Тема Незабравима (Unutulmaz) 124

• 28 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен,
първо да ви пожелая успешен работен ден на всички унутулмазци и да ви предложа една една закуска:

И да започнем коментарите:

Тук Харун е нещо ядосан на Арас, сцена на ревност може би?!?

С Яамур има развитие, не харесва Еда, но не е заради целувката, защото това се случва другият ден а не същата вечер, когато отиде с полиция да си я взима (макар, че и това не знам дали е така или просто само да може да се срещне с детето):

Тук е същия ден преди или след срещата с Яамурчето. Еда изглежда решителна! Токава ми хареса!

Вие разчетете този поглед, може би на човек осъзнал, че е загубил нещо ценно, но Еда ли е или Яамур  newsm78

Кеят е същият - там където Харун научи за Яамур, да не се окаже, че там ще научи, че ще я загуби  ooooh!

Е та това не ми се гледа. Стигнахме пак за пудела и меца. Ужас! Не знам онази целувка между Харун и Еда дали е истинска ама тази определено  #Crazy #Crazy #Crazy

Ето я и наивната Ниса. Дано най-накрая се осъзнае.

Другите персонажи сте ги коментирали а и не са ми интересни за закуска, може по-късно да каже нещо и за тях.  Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:15 от Guffi

# 46
Добро утро на всички! С пожелание за приятен ден.

"Баба" не е разточила баницата, затова си хапнете бротчета с местно по желание..

Моксито, благодаря за закуската.

Баба ще опъне софрата на първата, ама истинска целувка

/Това са си 4 години стискане, трябва да е целувка-убиец/

Иначе и аз по сценаристите..

# 47
Хубав ден от мен!

До довечера, че баба има ангажименти с дружките!  love001

# 48
След като отново надценихме господата сценаристи и неоправдано очаквахме 14 дни 59 епизод. Въпросът ми е ще има ли все пак логично и последователно действие в сценария, от тук нататък?!  

Моето тълкуване от новия фрагмент:
Харун вижда полицията и Арас пред къщата си заедно с Еда, и нормалната му реакция е да изгони нежеланите гости. Еда обаче го убеждава,че в името на Ямур по-добрия вариант е да поговорят,за да не се стигне до съд. Харун приема, кани я вътре в къщата...След кратък разговор Харун си представя как целува Еда, докато говорят за общото им минало ( това е моя импровизация, а пък и сценаристите му го дължат, след снощната представа на Еда на кея ).. Точно в този момент, в който Харун си представя целувката- малката Ямур слиза да види кой е дошъл на гости. Ферда и Керем няма да ги коментирам , по обясними причини.
Не ми е известно все още дали видната "омраза" на Ямур към майка и пак не е нечия представа ( илюзия )....Ама, то като се замисля 50 % от "Незабравима" премина в мечти, спомени и сънища, какво са още няколко такива.
Видно е още,че хубавелко и газелка не са постигнали консенсус и в крайна сметка срещата на терасата до морето е за да уточнят подробностите около съдебния иск на Еда. Може би му съобщава,че ще се омъжи или поне ще съжителства с Арас,за да успее да си вземе дъщерята. Следователно познавайки темперамента на Харун, очакваме сцена на ревност ( сцената в къщата на конкурента му ). "Борбата" ще е безмилостно жестока!

Силно ме "заинтригува" нещо друго обаче в този нов фрагмент: Целувката на Мелда и Бату. Ето от тук ще изкочи зайче, ама какво ли?  newsm78

П.С Надявам се и този фрагмент да не се окаже "по-силен" от  епизода!!!

# 49
  • Русе
Дами, на сънен акъл казваш какво ли не! hahaha Че защо да съм нещо различно?! Simple Smile
Да, това беше разтеглива серия! Но...Имали сме и други такива.
Надявам се, това да е било въвеждащ епизод, нови ситуации с нови и стари герои.
Само Керем си остана същия, как може за 4-5 години да не се промени?!Уж покрай затвора на баща си ,го дадоха по-сериозен,по-задълбочен...
Някоя от нас изказа мнение за Ниса/ да ме извини,че не запомних коя, но не ми се връща назад/, че виждайки целувката м/у Бату и Мелда, ще смели Мелда. Ама Мелда е Мецана ,бе?! hahaha Ниса е крехка и нежна, не е в категорията й. А Мелда, дори и да го прави без желание, подсъзнателно да усеща,че при Бату има нещо гнило, Бату няма да се издаде. Той не е докрай искрен дори към сестра си, какво остава към Мелда?!

# 50
# 51
фрагмента е объркващ.първо не ми се вярва еда да тръгне  с полиция да си взима детето.по скоро те са там,за да се намесят ако харун откаже да я пусне при ямур.харун  пак се спречква с арас,защото не му харесва,че втория се меси навсякъде.докато разглеждаше досивто му,в очите на харун се вижда ярост.възможно е да има някакви съвпадения,като възраст или де да знам и аз  Laughing но не ми се иска харун да смята ярас за кенан.ямур наистина отблъсква еда в друг ден,същия когато тя се среща с харун на кея.

# 52
В доброто старо време....

# 53

Мен измишльотините на сценаристите вече не ме ядосват, свикнах им и не очаквам скоро да видя това, което така силно желаем.
               Изправиха ни на нокти и сигурно ни гледат сеира, това вече граничи с мазохизъм #2gunfire #2gunfire #2gunfire
               Върти ми се в главата май, че по едно време смениха сценаристите и затова и  сюжетната линия съответно се смени.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:22 от marmalon

# 54
  • Русе
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!
По-скоро предполагам, че охраняват Арас!

# 55
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!

Това може да ни се изясни единствено в случай, че Г-жа Броненосец ни осветли с превод!

# 56
След като отново надценихме господата сценаристи и неоправдано очаквахме 14 дни 59 епизод. Въпросът ми е ще има ли все пак логично и последователно действие в сценария, от тук нататък?!  

П.С Надявам се и този фрагмент да не се окаже "по-силен" от  епизода!!!

Мокси на въпроса ти мисля, че и сценаристите още не са стигнали до едно общо решение за развитие на сериала и образите на героите. Можеха да направят развитието на персонажите едновременно с развитието на действието през тези 59 серии а не сега на куп всички други освен отношенията между Еда и Харун. Сцената с Керем и опита му да се прави на Майкъл Джордан и фенгрупата му, която му ръкопляска на всеки кош ми дойде много в повече. Направо прекаляват!!! А за Саадетката и нейният възлюбен - направо се "разтопих" от романтика. Личи си, че сценаристите са все мъже... ooooh!
Относно новият фрагмент, като гледам пак ще има Ферда, Саадет, Джамил, Бату-Мелда  и т. н. герой които до сега трябваше да ги развият като образи. Накрая да не се окаже, че в серията Харун и Еда ще се видят 3 пъти и то сцените вечерта, когато дойде Еда с полицията, Еда и Харун на кея и Накрая с Арас.  Cry
Мисля, че момент с годеж между Еда и Арас ще има. Годеж а не любов и дори да не се осъзнава Хубавелко ще я тласне натам. Дано обаче се осъзнае и не допусне да гледаме сцената с Толга 2-ри път. Леле, какви идеи ми идват наум. Ужас! Дано не се случат нещата така....   ooooh! ooooh! ooooh!

# 57
  • Русе

Загубих надежда да видя целувка,жадна, гореща,да ми омекнат коленете чак!
Затова пък срещите майка-дъщеря са толкова емоционални! Нищо,че Мелда е там,чакам я!

# 58
От фрагмента :

Мисля, че за да съдействат ако не се разреши достъп на Еда до детето, което ме навежда на мисълта, че Еда е направила постъпления за съдебно дело. Друг начин няма. А Арас сам се навира да е с Еда, няма за какво да го охраняват!

# 59
Добро утро и приятен ден!
Чувствам се глупаво след снощния епизод! С извинение - пре4укана! Толкава страсти и нерви за едно голямо нищо! И следващия епизод ще е същия! И пак без гореща сцена! Луди за връзване!Да вървим към финал!
Постът на Пипилота ми достави голямо удоволствие! Така е! Целувката е истинска!И много сладка! Нямало достатъ4но страст, защото само във филма е тази 4-год раздяла! Те си се целуват на воля извън филма, в предвид по-специалните им отношения!

Общи условия

Активация на акаунт