Как тренирах - 14

• 30 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ще споделя как тренирам за краката и седалищните мускули. И искам да ми помогнете малко,понеже така както тренирам ефекта е малък.
Значи най-вече наблягам на клековете,правя по 4 серии , по 20 повторения с 8- 12 кг. (това добре ли е или е леко?)После минавам по машините за крака и седалищни мускули.Абе общо взето тренирам с по-леки кг, по повече повторения,защото искам да махна мазнините и да имам по фин мускул.Обаче нещо не се получава,особено за задните части,имам мазнини Sad Помогнете.

# 556
  • в 1001-та нощ
+ хранене и кардио (не по-малко от 30 мин, трябва да се поизпотиш Peace - за влизане в кардио режим е писано ....пулса и т.н.)  Peace

храненето - вкарваш по-малко, от колкото изкарваш (изразходваш - като енергия)

много е писано за храненето по принцип  Peace

# 557
Аз съм на мнение от собствен опит, че кардиото действа твърде бавно и резултатите не са задоволителни, поне за мен, от 2 години и половина блъскане с кардио. Наблегни на по-големи тежести при клековете 25 кг. с 5-6 повторения и не разчитай на легендите, че ще станеш културист... за справка мога да си постна моето дупе и крака Wink
Храненето е много важно, при мен храна е 80% от това как изглеждам, дори да не тренирам дълго време, ако ям режимно съм в идеална форма.

# 558
JuJu прави по-малки паузи м/у сериите.

Страчи уреда е добър,много упражнения могат да се правят на него.

# 559
Аз съм на мнение от собствен опит, че кардиото действа твърде бавно и резултатите не са задоволителни, поне за мен, от 2 години и половина блъскане с кардио. Наблегни на по-големи тежести при клековете 25 кг. с 5-6 повторения и не разчитай на легендите, че ще станеш културист... за справка мога да си постна моето дупе и крака Wink
Храненето е много важно, при мен храна е 80% от това как изглеждам, дори да не тренирам дълго време, ако ям режимно съм в идеална форма.
Хаха, дай ми на мен да правя 5-6 повторения за краката и ела да видиш как растат. Това изказване не е валидно за всички, защото има различни типове мускулатура и телосложение.Аз например съм мезо- едно морф, преобладаващо мезоморфен тип обаче. Ти ако си ектоморф ти е добре с 5-6 повторения. Аз правя по 30 повторения, в гигантски серии, никога интервално кардио. освен това правя краката 5 пъти седмично, как е?  Simple Smile За да ги претоварвам и да не растат...

# 560
Ще споделя как тренирам за краката и седалищните мускули. И искам да ми помогнете малко,понеже така както тренирам ефекта е малък.
Значи най-вече наблягам на клековете,правя по 4 серии , по 20 повторения с 8- 12 кг. (това добре ли е или е леко?)После минавам по машините за крака и седалищни мускули.Абе общо взето тренирам с по-леки кг, по повече повторения,защото искам да махна мазнините и да имам по фин мускул.Обаче нещо не се получава,особено за задните части,имам мазнини Sad Помогнете.

Имай търпение, освен диета, кардио и правилна тренировка, трябва време, ако си ги отглеждала тия мазнини дълго време, не очаквай да паднат за месец- 2-3... пиши ми на лични ако искаш де диетата и програмата си, колко пъти седмично тренираш, ще ти поммогна.

# 561
Сега
Гърди-3 упражнения+1 Табата
Пътека 10 мин,щото не мога да ходя още,за  бягане дума да не става:)

# 562
  • в 1001-та нощ
наистина е много индивидуално  newsm78 , но все пак  newsm78 не съм чувала кардио да се прави за маса Shocked Rolling Eyes - при менн поне действа отслабващо, но всеки трябва да си амери своята формула  Hug (с помощ на знаещите  Peace)

