавно старее, но ще ти помогне, ако се мажеш  както писах по-горе с  разни мазнотии. Свинската мас е много полезна, братвочедка ми така прибра кожата на корема след едно рязко отслабване, и след това бременност, и след година още една бременност  Laughing  Само че мирише, та ако ти е гадно, давай със зехтин. А приемането на мазнини с храната е много важно, ама точно ти нямаш нужда от съвети в тази връзка Wink

# 89
Флип...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт