Farmville - 37

• 32 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • not found
Записвам се и се похвалвам, че си имам дървото с дъвките. Много съм щастлива. Добрата ми сестричка ми го изпрати. Сега съм го сложила в разсадника заедно с памуковото дърво и ще тиражирам редки фиданки.  Blush
От зна4ение ли са семена , в зависимост от дърветата вътре?
Според мен - да. Нали са показани от кое дърво какъв сорт дървета се раждат. Затова се каня да ги сортирам по видове в разсадника, за да изкарам семена от дървета, каквито нямам. Да кажат и другите дали съм на прав път.

Аз съм направила същото , само не ми стигат лейките да проверя дали е така  Peace

# 106
ох  Thinking пообогнеге  Praynig немога да си взема подаръците на веднъж   Praynig моляви като ученик ог 4 клас  ви моля   Blush какво не правя какато трябва  newsm78
уфффффффф не си само ти и аз тъй в всички помощни ферми ми става а в мойта неще и неще #Cussing out

# 107
  • София
Ботаджиите могат ли да изпращат на "простосмъртните" по някое и друго дърво, което го няма в маркета : например - кестен, смокиня или каквото и да е вече минало дърво?!  newsm17

# 108
Здравейте, нямаше ме но вече съм тук в новата тема  Hug

Доста нови неща гледам... да попитам оправи ли се проблема с пазаруването от съседските фабрики? И още нещо забелязах - в сектора за мастери има нови култури, които ги няма в маркета ... някой видял ли е?

За кои култури става въпрос?
Единствените по-любопитни култури са
Candy Cane (това е предстоящо за Коледа)
Cascadian Farm Organic Blueberries
Goji Berry
Sweet Beets
Ама на тях им мина времето  Mr. Green

Triticale ?

# 109
И тук да попитам:

Някой с подобен проблем ?
Влизам във ФБ профила си и ....нищо, мишката си стои и не мога да кликна никъде  ?
Ф5 и се започва едно безкрайно зареждане?
Пред това цял следобяд ми изкарваше прозорци с грешни скриптове на страницата  .
Пробвах през всички възможни браузъри,чистих кеша..... все едно и също  .
Помагайте, моля  Praynig .

# 110
А за днес утрешният вестник. Може и нещо да променят, ама не вярвам. Днес хамериканците ядат и пият. Едва ли им е до играта....освен ако не са оставили дежурен някой извънземен.

Ееее, няма ми я кщатааа  newsm45

# 111

Е то си беше просто лимитиран посев с Mastery

# 112
А за днес утрешният вестник. Може и нещо да променят, ама не вярвам. Днес хамериканците ядат и пият. Едва ли им е до играта....освен ако не са оставили дежурен някой извънземен.

Ееее, няма ми я кщатааа  newsm45
Е ти па. Нали имаш картинка....Даже и за 29 Ноември не е предвидена, а има такива планове. Но както се казва- Щом има картинка значи ще се появи. Търпение....... А между другото вече сме утре и може да се купуват нещата от линка.

# 113
  • София
И тук да попитам:

Някой с подобен проблем ?
Влизам във ФБ профила си и ....нищо, мишката си стои и не мога да кликна никъде  ?
Ф5 и се започва едно безкрайно зареждане?
Пред това цял следобяд ми изкарваше прозорци с грешни скриптове на страницата  .
Пробвах през всички възможни браузъри,чистих кеша..... все едно и също  .
Помагайте, моля  Praynig .

Имах такава случка, при мен се породи от обмяна на линкове по чата на фейса.
Има някаква блокировка и е свързана с ай пи адреса на компа.
Оправих проблема, като влязох във фейса от друг адрес и затворих чата на фейса.

# 114
  • sofiq
влизам с молба някой да ми даде линка с конвертова за теленца Praynig

# 115

http://farm.hackers.am/converter/

заповядай!

# 116
  • sofiq

http://farm.hackers.am/converter/

заповядай!

много благодаря за светкавичния отговор  Hug

# 117
# 118
Двойното мастери ще важи ли за дърветата  Rolling Eyes
Поетапно ли пускат новият начин за приемане на подаръци  newsm78,на мен само в едната ферма ми се приемат така,а ми е много удобно,искам и на другитеее  Mr. Green

# 119
Двойното мастери ще важи ли за дърветата  Rolling Eyes
Поетапно ли пускат новият начин за приемане на подаръци  newsm78,на мен само в едната ферма ми се приемат така,а ми е много удобно,искам и на другитеее  Mr. Green
Двойното мастери важи за дърветата и е в сила още от вчера. А новият начин го пускат поетапно.

Общи условия

Активация на акаунт