Farmville - 37

• 32 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София

Всъщност FarmVille все още държи първата позиция, що се отнася до дневния приток на хора с 16,6 милиона души „влизащи” във фермата си всеки ден. Mr. Green

Кой сега е N 1!  Laughing

# 122
Марто, благодаря. Този посев не си го спомням.

Какво двойно мастери за дърветата? Как става?

Какъв е новия начин за приемане на подаръците?

# 123
  • София
Нищо не трябва да правиш за двойното мастери, просто до неделя всяко обрано дръвче или посев дават 2 мастери вместо 1. Ако използваш бушел, получаваш 3 мастери.

# 124
Нищо не трябва да правиш за двойното мастери, просто до неделя всяко обрано дръвче или посев дават 2 мастери вместо 1. Ако използваш бушел, получаваш 3 мастери.

Благодаря  Hug

# 125
  • Варна
Закриха ми два от фалшивите акаунти Laughing, добре че нямах кеш там. Whistling

# 126
влизам с молба някой да ми даде линка с конвертова за теленца Praynig

http://farm.hackers.am/converter/

заповядай!

понякога не иска да работи,но после се оправя,трябва упоритост  Whistling.Вече имам всички теленца,благодаря за линка     bouquet

# 127
  • sofiq
влизам с молба някой да ми даде линка с конвертова за теленца Praynig

http://farm.hackers.am/converter/

заповядай!

понякога не иска да работи,но после се оправя,трябва упоритост  Whistling.Вече имам всички теленца,благодаря за линка     bouquet

и аз вече събрах всички освен едно Red Calf,уж го направих,но като го хванах излезна обикновенно теле newsm78

# 128
  • София
не е обиковенно,сложи го до обикновенно и ще видиш разликата,петната им са с много близки цветове ,но са различни

# 129
  • sofiq
не е обиковенно,сложи го до обикновенно и ще видиш разликата,петната им са с много близки цветове ,но са различни

сложих го - напълно еднакви са и имената им бяха еднакви  newsm78,явно се е бъгнало нещо...

# 130

И да имаше не е болка за умиране Wink Отваряш си нов менте профил и за 2 минути с бота го пълниш със 100 кеша bowuu

# 131
  • sofiq

И да имаше не е болка за умиране Wink Отваряш си нов менте профил и за 2 минути с бота го пълниш със 100 кеша bowuu

дай линк за този бот  Praynig

# 132
Това е бота: http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=3094
А ако на някой му се обяснява да питам: как става работата със 100-те кеша? Нищо не намерих по-назад...  Rolling Eyes

# 133
Бе на мен защо ми дава 4 mastery  Shocked

# 134
ААААА темата ни отишла на втора страница Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
това вместо запис.
Чакам втората ми коледа във фермата и нямам търпение за подаръците Mr. Green
А дали коледната топка от миналата година няма да дава още подаръци??Аз си я пазя  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт