ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 133
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от юнското близначе!!!!!Гледам цари ведро настроение тука!!!Как икарахте празниците???мен ме водиха на една нова сладкарничка!!!много съм доволна!а само колко хора се сетиха да ми честитят!!!думи нямам!Обаче днес вече ми е скучно и то много.....от известно време съм и без работа та...откачам!Пък нали знаете нас как ни свърта на едно място...никак!!!!От утре поне го давата вече да се затопля и аз направо ще полетя от радост защото нямам търпение да хвърля вече дебелите дрехи и да се развихря....!!!!!вие как я карате -скука ли е и при вас?изобщо как ви почна годината БЛИЗНАЧКИ?на късмет или на обратно ?аз моята още не мога да я оприлича newsm78

# 661
Гледам на първата страница има датите - да се отчета и аз на 17 юни. Впрочем обсъждали ли сте евентуалната разлика между майски и юнски близнаци?
Близначе - аз съм заседнала да пиша дипломна работа, ама го давам много лежерно. Иначе не ми е скучво. Сега съм подела инициатива за разкрасяване на предблоковото пространство и чакам да се постопли да садим люляци и да правим нови пейки. Embarassed

# 662
Браво! Още едно подкрепление за 17 юни! Предлагам да си направим купон по дати- ние ще сме най-многото!  Hug

# 663
# 664
Егати, нито един близнак ли няма днес? Хайде, момичета, споделете какво ви е изкарало извън кожата днес, или пък какво ви е накарало да летите в небесата;)

# 665
Ехоооу...Ей мЪ на!...
Днес аз съм яхнала метлата... Я казвате от кого я откраднах.... Mr. Green

# 666
Ако е модел 95-та, дизел, значи е моята:)

# 667
  • Пловдив
САМО ПРЕЛИТАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ МЪРДАМ  Mr. Green Mr. Green
Нямам време за повече Hug Hug

# 668
 welcomeИ аз мърдам,ама нещо грипната вълна ни удари със закъснение-и баткото и малката и за капак мен.на оправяне сме ама немога да смогна с къщната работа ooooh!Все ми се вие свят,а дечурлигата си искат тяхното/дребната де/.А какво време се очертава  Nature Sunny-така ми идва настроението като се затопли...Ще гледам да съм по-редовна.  bouquet

# 669
Диана, да оздравявате бързо. Не приемам друго аз!  bouquet
и аз прелитам, днеска като за петък, естествено, съм на максимума от възможностите си.

# 670
Близначките днес са си били камшика и никакви ги няма. Twisted Evil
Поздравявам ви с хубавото време:)

# 671
Наистина, в това прекрасно време нямаме място пред компютъра! Обаждам се , че мърдам и пак излизам на разходка!
Днес беше такъв ден!

# 672
Аз пък отивам на участие на ПИФ:)

# 673
Днес пък изобщо няма никой  Crossing Arms

# 674
Е как бе, има. Прибрах се в 8 сутринта, но съм на линия. Търся къде да мушна люто шкембе:)

Общи условия

Активация на акаунт