Farmville - 37

• 32 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ботаджии ньедни Mr. Green Joy

# 151
Сега... Да ви кажа да не се подведете като мен: Направих си профил,, взех 10 кеша от туулбара, 3 от бонуса и с първоначалните 5, станаха общо 18. Опитах се да си пратя още по 1 дървона главната ферма, сладоледено и памуково, но не ми даде, даваше ми рефреш. Аз от скука  и любопитство се сетих, че ако не си ползвал безплатна стреличка от мистериозната игра, ти дава да спукаш едно балонче безплатно, независимо кога. И така... Влязох да изиграя една игра и пишеше "free play" отстрани. Падна ми се скункс. Аз веднага затворих страницата, защото си мислех, че няма все още да е запаметило, че съм играла и после ще ми даде пак да играя безплатно. Като влязах пак в играта имах скункс и 0 кешчета  Rolling Eyes Няма хужда да пиша, че съжалявам  Wink

# 152
Farmer-bot.............НОВА ТЕМА !!!

# 153
Налиии... Не подозирах, че имам ботаджийски наклонности, ама виж как не ми върви с кешчетата. Не стига, че са малко ами... Пустото ми любопиство  Rolling Eyes  Simple Smile

# 154
запис Mr. Green
Налиии... Не подозирах, че имам ботаджийски наклонности, ама виж как не ми върви с кешчетата. Не стига, че са малко ами... Пустото ми любопиство  Rolling Eyes  Simple Smile
е да, ама поне не плюйте по тия дето го ползват Whistling Mr. Green

# 155
  • На черешатааа
запис Mr. Green
Налиии... Не подозирах, че имам ботаджийски наклонности, ама виж как не ми върви с кешчетата. Не стига, че са малко ами... Пустото ми любопиство  Rolling Eyes  Simple Smile
е да, ама поне не плюте по тия дето го ползват Whistling Mr. Green
Popcorn   Mr. Green

# 156
запис Mr. Green
Налиии... Не подозирах, че имам ботаджийски наклонности, ама виж как не ми върви с кешчетата. Не стига, че са малко ами... Пустото ми любопиство  Rolling Eyes  Simple Smile
е да, ама поне не плюте по тия дето го ползват Whistling Mr. Green
Popcorn   Mr. Green
Виното забрави Joy и луканката Mr. Green

# 157
Защо да плюя, аз даже се навих и аз да ползвам... Но умерено!
Само първо да разбера как  newsm78
Сега за коледните неща като знам колко неща ще ми се приискат... А те ще са с кеш...  Whistling

# 158
Сега за коледните неща като знам колко неща ще ми се приискат... А те ще са с кеш...  Whistling

Защото тук 99,9% плюят по ботаджиите, а в същото време и те го ползват.

# 159

Защото тук 99,9% плюят по ботаджиите, а в същото време и те го ползват.

Леле мале голяма тема ....голямо нещУ...... завиждат за това плют а те го правят същото  Joy

# 160
  • София
що да завиждаме, всеки може да играе с бот, ама по трудния начин малцина го правят Peace. Аз се дразня само като се обира от стената с бот, такива неща, които ощетяват другите играчи. Иначе ми е все едно, ако ще 1000 ферми да имате с по 5 млн. кеша вътре

# 161
Изтегляте и инсталирате последната версия на бота:

http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=3094

Преименувате _farmserver.txt във farmserver.txt от основната директория.

На мен нещо не ми се получава , нямам подобен файл  newsm78 пак нещо обърках  #Crazy

Проблема бил всеобщ  Mr. Green
Ако не спазвате това което е написано дословно няма да се получи. И при мен спря предната версия и се чудех дали антивирусната нещо не е прецакала, но прочетох тук че и други имат проблема и се успокоих. Та мисля не осъзнавате кое е ОСНОВНА ДИРЕКТОРИЯ - там където е фарвил бот (моята е на в Д: т.е. дал дъм да е главна папка) D:\FarmVilleBot_2.1 тук се търси посочения фаил (наистина след инсталация точно този фаил имаше долна черта в името си) както е казано в примера трябва да се махне долната черта. Успех

# 162
що да завиждаме, всеки може да играе с бот, ама по трудния начин малцина го правят Peace. Аз се дразня само като се обира от стената с бот, такива неща, които ощетяват другите играчи. Иначе ми е все едно, ако ще 1000 ферми да имате с по 5 млн. кеша вътре
Абсолютно вярно. Плюли сме бота ви- дръшки. Ползвайте си го на воля. Виж ако мога да разбера кой ползва туулбара за обиране на подаръци.... веднага му удрям хиксчето без да се замислям.След като се прави на тарикат и обира автоматично подаръците за сметка на моите съседи.Но.... няма начин. Освен ако не се похвали че го ползва. Peace

# 163
rostan, инсталирай ВРЕМЕННО тулбара на Gamers Unite и гсре вдясно на черната лента натисни friends. Ще видиш всички сладури.....хи хи хи....

# 164
  • London
Ох ... започва много да ми става досадно ... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт