Юли 2006-97

• 40 676
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Нан какво точно работиш? И на ТД ли?

Жорко бързо да оздравява.

Наш Гали не умее да рисува смислени неща,само оцветява..

# 601
  • София
Рени, кашлицата е такава, като все едно има храчки, задавяща, все едно ще повърне всеки момент.  Каква е тя, не знам, вие как определяте каква е?
Аз също давам хомеопатични, казвайте какво. Сега от темите на д-р Михайлов съм записала- Mercurius solubilis 15CH, цинабсин, енгистол, хомеоплазмин. Пъровто, да изсуши нослето, последното пак за нослето, цинабсин- при кашлицата.
Или?
парола- kalintsv

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 15:58 от ivka76

# 602
Ивка въобще даже не съм ги чувала тия  Tired
Щом джинджифилът не помага аз бих пробвала или с хомеопатично или с бира,лимон и небет шекер сиропът. Или и двете.Не съм го пробвала,но небет шекер имам и давам на Гали вместо бонбонки.

# 603
  • София
Ще видя после в аптеката, какво имат и ще купувам някакви хомеопатични.
А аз съм второ денонощие със свирепо главоболие, ПМС, само дясната страна на главата, окото, ухото, зъбите отдясно, ще умра ви казвам, на лудуст ме избива, нито съм спала, нито съм адекватна от вчера сутринта и не минава от нищо, чак ръцете ми треперят.  Tired
И така всеки месец по 2-3 дни и нощи  Tired

# 604
Ivka, сега ако ни дадеш и user name, ще успеем да ги видим снимките.
Много лошо с това главоболие, представям си как се чувстваш.
Аз пък вече втори месец наблюдавам друго странно нещо свързано с МЦ:
Кафеникаво зацапване, което започва 10 дни преди цикъла, като той самият също идва по - рано с 3-4 дни. То половината месец все нещо тече егати... Crossing Arms Май не трябва да отлагам ехото вече....някой да има същия симптом?

А тази кашлица с храчките според мен не е лаеща, а просто влажна.
Звънче,  Hug
Жорко да оздравява! Hug
Арлина, как са децата?
Жоржи, удържаш фронта, нали? Да пазиш тумбчето! Hug
Ставам, че Кико се събуди...

# 605
  • somewhere over the rainbow
Нани, не ми се е случвало, но сега покрай моите проблеми попадам на доста такива случаи. Ходилите на доктор не са им казали нищо съществено, от времето било, ей такива... Но и ти си иди Peace

# 606
Аз пък вече втори месец наблюдавам друго странно нещо свързано с МЦ:
Кафеникаво зацапване, което започва 10 дни преди цикъла, като той самият също идва по - рано с 3-4 дни. То половината месец все нещо тече егати... Crossing Arms Май не трябва да отлагам ехото вече....някой да има същия симптом?
все си мислех да ти пиша и все забравям.През живота си никога не бях имала нито бяло,нито кафяво нито каквото и да е течение. Но един от страничните ефекти на противозачатъчните е течение,гъбички и т.н.Една нощ се събудих от зверски сърбеж ,почти цяла нощ прекарах в банята. Появи се и бяло течение. Бях объркана и честно не знаех какво да правя.Тогава прочетох  д-р Михайлов и започнах да си слагам тампони със сребърна вода ,а после преминах към тампони с прополисов вазелин. Е няма такова облекчение.Всичко мина и замина и когато спрях хапчетата вече всичко си е наред.Можеш да пробваш не вреди.Но на лекар отиди.(брей ,че рима)
Иве на нас хомеопатката меркуриуса ни го изписа за ангина ,а за лаеща кашлица hepar sulfur 15ch,но специфичното на лаещата е ,че не може да отхрачи. Деси беше дала линк за един сироп и аз го пробвах и добре понесе http://www.tuk.bg/Nutrition~1052/n-nn-nnnn-n-aboca-grindtus-210-~751230.htm и другото ,което давай е бонбони със Салвия на д-р Тайс и по 1/2 хапче Цинк на ден
сузи Hug
миме пази се .аз не се предавах дълго време ,но и моя час настъпи.Все по зле ставам ,а и Иван нещо иска да го повтори.

# 607
Нан, не съм се ровила все още в нета, ама как от времето.... Rolling Eyes
Досега съм била винаги с редовен цикъл, без такива аномалии. Мерси все пак! Hug
Иска, и аз четох за сребърната вода, слагах тампони тези месеци и като реших, че може нещо нередно да правя, взех, че ги спрях. Уж стерилни марли взех, ама памука в тях беше обикновен. Thinking А пък за вазелин съвсем не смея.

Все забравям да споделя за белия имел, дето писах, че е подходящ при хорм. дисбаланс. Та, сестра ми, нали и тя има такива проблеми, питала в една аптека и й казали да внимава с тази билка.
Била в състава на някакъв сироп, след което махната от него, защото била отровна. Незнам в какъв вид се е съдържала в сиропа, може би като отвара не е вредна, но внимавайте с количеството.
Ивка, няма ли причина за това главоболие, щом знаеш и точно откога е, по метода на изключването може би ще разбереш.

# 608
  • София
Влади хич не се подобрява-като му дам прахче не кашля няколко часа,и като свърши действието пак почва..до следващото взимане.Абе никакво подобрение не виждам!
Вие как без рецепта ги взимате тези хомеопатични лекарства?Аз съм ходила в специализирана аптека и от там отказаха да ми дадат без рецепта.Казаха,че не може да се влиза в хомеопатична аптека и да се купува ей така..

Ивка-и аз не мога да видя снимките.

# 609
вазелина си го слагах на тампон, не съм използвала марля и памук.няма нищо страшно  Peace

# 610
  • Варна
Нани,аз имах по едно време подобен проблем,даже ми идваше на 2 седмици,но имах раничка.Обгориха я ,пих малко противозачатъчни за регулиране и се оправих.Също продължителния цикъл се дължи и на фиброкистозна мастопатия,нищо стряскащо.Голяма част от  раждалите жени го имат.Иди и на ехограф за гърдите.А течението се усилва след стрес.Малко ли боледувахте ,как няма да се отрази на организма.Добре,че от работа ходим на такива профилактични прегледи,че сигурно и аз няма да се засиля сама. Hug

Ивка,пробвала ли си Нимезил.

# 611
Иси, тампон с вазелин е по - възможно да се напъха, за разлика от напоения със ср. вода.
Той си утроява размерите, след като се напои и затова сама си правех с марли.
Уф, Сузи, то не е течение, а все едно е последен ден от цикъла, понякога е по-розово на цвят. Сякаш се опитва да пробие, а не може, самият цикъл не ми е нито обилен, нито дълъг.
Виж, овулацията я познавам на 100%, усещам една болезненост, която при цикъла липсва.
След второто раждане раничка не откриха, цитото беше ОК.
А за гърдите - още кърмя. Кога е удачно да се отиде?
Абе, ще ходя при всички случаи....

# 612
  • somewhere over the rainbow
Иси, верно ли с т'ва изчезва бялото течение Thinking А тампон с вода наистина как слагаш? Rolling Eyes

# 613
Да за сребърната вода не става, трябва ръчно направен не се изразих правилно за ,което се извинявам ама ми е зле и така.
Да Наде на мен лично с вазелина се оправих.Никога не бях изпитвала такова чувство на сърбеж до побъркване.още след първата нощ изпитах голямоооооо облекчение и нямах грам течение.Ето и линк http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=34307&start=0 като аз не вземах хомеопатичните лекарства.Аз с този прополисов вазелин оправих пишонката на Валери.

# 614
  • някъде
merkurius - za garlo, za angina
cinabsin-  za sinuzit, otpu6va nosa

maika mi polzva cinabsin, mn e dovolna
az davam mercurius za garlo na aleks- dovolna sam Peace

skoro6no ozdraviavane na vsi4ki bolni4ki Hug

Общи условия

Активация на акаунт