Как тренирах - 14

• 30 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
За крака - мъртва тяга, клекове, суинг, "добро утро".
+ напади  Peace

Аз съм занемарила малко тренировките Blush , че милото, нещо ме разсейва с разни други неща, но мисля скоро да се включим и двамата по-активно.
Малко съм болна и се пазя тази седмица, но в събота сме планирали колелца  Heart Eyes

# 511
  • в 1001-та нощ
и аз, след като се прибрах от Тасос се поразболях  Confused Confused Confused т.е. мъжът ми държа климатика на охаждане доста часове и ме втресе  Cry Cry Cry и може би от утре ще започна с тренировки  Sad Wink

# 512
и аз, след като се прибрах от Тасос се поразболях  Confused Confused Confused т.е. мъжът ми държа климатика на охаждане доста часове и ме втресе  Cry Cry Cry и може би от утре ще започна с тренировки  Sad Wink
Oправяй се бързо:)

# 513
  • в 1001-та нощ
навремето, като усещах разболяване - веднага се втурвах в залата - да се мобилизирам и резултатът беше светкавично влошаване...

после ме светнаха, че таака ми пада имунитета още повече и е по-добре да се въздържам  Shocked от тогава много внимавам, ако се разболявам да не се мбилизирам с тренировки, ами с чайове  Embarassed Embarassed

утре обаче, ще съм на линия  Peace Peace Party

# 514
Аз засега успешно преборвам настинки и вируси с тежко трениране - като
лекарство са ми. Дано не чуе дявола, та да е все така.

# 515
Сега-гърди/залата беше празни и успях да ги направя в гига-серии/+трицепс-2 упражнения.Въже  10 мин.
Обаче от флайса натоварих предното рамо..и сега ме къса:)

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 16:31 от theblackarrow

# 516
миналата седмица- всичко по метода "табата" ух леле... следващата седмица- от утре- по старому Simple Smile

# 517
миналата седмица- всичко по метода "табата" ух леле... следващата седмица- от утре- по старому Simple Smile
Taбата не е за всеки:).Браво!

# 518
  • в 1001-та нощ
каква е тази "таба" ?  Shocked Shocked Shocked

аз днес "захлебих" с плуване  Hug Embarassed Blush

# 519
За 20 сек правиш повторения колкото можеш.После почиваш да речем 10 сек и пак.Тва го повтаряш 8 пъти:)Става почти с всички упражнения но някои са по-добри.Има добър кардио ефект.Да не ти говоря после как се чувстваш:)))

# 520
  • в 1001-та нощ
ще пробвам  Peace но с каква тежест? пределна? лека?

# 521
ще пробвам  Peace но с каква тежест? пределна? лека?
По-добре малко по-лека,ще разбереш защо:).И максимално бързо се прави.
А...намерих нещо:)
http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/03/15/metodyt-tabata.51908

А и най-добре Modifite да се появи и да сподели и тя:)

# 522
Тежеста ми е на 50% от нормалната, с която правя 12 повторения. Правят се колкото бройки можеш,лично аз без чийтинг, но към 5-8ма серия бройките неимоверно намаляват- тогава е борбата със себе си, да не изкривиш правилното изпълнение. Подбирам 4-6 упражнения, ако много се изморя след 3тото, вкарвам кардио по няколко минути, колкото да взема въздух и започвам следващото упражнение. Абе доста е тежко. Правя табата горе долу на 5-6 седмици- 1 седмица, като се усетя във форма, иначе не се насилвам.

# 523
Без чийтинг направо си е лудница:))))

# 524
Много станахте профитата тук и не е за простосмъртни вече,аз почти се отказах да пиша тук...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт