Тема Незабравима (Unutulmaz) 124

• 28 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Добро утро !
Мокси, благодаря ти за новата тема !

Сега да продължа за филма. Досега не е имало толкова слаб епизод. Образите на героите издишат. Толга напусна сериала именно поради несъгласие с образа си. Арас са го лепнали като някаква кръпка във филма. Обидно е за актьора. И Мелда и Харун в поведението помежду си са толкова неубедителни. Снощи като цяло Мелда беше много слаба, то никой не игра добре, може би Хаят си е старата Хаят, но...
Не може да се сглобяват някакви сцени, без никаква идея, спойка пом/у им.
А и с кретена Керем колко време ни занимаваха, има ли някой да се вълнува от този образ.
В първите серии беше по-поносим, но сега е досада направо.
Изобщо, толкова съм разочарована, че нямам думи. Какво направиха от този толкова вълнуващ, спиращ дъха филм. Rolling Eyes
Дано така да се е получило само за този епизод. Но актьорите загубят ли хъса, тръпката в играта, а това ще се случи при толкова слаби, накъсани сценарии, изчезва и магията на филма.
След снощната серия, рейтингът ще клони към нула.

Извинявайте за тези мрачни мисли.
Тутакси ви пожелавам един прекрасен и вълнуващ ден !
 Hug Hug Hug

# 32
Поздравления за Моксито и новата ни темичка!Благодаря, от сърце!

# 33
Премествам фрагмента да е по близо
http://www.youtube.com/watch?v=YH2h5x44N8o&feature=recentu
Сега като го гледах пак се замислих дали Мелда нарочно не съблазнява Бату.
Ако не е нарочно много се радвам защото не може да се надява на нищо вече от Харун.
Ниса я видя и сигурно ще каже на Харун. newsm78

# 34
Момичета ,като изчетох последните страници на старата тема,разбрах ,че не се е случило нищо интересно!Това означава ,че спокойно може да изчакам до довечера и да си изгледам епизода на спокойствие в къщи!!!

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:45 от migi_megi

# 35
Момичета ,като изчетох последните страници на старата тема,разбрах ,че не се е случило нищо интересно!Това означава ,че спокойно може да изчакам до довечера и да си изгледам епизода на спокойствие довечера в къщи!!!

Меги, приготви се за голямо разочарование.
За съжаление.

# 36
Пепел от рози, кога го дадоха фрагмента, кога успя и гифче да направиш! Страхотна си!

Поздравления!

newsm10 smile3525 smile3525 smile3525

Ще го гледам само него до другата сряда, та белким наистина се случи!

# 37
  • Стара Загора
Добро утро, приятели! Мокси, както винаги темата е  newsm74 newsm74 newsm74
Според мен целувката не е същата вечер, когато Мелда е там, защото Еда е без якенцето по време на целувката, а после при Ямур е по-облеченка. Да, вярно, че е със същата рокличка, но в този филм не си сменят често тоалетчетата. Като гледам, то половината от резюмето на 50 епизод се отнася всъщност за 60-ти.
Усмихнат ден на всички, до довечера!

# 38
Кой каза целувка в 60 - ти епизод !
Печели  !   Peace

# 39
Изредиха всички деца на Гюлерови да сгафят без Керем,може би сега идва и неговия ред.
Какво ли са намислили за него? newsm78 На Ферда и се върна тъпкано за държанието и в болницата  и лошите думи към Еда и Мелда.Изобщо не я съжалявам.Този път целувка ще има,но
е много вдървена и изкуствена.Няма я предишната страст(все пак 4 години са били разделени)
очаквах по страсна целувка.

# 40
Добро утро, приятели! Мокси, както винаги темата е  newsm74 newsm74 newsm74
Според мен целувката не е същата вечер, когато Мелда е там, защото Еда е без якенцето по време на целувката, а после при Ямур е по-облеченка. Да, вярно, че е със същата рокличка, но в този филм не си сменят често тоалетчетата. Като гледам, то половината от резюмето на 50 епизод се отнася всъщност за 60-ти.
Усмихнат ден на всички, до довечера!
[/quote/]
 еда е сроклята,с която беше през деня,харун също е по бялата ризка.когато ямур я отблъсква сигурно вече се е облякла да си ходи  Thinking

# 41
Добро утро на всички! С пожелание за приятен ден.

"Баба" не е разточила баницата, затова си хапнете бротчета с местно по желание..

# 42
Опаа. Включвам се за малко. Добро утро на всички.
Снощната серия май няма да я гледам. До колкото разбирам нищо интересно! Обаче новият фрагмент.....Леле...Да ви кажа май ще си променя мнението, че между тези двамката няма нищо в релания живот. С много страст се целуват. Направо взривоопасно става около тях. Не ми хареса, че малката се разсърди на Еда. Дано да е детска ревност,а не предпочитание към Едже или нещо такова. Пистолетът не вярвам да е за Арас.

# 43
Изредиха всички деца на Гюлерови да сгафят без Керем,може би сега идва и неговия ред.
Какво ли са намислили за него? newsm78 На Ферда и се върна тъпкано за държанието и в болницата  и лошите думи към Еда и Мелда.Изобщо не я съжалявам.Този път целувка ще има,но
е много вдървена и изкуствена.Няма я предишната страст(все пак 4 години са били разделени)

То след такова бутане и блъскане от страна на Харун и аз се надявам целувката да е по- "хард"/чак коленцата да ни омекнат/

# 44
Този път целувка ще има,но
Не съм съгласна! И на мен ми се искаше малко по-хард да го раздадат, след толкова години, но явно стилът на Харун е такъв. Искат да покажат, че изпитва към Еда нежна любов, а не животинско привличане. Целувката си е екстра.

Общи условия

Активация на акаунт