*SportsDirect--21*

• 39 698
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
И аз имам от 25.11,която още не е предадена, а пък друга от 16.12 днес тръгна.Омръзна ми да им пиша вече,само обещания за скорошно изпращане.

# 706
  • София
Здравейте! Опитвам се да разуча номерацията в този сайт, но все още не съм на ясно. Искам да попитам от тази марка 5 на кой номер   от българската номерация отговаря?
http://www.sportsdirect.com/fila-classic-lth-inf-03-025145
И още нещо -  препоъчайте ми марка за детски маратонки за 3 години/ 25 номер/ - има голям избор и не знам на какво да се спра. Благодаря ви предварително!  bouquet

Аз поръчах точно тези за малкия страхотни са  newsm10
Ние носим 22 (С4) но аз поръчах 23,5 (С6) и с дебело чорапче ги носим.

# 707
А отзиви за този суитчър,умален ли е и дали е ватиран?
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-town-zipped-hoody-infant-g … ?colcode=29204906
И за това да питам -клин ли е или е като анцунг
http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-closed-hem-jog-pan … ?colcode=30200223
Имам суитчера размер 2-3,ако те интересуват мерки кажи. На мен много ми харесва,има вата отвътре и  след няколко пранета все още няма промяна.

# 708
в петък им звънях, че имам поръчка от 26.11 и още не е дадена на куриер ... излъгаха ме, че петък или събота (17-18. дек) ще я дадат на куриер,  #Cussing out - все още нямам никакъв тракинг в пощата ... пак ми пратиха само какво е изчерпано и какво чака да тръгне  #Cussing out Аман от техните номера! Вече в понеделник ще се караме.
на какав номер им звъниш, че и аз имам една поръчка от 11.12 която са я зарязяли май..........
За първи път ми се случва!!!!!!!!!!1
Ужас не знам какво да правя?!

# 709
И аз имам 2 поръчки около 20ти ноември и така и не са предадени на куриер  #Cussing out Нямам нерви вече да обеснявам едно и също, слава богу са по разбрани хората в тези поръчки и си чакат търпеливо ! Аз звъня на +448451299230

Приготви се да си почакаш да те свържат с оператор, първо се наслушваш на тъпотии след което сума ти време чакаш и ти казват кой по ред си на линия !

# 710
  • Пловдив
Ужасно е това със забавянето, но май по празниците с повечето сайтове е така...
Аз в понеделник ще получа поръчките от 29.11 и 3.12, останалите ми също са тръгнали, дори тази от 13.12 Party
Надявам се скоро да влязат пак в релси  Peace

# 711
Да от началото на декември няма проблеми, мойте поръчки също пътуват, но от края на ноември е ужас  Crossing Arms

# 712
Бихте ли ме ориентирали за дамски маратонки бг размер 40 кой отговаря на английския, че нещо не мога да се ориентирам..?

# 713
  • Sofia
аз нося маратонки 40 и винаги си вземам 6,5. Само едни Найк 6,5 се оказаха малко малки - стават ми но са ми прекалено точно, та си мисля ако вземам пак Найк да заложа на 7 (според мен номерацията им е умалена).

# 714
Подкрепям мнението на Теди беър, аз също нося 40 за маратонки и 6.5 е абсолютно точно, лошото е, че половинките често липсват в някои номерации, затова за по-сигурно, Маяни, заложи на 7цата....не е кой знае колко по-голямо.
За Найк съм на обратното мнение, то зависи и от моделите, разбира се, но за мен Найк по си отговарят на номерацията, отколкото Адидас, Адидас все са умалени или поне тяхното 40 е примерно 39 2/3 или 7цата да е 40 1/3...нещо такова ми се върти в ума.
Най-добре покажи кои модели си избрала и който нещо е купил да сподели.

Иначе да се похваля и тук, че поръчката ми от 16.12 направена по нощите на адрес на посредник в Англия и платена с моята си карта е вече на път, поне съдейки по мейла, който са ми пратили:
Dear AХХХХХ ХХХХХХХ , we have despatched the following items for your order number.
 Party
Предната вечер ми бяха пратили мейс с отказ на 2 неща за по 1 лира, които бяха ей така м/у другото, та хич не ги и броя... С една дума, то нямало нищо страшно човек да си поръча каквото си реши чрез посредник, а аз си мислих, че само с обща поръчка е възможно, защото до англ адрес не доставяли, ако картата, с която се плаща е бг...да, ама нееее  Party Сега да стискам палци и да си получа пробната поръчица.  Mr. Green

# 715
с6 от lonsdaleto на кой номер отговаря

# 716
  • София

С6 е № 23.Аз имам С7 = №24 ,стелка 15 см. Peace

# 717
  • София

Аз пък имам С6 - № 23, стелка 14см.  Peace

# 718
За този суитчър-умален ли е  и дали е ватиран като другия на Лейзи Таун?
http://www.sportsdirect.com/barbie-zip-hoody-infant-girls-292053?colcode=29205322        Rolling Eyes

# 719
Запис...да ви следя  bouquetимам много да разглеждам.Искам да попитам кога ще има следваща поръчка

Общи условия

Активация на акаунт