Modifite - 2 въпроса, моля Peace Blush Heart Eyes

1. да разбирам ли, че им вземаш душичката на краката, за да се преуморят и не растат? бяха ми обяснявали, че ако тренирам, без да почивам/възстановявам достатъчно - мускулът не расте, ами напротив  newsm78 така ли а разбирам - ти това ли целиш?  newsm78

2. какви са тези типове  newsm78 къде е достоверно да се прочете newsm78

П.П сега видях подписа ти - с интерес ще разгледам Wink))

# 563
Отговорих ти:))))))

# 564
Благодаря за интереса, в момента блога ми е в разработка, тепърва ще публикувам много и интересни статии, както за мъже така и за жени, ще има диети, програми, упражнения, снимки, клипове, здраве, чрез природолечение. Въобще ще е насочен към човешкото здраве и красива фигура.
Алена, заповядай видовете тяло http://www.bb-team.org/articles/1048_vidovete-tyalo#axzz1LUkSv1HT

И, да, затова претоварвам краката. Просто съм намерила "моя начин", не казвам, че той е валиден за всички дами. А и познавам такива, които се чувстват чудесно на 5 повторения, и такива, които правят по 10-12, и нямат мускулести и обемни крака. Но моите не са такива.

# 565
това вече е до ген.тренирала съм с повече кг при по малко повторения,знам какво става с краката ми-големи буци мускул,понеже гена ми е такъв.

# 566
Няма начин..като тренираш повече гориш мускул..като тренираш с по-леки кг..с големи паузи м/у сериите...го пазиш:)

# 567
Здравейте, усилено трениращи дами Simple Smile

Искам да споделя за моите тренировки и чакам критики и съвети, ако бъдете така любезни Simple Smile

Първо да отбележа, начинаеща съм, простете, ако не използвам правилните термини  Embarassed Редовно посещавам фитнес от месец и половина, не съм тренирала досега нищо особено. Ръст 1.72 м, стартово тегло 60 кг, в момента 56 кг; цел - 52-53 кг, стягане на корема (най-вече), също стягане на краката и премахване на омразните бричове. Също е важно да спомена, че имам проблеми с кръста (болки, ако някой се интересува, мога да опиша каква точно е причината) , което донякъде ме ограничава в упражненията, които мога да правя.

Принципно ходя на фитнес 4 пъти седмично, но съм с намерение да станат 5 или 3 дни фитнес + 2 дни тичане на открито, като се стопли времето. Започвам с пътека 60 мин тичане (без почивка), след това упражнения за крака вътрешна част, странична част, правих и за задно бедро, но ми препоръчаха да спра заради кръста. Също корем - вдигане на крака от легнало и изправено положение, не правя коремни преси по същата причина. След това малко ръце - бицепс с гирички и трицепс. Това е за една тренировка и се повтаря всеки път. С треньор няма как да се консултирам, защото присъства в залата само в часове, когато на мен не ми е възможно да ходя.

За храненето - не спазвам строг режим, основно следя калории, гледам да не надвишавам 1500-1600 дневно, избягвам мазно, сладко, тестяно, ям много плодове, зеленчуци, черен хляб. Не ми понасят нисковъглехидратните диети, защото не мога без плодове.

Интересуват ме куп неща, например колко ч преди и след тренировка е добре да се яде, достатъчно ли е натоварването ми за търсените цели, как да си организирам седмицата - т.е. каква последователност от тренировъчни и почивни дни е препоръчителна, общо взето искам по-опитните като вас да ми дадете малко съвети, критики, препоръки   bouquet

Благодаря ви предварително, чакам отговор с нетърпение!

# 568
  • в 1001-та нощ
сподели за кръста  Peace

аз правя кардиото (пак 1 час) след силовата тренировка, защото от нея леко съм навлязла в кардио режим и мисля, че е по-ефективно

но не съм професионален треньор, така, че по-разбиращите - ще се включат по-адекватно  Peace

# 569
Няма начин..като тренираш повече гориш мускул..като тренираш с по-леки кг..с големи паузи м/у сериите...го пазиш:)
а ако не правя големи паузи?

Общи условия

Активация на акаунт